איזה יום....

איזה יום....

המזל האיר לי פנים. ראיתי אותו, נשבע! קיבלנו ללכת הביתה מוקדם, ואפילו לא צריך ללכת לביתספר מחר! אני רשמית בחופש! אז הגענו הביתה אלי אני וחבר שלי, אמא יושבת בחוץ - אמא, אפשר תאוטו? בטח, אני לא צריכה עכשיו. ואז הלכתי לבית ספר, לקחתי את הספרים מהלוקר, אספתי עוד שני חברים, ונסענו, מנסים להחליט מה עושים היום בשביל לסמן את תחילת החופש! ואז כנראה שהמזל לא אהב את מה שהוא ראה וברח רחוק ממני, כמה שאפשר. לעדן בטח יש מזל מאוד טוב היום... בחניה אצל חבר שלי, שאני בדרך כלל נכנס ברוורס, הוא אומר יאללה אין כח תכנס ישר, תצא ברוורס. אבל מה, התיבת דואר המזדיינת שלו חייבת להיות שם! אז אני מנקה את האיזור ונוסע למוסך לראות אם יש להם לקה, סבבה, הוא נותן לי לקה ומברשת ואומר תצבע טיפה ואז נשפף לי הלקה על המכנסיים. יופי, הכתם הזה לא ירד, ולדעתי גם הרגל תהיה שחורה כמה זמן. אני בקושי מעיז לשבת ליד המחשב עכשיו מפחד שאני אהרוס משהו הייתי נשכב בחוץ, יש שמש! אבל אני בטח אחטוף סרטן עור.. שיהיה לכולכם בהצלחה, ואם שמעתם שנוגה שהיתה אמורה לחצות את השמש היום נפלה על נורבגיה במקום לחצות את השמש, אל תופתעו - ראו הוזהרתם. אני לא מכיר קללה מספיק חזקה בשביל לתאר את היום המציק הזה. כנהוג לאחרונה, חיבוקים, נשיקות, תנחומים תמונות עירום וכו' יתקבלו בברכה.

חחחחחחחחחחחחחחחח

קבל
כי פאקינג אין לי כוח לשלוח לך SMS קינקי

למעלה