איזה יום...

lizush

New member
איזה יום...

ממש רוצה לספר... היום זה היום ה - 12 שאני לא מעשנת ומאוד גאה בעצמי.. כמו כל מפסיק לעשן כמעט, גם השמנתי איזה 4 קילו בערך. לכן, שהתעוררתי הייתי קצת בבאסה כי עטיפות הממתקים והמשקל שצעק "עצרי" הציקו לי. לשם שינוי לא התאפרתי (גם לא איפור עדין כמו בד"כ) ויצאתי במטרה לחזור כמה שיותר מהר הביתה. נסעתי לטבריה. למרות שאני לא אמורה לעבוד ביום שישי, נסעתי לטבריה (מקום העבודה) בכל זאת, איך שאני יורדת מהאוטובוס ועוברת את מעבר החציה בחור זקן זרק לי: "הפנים שלך מאירות את טבריה"... הסמקתי, חייכתי לקשישון ועשה לי את הבוקר (ברור שוידאתי לפני שאין אף כוסית לידי...). אחרי שעתיים של "בילוי", תפסתי טרמפים חזרה הביתה (זאת התחבורה הסדירה ביותר לאיזור) ואיזה בחור מקסים שנראה ממש טוב לקח אותי, התחיל איתי והציע לי "לשתות קפה", ולצערי
דחיתי אותו.... אלוהים יודע מה עבר לי בראש... אולי בגלל שהוא היה צעיר ממני? אולי בגלל שהוא היה רזה? אולי בגלל שחשבתי שהוא ינצל אותי (אלק), אולי בגלל שפחדתי... הוא אמר שאם אני אתחרט אז בכל מקרה הוא חוזר בעוד כמה דקות לצומת שהוא שם אותי... אמרתי לו שאני יודעת שאני אתחרט...
אבל נסעתי... אני חושבת שהכי פחדתי שהתשוקה שאני מחזיקה בפנים כמה חודשים "תתבזבז" עליו... ואני אצטער על זה יותר.. אני לא חושבת שאי פעם סירבתי לבחור מרשים ומושך כל כך בעייני, אני יודעת שהיה פה פחד מטופש ואני שואלת אותכם:
האם גם לכם קרה מקרה כזה שהתחילו איתכן ופחדתן?
מאילו פחדים אתן מפחדות? מדחיה? מהתאהבות מטורפת? מסיפוק?
האם בכלל אתם בעד או נגד סטוצים במפגשים ראשונים? אוף, זה פשוט לא רציונאלי מה שקורה כרגע אצלי....

rikibit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקרה פעם אחת ש...

שבחור ממש חמוד הציע לי את הטלפון שלו ודחיתי,לא מפחד פשוט באותו רגע לא רציתי ולא התעניינתי כי הייתי מעוניינת במישהו אחר
אין לי פחד מסויים ממשהו או מישהו אבל ברור שמידי פעם מופיעות לי חששות וזה מניע אותי לכל מיני כיוונים..
ובקשר לסטוצים אני מאוד נגד
..לא אוהבת את זה ולא מכבדת
אז יש לי רק דבר אחד ואחרון לומר לך אל תיכנסי לבילבולים ותהיות/התחרטויות ותזכרי...: אחד הולך אחר בא

כיף לך ../images/Emo24.gif

האם גם לכם קרה מקרה כזה שהתחילו איתכן ופחדתן? כן. המון פעמים. בעיקר שה"מתחיל" הוא יפיוף מידיי לטעמי האישי.. מאילו פחדים אתן מפחדות? מדחיה? מהתאהבות מטורפת? מסיפוק?פחד מניצול, מחוסר רצינות האם בכלל אתם בעד או נגד סטוצים במפגשים ראשונים?נגד. ורס את כל היופי שבציפיה לזה לדעתי..

אני לפעמים לא מאמינה שמתחילים

איתי כנראה זה בא לי בתת מודע אני כאילו מתביישת ולא מאמינה שהוא באמת התחיל איתי ולא עם החברה שלי [ יצא לי מלא פעמים שהתחילחו איתי בבר והתביישתי להמשיך לדבר איתם בגלל שלא האמנתי שהם באמת חושבים שאני נראית טוב (מה,הוא לא רואה את הכרס?) למדתי עם השנים לאהוב את עצמי כמכלול ואנ מכירה במשקל גם עניין של כח אני יודעת שהרבה אנשים רואים בי כאישה שמשדרת המון כח ועצמה לא יודעת אם זה רק למשקל נוכחות או שזה שילוב עם האופי הקופצני שלי

אבל למה לא מאמינה?

לפי תמונתך שבכרטיס, את יפהפייה ביג-טאיים...
מה, לדעתך היית יותר מושכת, לו היה כל גופך - קרש מקלוני, רזה יותר מממקל של עץ, שנפל אחרי השלג היפהפה בירושלים ברחוב החי"ל ושטוח יותר מקרטון-אריזה, שננטש אי-שם בחניון בית הדר, שבלב איזור התעשייה תלפיות? את בריאה ולפיכך, הרבה-הרבה יותר מושכת, כל אותן דוגמיות-האנורקסיה המיניאטוריות, האהובות אולי על הפסיכי ההוא מ"מת לרקוד", שרואיין ב"רייטינג" לפני זמן-מה, אך אינן מסוגלות למשוך, שום בחור קולי, מדליק ונחמד באמת.

הממ תודה,למה אני לא מאמינה ?

האני לא מאמינה כי כנראה גם אני שבויה במיתוסים של רזה זה יפה ולא משנה אם אני יפה גבוה ומצחיקה ושמנה אני עדיין לא רזה אז במח המעוות אצלי זה מתפרש כלא יפה אני יודעת שריטה קשה שנים שאני עובדת על זה וגם אני הולכת וכולי מקרינה בטחון עצמי ואני חופשי מפלרטטת וזה עדיין יש את הקטע שמתחילים איתי בבר ואני מפחדת שאולי הבחור שמתחיל איתי הוא סתם התחיל איתי ולא ברצינות

דוקא לדעתי

זה שדחית אותו צריך להעניק לך איזשהו מכה חיובית לאגו. כי כי כיכי התחיל איתך בחור חתיך בגללך את עצמיך . כי הוא ראה את הליזוש האמיתית ללא צבע ומשחק <למרות שאת תמיד אמיתית
> גם אם זה לתשוקה בלבד זה כיף תזרמי עם זה מה כבר יכול להיות? תתיחסי לזה כמו ש"שיט הלך לי
של היום בערב

עופר 123

New member
לפני כמה שנים...

התחלתי עם מישהי "מכוחותינו" באוניברסיטה. כאשר ניגשתי אליה והתחלתי לדבר איתה, היא נראתה מבוהלת ולא ממש ידעה מה לעשות. הבנתי שלא יצא מזה יותר מדי. זמן מה לאחר מכן יצא לי לדבר איתה במסגרת אחד הקורסים והיא התוודתה בפני ש"היא לא רגילה שמתחילים איתה", והיא חששה שאני צוחק עליה, ואפילו רמזה לתחושת החמצה. הפחד המשתק הזה גורם להרבה החמצות, גורם להרבה טעיות, ומי יודע, אולי דווקא אלו שנדחים מתוך פחד היו יכולים להיות בני הזודג הבאים. בפעם הבאה - אל תחפשי תירוצים. לכי "לשתות איתו קפה"
.
עופר

למעלה