איזה יום קשה...!

איזה יום קשה...!

וואוו ! עבר עלי יום קשה הן מבחינת הלימודים והאירגון המשפחתי והן מבחינה נפשית..! היום נזכרתי באמאאא..! בכיתי הרבה וניסיתי להסתיר מהאחים הקטנים...ולא בדיוק הצלחתי. אח`כ דברתי עם סבתא שלי שהתקשרה בערב ואני מרגישה שאני הולכת לאבד גם אותה...! היא לא זוכרת מה עשתה בבוקר ולאיזה רופאים היא צכה לשוב ומתי..! בהתחלה הסברתי לה מה לעשות ובסוף שוב היא שכחה.אופ! זה מלחיץ אותי! :-(

תגובה

את מדהימה בכוחותייך, מקווה שאת יודעת שאת בחורה מיוחדת מאוד. לגבי סבתא זה נשמע שצריך לבדוק אפשרות לאבחון, אם מצב הזכרון שלה מתדרדר זה יכול להיות גם מסוכן, לא רוצה להלחיץ אבל משיהו צריך לקחת אותה לאבחון זכרון, יש מרפאת זכרון באיכילוב ובתל השומר אם תרצי אתן לך טלפונים, ואם יראו שיש אכן נסיגה בזכרון היא תוכל לקבל עזרה מביטוח לאומי. יש להתארגן עם הדברים האלה וזה לוקח הרבה זמן עד שבאמת מקבלים עזרה. האם אבא שלך מעורב במצב או שגם בעניין הזה הוא "סטודנט" ?

זה נשמע מאד מלחיץ!

האמת שלא ספרתי לאבא שלי את מה שקרה.כי זוג הסטודנטים עדיין לא חזרו הביתה.אבל נראה לי שאת זה לפחות אתן לאבשלי לטפל.בשורת טובות

את חייבת לשתף אותו בזה.

אני חושבת שזה לא יהיה אחראי לא לעשות את זה. אולי יש דברים שהוא צריך ויכול [ומה את יודעת, אולי אפילו רוצה] לעשות. אז כל הכבוד על האצלת הסמכויות! אגן בשורות טובות ... אגב, האם היא קוראת? אם כן, אולי כדאי לכתוב לה את הדברים החשבוים שלא תשכח.

למעלה