איזה יום !@#$%^&*

מאו יין

New member
איזה יום !@#$%^&*../images/Emo46.gif

על הבוקר אבל על הבוקר רבתי ריב ק ט ל נ י עם עורכת הדין מהמשרד שלי נקרא לה ה...מכשפה!! כמעט שקמתי אספתי את הדברים שלי ועפתי הביתה אבטלה או לא אבטלה ,שכר דירה או לא שכר דירה... ואז... נכנסתי לבוס שלי שהוא ממש
אבל ממש...! ואמרתי לו שאם הוא לא מרוצה ממני אז שיגיד לי ו"נגמור עניין" אז גם הוא "ניכנס" בי קצת ואז.....התחיל ל"הזכיר לי" שאין עבודה בחוץ (אז מה? זה ממש מחייב אותך להיות נוגש עבדים?!?!???) ואז אמרתי לו שנייייייייישבר לי שמזלזלים בי למרות שאני קורעת את הטוסיק העדין שלי כמעט 12 שעות ביום בשבילו ושמבחינה אנושית אפשר להגיד מידי פעם מילה טובה ולא רק להעיר ולהתלונן כל היום כל יום!!!!!! אוף אוף אוף אוף!!!!!!!
...

Queen Of Love

New member
הרגת אותי מצחוק!

טוב
אבל את חייבת להירגע קודם... אולי תשתי איזה
?? בובה אחת!

לבנת23

New member
אל תקחי ללב...

מה שכן הייתי מציעה זה שאחרי יעבור זעם תגשי למנהל שלך ותגידי לו בצורה מכובדת ונאותה שאם את לא עושה משהו טוב, היית שמחה לדעת על כך וכן לקבל הערות בונות ולא שיטיחו בך כמה את גרועה וכו´ וכו´. אני באמת חושבת שאם לבוס שלך יש קצת רגשות וגם ילדה בבית, הוא יעריך את גישתך ואף יפעל כהצעתך.. ובינתיים אני נותנת לך
ענק ומאחלת ששארית יומך תהיה טובה יותר ומהנה יותר! לבנת

מאו יין

New member
אההההההההההה...

אז ככה.. על המכשפה צעקתי, על הבוס המיליארדר שלי לא העזתי לצעוק רק אמרתי את שעל ליבי שזה בדיוק מה שהצעת לבנת המתוקה,אבל לצערי
אין שום סיכוי שמשהו פה ישתנה יש לי בוס שהוא לא מנהל של עסק אלא הבעלים של העסק שהעסק הוא חברה לשוקי הון כל היום רק מה שמעניין אותו זה הבורסה הנאסדק נדל"ן וכמה הדולר...והוא יושב לו שם במגדל השן שלו במחשבה ש"ברגע שאני משלם לאנשים משכורת הם שייכים לי!!!" אין לי זכות לחיים אישיים אין לי זכות ללכת הביתה בזמן כי קבעתי תור לרופא או משהו שכזה וכל הבאלגן בבוקר התחיל כשירדתי להביא לי סנדביץ´ בדיוק כשהו הגיע למשרד..(ומזכירתו הנאמנה=אני לא היתה... איזה חטא נוראי!!!!...)מה אני יעשה הוא הקדים!@#$%^&* קיבינימאט נמאס לי להיות שייכת למעמד ה"עניים" שתלויים בבוסים עשירים שמרשים לעצמם ממש לתפקד על תקן של נוגשי עבדים (לא סתם אמרתי זאת כבר קודם...)אה כן אין לבוס ילדה יש לו ארמון מלא דולרים!.... אבל אתם אתם האור שבחיי, אתם מצחיקים אותי ומעודדים ועוברים דברים דומים(מקווה בשבילכם שלא!)ואני ממש ממש זקוקה להרבה צחוקים היום עוד יש לי יום ארוווווווווך LOVE U

ronen1981

New member
מאו יין החמודה. ../images/Emo39.gif

די חמודה לא להתרגז זה ממש לא בריא . כעס מביא לאדם מחלות וצרות רבות (חלה בפשוטות כגון מיגרנה אולקוס וכד..עד לקטלניות שבץ וכד..) אז תדאגי לעצמך ושמרי על עצמך ותשתדלי לא לכעוס ברמה שכזאת שום דבר לא שווה את הבריאות שלך. אני לא יודע מה הסיפור של הבוס שלך (או ה"מכשפה") ואולי יש דרך לראות שהוא לא כזה נורא כפי שנדמה לך והוא לחוץ נורא כי רוצה שהעסק יעמוד אותו עסק שאת מתפרנסת ממנו. תראי את הצד הטוב לפחות יש לך עבדה ואת יכולה לגמור תחודש יש כיום לפחות רבע מליון מובטלים שהיו מתים להיות בנעליך. לגבי זה שנמאס לך להיות שייכת למעמד ה"עננים" ,הסתכלתי בכרטיסך וראיתי שאת צעירה מאוד וכל חייך לפניך למה שלא תלכי ללמוד ולהתקדם בלימודים כך שתוכלי לעבוד בעבודה שיותר מכבדים אותך ותיהי יותר שמה עם עצמך (מה לעשות בעולם שלנו מכבדים שני דברי בראש ובראשונה ידע שמצורפים לו מסמכים שמעידים עליו והון) מכל מקרה לגבי הסיטואציה של הסנדויץ עכשיו את יודעת פשוט שפעם הבאה תזמיני שליח שיביא את האוכל וכך תיהי עובדת טובה (מה העבודה שלך?) שנמצאת במשרד כשהבוס בא. (ההפרד של העלות כתוצאה מהשליח זניח אם נתחשב בכך שמדובר בחיסכון בזמן עבודה שלך שתוכלי לקדם תענינים בעבודה.)

מאו יין

New member
רונן ודני מקסימים שלי..

אתם מאמינים שאולקוס ומיגרנות כבר יש לי כן כן בגילי הצעיר... החיים הם לא פיקניק,והחיים שלי הם אפילו לא השאריות של הפיקניק.... יהיה לי קשה להסביר ולענות כאן ועכשיו על הכל אבל האמינו לי הסיפור שלי הוא לא כל כך סטנדרטי ופשוט ולכן אני כבר מדברת כמו בת 50 ולא כמו בת 25 שכל חייה לפניה (ללכת ללמוד להתקדם...)אני מסכימה לחלוטין!!!שבעולמינו ואפילו בצדק מעריכים ידע+תעודות... אבל כרגע אין לי אפשרות ללכת להשיג "תעודות" . לגבי הבוס שלי ,כן אני מעריכה אותו כבן אדם שהצליח בחיים והצליח מאוד אבל למצוא בו תכונות אנושיות חיוביות יכולים רק אשתו וחבריו כי לגביו כל העולם פשוט לא קיים ואם הוא קיים אז לא מדובר באוסף אנשים שנושמים את אותו האוויר כמוהו אלא מקסימום הוא מתייחס למי שעובד תחתיו כאל רכוש!!!!! ועוד קוריוז לגבי הסנדביץ´... אני עובדת באיזור היי-טקי "כזה" והסנדביץ´ הכי "פשוט" פה הוא מארקפה ועולה 23 ש"ח אז רונני תעשה חישוב +טיפ לשליח... ועוד דבר לעיתים אני מתבקשת להשאר במשרד ולו רק כדי שאם יבוא "לו" קפה...(אז כמו שהבנתם כבר אני מזכירה...) אבל אוההבת אוההבת אותכם המון הרבה תמיד. תעודדו אותי אני
היום...

ronen1981

New member
תרגישי טוב חמודה...

אני שמח שאת מבינה שהכעס שנבנה בך לא עושה לך טוב ומקווה שתעבדי על עצמך כך שתיהי שלווה יותר... לגבי "אין אפשרות" תבדקי אופציות תחקרי תמיד יש דרך.......כמה שיותר תדחי את תחילת הלימודים כך יהיה לך קשה יותר ויצוצו סיבוכים נוספים..... לגבי הסנדויץ האם המשרד מחזיר לך עלויות או שזה נופל עליך? אם המשרד מחזיר לך אז מה זה משנה. אם זה על חשבונך אז לדעתי תכיני לך אוכל מראש ותביאי איתך (כך גם תחסכי כסף לא מבוטל ,אני מאמין לפחות איזה מאה מאתיים ש"ח בחודש לפחות). ולגבי זה שהו אמש/איר אותך במשרד למקרה שיתחשק לו קפה זה באמת לא בסדר מצידו ואת צריכה לדבר איתו בצורה מכובדת ויפה ומנומסת על הנושא. לא הגיוני שתחמיצי טור לרופא בגלל שהוא מתעצל להכין לעצמו קפה. (אני מאמין שאם תדברי איתו בגישה הנכונה מתוך עולם המוסגים שלו הוא יבין אותך,תשתמשי באישתו כדוגמה לעצמך נניח והיא היתה צריכה ללכת לטיפול חשוב והבוס שלה היה מעקב אותה בגלל משהו לא רציני איך הוא היה מרגיש....מכיון שאני מאמין שהוא אוהב את ישתו הדבר יזיז לו והוא יביר תמסר שלך ביתר בהירות.)

danistar

New member
הויסהההההההה ../images/Emo80.gif

את חושבת שהאנשים ה "קטנים" האלו שווים את הכעס והבריאות שלך ?? הרי הם אנשים כל כך קטנים שכל מה שמעניין אותם זה רק כסף והם לא מסוגלים להנות אפילו רגע מהחיים . הבוס שלך עם כל הכסף שלו הוא מסוג האנשים שעושים כסף ומחביאים אותו כדי לעשות יותר , לא מסוגלים להנות ממנו .. את צריכה לרחם עליהם לא לכעוס בגללם . דני

mariana

New member
הפרצופים האלו כל כך חמודים../images/Emo123.gif

רק תגידי לי איפה אין בעיות כאלה??? את יודעת כל מקום איפה שיש בנות ביחד אז תמיד מחפשים לשים רגל אחד לשני. יש לי כמה שאלות. אין לך הפסקת אוכל? וכמה זמן ההפסקה? זה מספיק לך ללכת להביא את האוכל? את יודעת בעבודתי הקודמת היה לי מנהל היטלר, אני לא מגזימה, אז למדתי את הלקח שלי ועשיתי מספר דברים כדי להספיק לאכול לפעמים גם אני הייתי קונה, אז לא היה מספיק לי זמן להביא את זה ולאכול. אז זה מה שעשיתי: היו יוצאים בנות להפסקה חצי שעה לפני ומי שהיה מביא אוכל אז הייתי מבקשת מימנו להביא לי בדרך, או שהייתי מתקשרת לאותו מקום והיו מכינים לי כבר לפני ההפסקה אז הייתי הולכת להביא את זה. ופשוט אין לך מה לכעוס עליהם הם לא שוים את הכעס והמחלות שאת גורמת לעצמך. אז להיות רגועה ומהרררררררררררר אז בינתיים כמה ציורים

מאו יין

New member
אוי מתוקה שלי..../images/Emo3.gif

הפרצוף עם הלשון בחוץ כי כבר אין לי כוח...אני אמורה להשאר במשרד עד 18:00 ואני פה מ8:00 בבוקר
,הבעיה היא לא האוכל הבעיה היא המקום היחס והגישה...רוצים קצת לשמוע? זה ששעות העבודה שלי במקור הן:16:30-08:00 ו2 ימי שישי בחודש. ובתכלס דורשים ממני להשאר עד 19:00/20:00 כי לא רוצים כרגע להביא עוד מזכירה לשעות אחה"צ (למרות שמאז ומעולם היו פה 2 מזכירות בקר וערב.8 חודשים עבדתי כך מ-8 בבוקר עד 8 בערב כשאני חוזרת ב3 אוטובוסים (כי יש לנו אחלא תחבורה ציבורית! בציניות!!! ועובדת 4 ימי שישי!) זאת אומרת להגיע הביתה ב21:00 או ב21:30 ,ואז הביאו מזכירת ערב ונשמתי לרווחה איזה חודש חייתי קצת ומייד החליטו לקחת אותה במקום מישהי שיצאה לחופשת לידה מחברת הבת שלנו ושם היא תישאר...
ושוב כל העול עלי...(ולשמוע כל הזמן שאם זה לא מתאים לי אז... שלוש נקודות שכולנו מבינים מה הן אומרות... וזה שאם אני יוצאת לשרותים אז המכשפה(מנהלת המשרד) עוקבת אחרי!!!!!!(באמת פיסית!!!!) לראות אם אני באמת שם.כי הייתי בחוץ יותר מ3 דקות... אני באמת עובדת מסורה וטובה אחרת לא הייתי מחזיקה פה מעמד אבל זה לא פייר. זה לא פייר שמעבידים מנצלים את המצב כדי "לסחוט" מהעובד את כל המיץ ואז שהוא מעיז להגיד אבל יש לי זכויות (חצי שעה ארוחת צהריים לפחות!!) ומגיע לי לצאת מידי פעם הביתה בזמן אם יש לי סידורים,ומגיע לי שיתיחסו אלי כמו אל ב ן א ד ם!!! ולא כמו לחמור עבודה אז מייד מזכירים לו שיש היום "מלא שמחפשים עבודה..." די די די ודי!! אין לי חיים, חבר שלי מת לראות אותי פעם לא גמורה מהעבודה,אני מתה לחזור מוקדם כמו פעם ולטייל בשמש עם ג´וי הכלבה המתוקה שלי...או סתם להכין לו ארוחת ערב לפני שהוא מגיע.. אבל מרין מקסימונת את צודקת הם ולא אף אחד לא שווים שאני כל כך יתעצבן,סליחה שהוצאתי פה כלכך הרבה קיטור היום
אני אוהבת אוהבת אוהבת אותך על העידוד וה"הקשבה" זה עוזר.

ronen1981

New member
עדיף שתוציאי את הקיטור פה....

ותראי אני לא יודע מה התנאים שלך בעבודה וכד והאם משלמים לך שעות נוספות וכד... אבל אם באמת רע לך מאוד את יכולה מקסימום לנסות לגשש בשקט אחר מקום אחר .....

למעלה