איזה יופי

איזה יופי ../images/Emo24.gif

שלום איזה יופי של פורום
נחמד לדעת שיש עוד אנשים בארץ ששירי שנות השמונים עושים להם את זה ... בקיצור אני כבר לא ילד (חגגתי 40 לפני כחודשיים) ושנות השמונים היו עבורי הההדבר מבחינה מוזיקלית. שאני חוזר אחורה אני ניזכר בשירים שעשו לי את זה וכמובן בעוד דברים שהם היסטוריה כמובן... אני אישית הייתי מחובר בעיקר ל"גל-החדש" וקניתי תקליטים בכמויות...כמובן גם הקלטתי אבל הקלטות נהרסות עם השנים ומה שנישאר הם התקליטים... עם השנים זרקתי את רובם (אאאווויייששש) אבל השארתי את הניבחרים ... ברשותי מספר גירסאות של שירים ,אז קראנו לזה גירסת 12 אינטש והם היו עיבודים ממוסחרים של הלהיטים . אז שוב,נחמד לדעת שיש עוד כמוני ...מעניין אם אתם זוכרים(הכוונה ל"זקנים" כמוני) דברים משנות השמונים כמו ---קולנוע דן,סינרמה,רשת גימל-שלושה בגיגית,עד פופ עם אהוד מנור,קולנוע פריז,ליקוויד,פינגויין,בנזין ותיסלם ביום העצמעות בירקון... מצחיק לחזור אחורה
טוף נגמר לי הדיו יום קסום יעקב א

DGL242

New member
ברוך הבא יעקב א......

(אתה קשור לבית הנשיא ?) בזמנו כשגיליתי את הפורום התלהבתי בדיוק כמוך, כל האייקונים שהזכרת דוברו נותחו ונבחנו מכל זוית אפשרית. יש בארכיון כמויות של אינפורמציה על אומנים, שירים, מועדונים, סיצינת האייטיז בישראל ומה לא, שווה לעיין. סתם מתוך סקרנות איזה גירסאות 12 אינצ' יש בחזקתך ? אם אתה מחפש משהו מסויים (שיר,גירסה) אפשר לנסות לעזור לך.

למעלה