איזה יופי שיש כזה פורום!

ארומא

New member
איזה יופי שיש כזה פורום!

כל כך נחמד למצוא פורום בנושא כל כך מעניין! עוד לא התחלתי ללמוד אבל הרעיון שלעיצוב תעשייתי ממלא אותי תשוקה לתחום ופשוט נראה לי מעניין בטירוף! (דיברתי איזה שעתיים עם מנכ"ל של חברה לעיצוב מוצר והוא הסביר לי המון). אשמח לדעת ממכם מה מצב התעסוקה בתחום (למרות שאלך לכיוון זה בכל מקרה). ברצוני להגיש מועמדות למכון האקדמי טכנולוגי (מצטערת חובבי בצלאל - אבל לא בא לי 4 שנים בירושלים) אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי לאן עוד כדאי להגיש מועמדות (למרות שחולון זה המטרה שלי)...וגם איך אפשר להתכונן טוב למבחנים בחולון.... ושוב - איזה כיף למצוא פורום בנושא שכל כך מעניין אותי!

חדוות היצירה

אני מסכימה איתך לגמרי שהתחום מרתק ומלא הפתעות,חידושים ואתגרים כל הזמן. כבוגרת בצלאל אני חייבת לומר,שזה 4 שנים של חוצלארץ,דוקא בגלל י"ם. בכל מיקרה,כמובן שגם הטכנולוגי,מקום טוב ללמוד בו. כבעלת משרד לעיצוב תעשייתי,אני בטוחה שיש מקום לכולם בתחום,ומי שזה לא בוער בעצמותיו,יש לו המון נישות קרובות שיוכל לפנות אליהן בעזרת הידע שרכש כמעצב מוצר. לגבי תנאי הקבלה ,אם את רוצה להתקבל לשנה הבאה,תתחילי לעשות מעשים בכוון,כי רוב האנשים שרוצים ,ורציניים בנושא,כבר התחילו לעבוד על תיקי עבודות וכד´.אשמח לספק לך פרטים נוספים בנושא זה. בהצלחה בדרכך יפעת

צ ב י ם

New member
כבר התחלת לגבש לעצמך פורטפוליו?

ספרי לנו

ארומא

New member
התחלתי להכין תיק עבודות../images/Emo105.gif

אני עובדת כבר 3 חודשים על הבסיס לעיצוב..(יש לי מורה פרטי מבצלאל) זה כ"כ מעניין וגורם לי לראות דברים בצורה אחרת ממה שהתרגלתי...... פתאום ציור מופשט מקבל כ"כ הרבה משמעות - זה נהדר, אני מכינה הרבה דברים (למעשה שיעורי בית) אבל לא מהם יורכב תיק העבודות שלי, זאת מכיוון שמדובר בתרגילים לפיתוח מחשבה ותפיסה עיצובית. קצת מתסכל שהתחום מושך אותי אבל אין לי עדיין דבר להראות.... כלומר- מבחינת פתרונות יצירתיים לכל מיני דברים אני תמיד הכתובת בקרב המשפחה והחברים אבל זה לא ממש משהו שאפשר להראות במבחני הקבלה.... יש לכם המלצות לעשיה שאפשר להציג לאחר מכן? (שלא יהיה ספק- אני מאוד סומכת על המורה שלי - הוא ממש מצויין - אבל תמיד נעים לשמוע עוד רעיונות) תודה!

למעלה