איזה יום

חחח אוי איזה ../images/Emo68.gifה אני ../images/Emo3.gif

הייתי אמורה לרשום גם תוכן
חח שניה חכו אני רושמת אותו בהודעה הבאה

EyalGoor

New member
חחחחחחחחח

מה כבר הספקת לשבור, לפתוח, לנקוע, לחשמל, לשבור, לקצץ, לחתוך, לקרוע, לרסק, להשמיד, לסדוק, להוציא, לתקוע, להפיל, להרוס, להפחיד, לדפוק, לבעוט, להחטיף היום?

איזה יום (../images/Emo3.gif)

זה התחיל בכך שבקושי קמתי מהמיטה בבוקר
קמתי ציחצחתי שיניים בטירוף שטפתי פנים לבשתי גי´נס וחולצה גרבתי גרביים ונעלתי נעליים וסידרתי את התיק ורצתי למטה להיפגש עם חברה שלי
(כל זה היה ב-10 דקות) הגעתי לבצפר ככה רדומה פתאום המורה מכריזה על בוחן (בלשון), ישבנו שעה ועשינו את הבוחן, אני לא יודעת אבל יש לי הרגשה מבולבלת בקשר לבוחן הזה, מצד אחד אני חושבת שהצלחתי, מצד שני, אני חושבת שנכשלתי
אחר כך שיעור של"ח, המורה שואל "מה זה של"ח" והוא בא להמשיך לדבר כזה ואז אני צועקת "שיעור לא חשוב!" ואז כולם צחקו אבל הוא העיף אותי מהכיתה
, בצילצול הוא בא אליי ואמר לי שהוא לא אהב את ההערה שלי ושעכשיו הוא לא יעשה כלום ופעם הבאה הוא ישלח אותי להירשם
יצאנו להפסקה, נגמרה לנו ההפסקה, מתחיל שיעור פיזיקה, המורה הכתיבה לנו 5 עמודים (אצלי לפחות, בספירלה...וזה היה ספירלה גדולה) אחרי השני שיעורים בפיזיקה כמעט הייתי צריכה שישתילו לי יד חדשה
אחר כך הפסקה ואז התחיל שיעור בצרפתית והיה אמור להיות לנו גם בוחן, אבל היא החליטה לעשות לנו חזרה לפני הבוחן אבל מרוב טיפשותה היא שרפה שיעור שלם ולא עשתה בוחן
נגמר השיעור וכך נגמרו לנו הלימודים ליום זה, אנחנו יוצאות כמה בנות לשבת לאכול בחוץ (לא, אני לא אכלתי
) כי אמור להיות לנו אימון ב-13:30...אז הן אכלו לאט והחלטתי ללכת לאולם עם חברה שלי שסיימה לאכול כבר
, הגענו לאולם והיה אימון של כיתות ז´ (שדרך אגב, רק התחילו בכדוריד והן די נכות
) ואז המאמן שלי קרא לי לעמוד בשער, אז עמדתי, כמובן שהיו מעט מאוד גולים
אבל הן זורקות חזק והן פיצצו לי את הכפות ידיים והן נהיו אדומות
אחרי האימון שלהן באתי להחליף בגדים, נכנסתי לשירותים וכו´, ופתאום גיליתי ששכחתי את הבגדים בבית
, רצתי וביקשתי מהמאמן שלי שיביא לי מכנסיים וחולצה מיד
והוא הביא לי וסיפור היום
המאמן הזה בחיים בחיים בכל השלוש שנים שהוא מאמן אותי בחיים הוא לא אמר לי לשבת בצד כי התפרעתי זה הלך ככה: חברה שלי התגרתה בי אז בעטתי בה מאחורה בתחת, ואז היא התחילה לרדוף אחרי בכל האולם ובסוף ויתרתי לה והיא נתנה לי צ´אפחה, וכל זה בזמן שכולם מסתכלים עלינו ומחכים שנפסיק ונקשיב לתדרוף של המאמן, ואז אנחנו באות כשכל שניה מישהי נותנת צ´אפחה לשניה ואז הוא אומר לנו בקול עצבני: "מעין ועדי שבו בצד", הייתי בשוק, הוא בחיים לא העניש אותי
, בזמן שישבנו בצד אמרתי לה מפגרת
והיא באה לבעוט בי אחר אז היא ראתה שהוא הסתכל, הוא אמר לנו "קומו תחזרו לאימון" ונתתי לה מכה ואז היא עוד פעם התחילה לרדוף אחרי, המאמן שלי התחיל לשאוג עליי והוא אמר לי לשבת עוד פעם בצד, רק לי לא לה
והתחלתי לפחד וחשבתי שהוא יבוא אליי וידבר איתי בסוף האימון
, אני לא סובלת את זה
בסוף הוא לא דיבר איתי אבל שתי דקות אחרי הפעם השניה שהוא הושיב אותי בצד הוא אמר לי לחזור לאימון
זה האימון המעצבן שהיה לי היום

אה ועוד משהו לכל חובבי הפציעות שלי

נראה לי שיש לי סדק בקרסול שמאל
ונראה לי שיש לי משהו בכתף
אני לא יודעת אולי זזה לי עצם או משהו, כי כשאני מרימה את היד מתחילים לי כאבים עזים בכתף
מה אתם אומרים? שזה יעבור או שכדאי ללכת לאורטופד\רופא?

coolit

New member
את צריכה להחליט אם זה עצם או שריר..

אם זה שריר אז משהו נתפס לך, יכול להיות שזה יסתדר, אם זה עצם.. למען האמת, גם... אני פעם נפלתי מהמיטה של ההורים שלי, לפינ שנה וחצי אולי, נפלתי.. אווצ´, איך נפלתי.. נכון כף היד? אז נכון האצבעות? אז נכון שינ החלקים של האצבעות, איפה שיש את הקמטים הגדולים? אז נפלתי ככה.. החצי האחד של האצבעות, אבל בכף היד, לא בגב היד- היה על הרצפה. החצי השני היה קצת יותר באוויר, כף היד עמדה ישר עם שמץ נטיה אלכסונית לחלק של האצבעות, ושאר היד, לא כף היד, נמתחה לגמרי לכיוון של האצבעות.. עכשיו.. תדמיינו לכם שאני מתגלגלת מהמיטה של ההורים שלי, חצי מהגוף שלי, לאורך, לא למעלה או למטה, הצידה או בצד השני, נמצא על המיטה, החצי השינ- בדרך ליפול. היד השניה- על המיטה. כל-כולי נשענת על יד ימין, שנמצאת בתנוחה המעאפנית הזאת.. כואב, הא? הלכתי ל(כמעט כתבתי ווטרינר
)רנטגן, ואמרו לי שלא קרה לי כלום, אבל לא יכולתי להזיז את היד.. אחחחחחחחח, זה היה פשוט.. כואב... אם הצלחתם להבין משהו, אשריכם..

לדעתי זה עצם

זה קרה במהלך זריקה, היד שלי היתה למעלה בתנועה ובהפעלת כוח כדי להוציא זריקה חזקה ואז מישהי נראה לי נתנה לי מכה איפשהו על הכתף אני יודעת להבדיל בין כאב שריר ולכאב עצם וזה עצם זה ממש אני מרימה את היד ומתחילים כאבים גם בלי להרים את היד, סתם ככה כשאני מקלידה זה כואב אפילו

coolit

New member
חחחחחחחחחחחחחחח|בלוןכ|

בחורהההה, את מצחיקהההה!!! כדאי ללכת לפורום בנות ולהרביץ להם כאלה אתיקות..
נשפחטי!!

מה הקשר לפורום בנות? ../images/Emo4.gif

ומה הצחיק אותך בדיוק? (לא זה לא נימה כועסת, אני רוצה לדעת מה הצחיק אותך) כי לא ראיתי משהו מצחיק...

coolit

New member
כל הקטע של האימון היה קורעעע..../images/Emo104.gif

אוייי, עכשיו מתחילה לכאוב לי היד.. גם מהזכרון, וגם כי עשיתי את זה כדי להזכר לגמרי.. זה פשוט כואב!! ועכשיו אני יושבת על כיסא, אז נשענתי על זה לגמרי! פשוט נוראאא.... בפורום בנות כל הזמן כותבים אתיקות.. בפורום הזה.. את היחידה שעושה את זה..

בלונדה שלי בואי לכאןןןןן../images/Emo13.gif

למה את תמיד נפצעת? הנה לך
חם ו
על האיזור הכואף
לאפ יו לאפ יו לאפ יו בלונדידית שלי
איייייכס
אני כזאת קיצ´ית

אם את תנשקי אותי שם זה לא יראה טוב

... זה יראה כמו שתי בנות שעושות סקס חחחחחחחחחחחח
יענו זה כתף...חחח אבל אאוץ´ זה כואב ואני רצינית

ובקשר לאימון

היא עיצבנה אותי ולא יכולתי להבליג
וחוץ מזה יש לה תחת דורש חחחחחחחחחח
אנחנו תמיד הולכות מכות אגב...

מה זה לא ככה?../images/Emo3.gif

אנחנו שתי בנות שעושות סקס מקצועי סה"כ יוצא 45.90 שקל"זזזזזזזזז!(ש´´ח) תלוי אם את מוכנה לשלם יותר אני אקפוץ גם מחר...
נו סתם בצ´חוק
אבל...אם אני אנשק אותך על הכתף זה לא יראה כאילו אנחנו עושות סקס
את והדימיון הפרוע שלך יגיעו רחוק יומאחד

צ´יייייי ילדההה כמה את נפצעת../images/Emo122.gif

שאלוהים יעזור לך
חחח תרגישי טובבבב
.. נמנמ
החלטתי לקשט לך את ההודעה כדי שהיא תראה מושקעת
נמנמ.. וגם כי משעמם לי

למעלה