איזה יום סתמי

ו שתי

New member
איזה יום סתמי

כמה אכזבות שהיו לי היום. כאילו כל איתני הטבע חברו נגדי. גם גשם, גם אין גן ליונקת הבית, גם השותפה שלנו החליטה שהיא מביאה את החבר שלה, וגם הקדימה לנו את הארוחה ל-11:30. לפחות המיקום נשאר במנטה ריי. ארוחת בוקר. שומדבר לכתוב עליו הביתה. חביתה, לחם, ריבות מעשה המקום (טובות, אם כי לא משתוות לתוצרת הבית שלנו), טחינה ירוקה סתמית, ולבנה. מחיר ממוצע-פלוס. מאזט בורי היה נחמד, אם כי לא מבריק כבעבר. מנגד עברו בסך מנות מבטיחות יותר: פנקייק'ס, בייקון, פרנץ' טוסט. המסקנה המתבקשת שלי: בפעם הבאה, לא אוכלים ארוחת בוקר בזמן דיאטה. בצהרים אפשר לתמרן ולהנות. בבוקר זה סתם מבאס. לסיום- קינוח קדאיף עם אגסים ביין וגלידת ויסקי- זכה לתשואות רבות מעברו השני של השולחן. קינוח שוקולד קראנצ'י מבריק, שהיה שווה כל צעד וצעד מ-8.8 הקילומטרים שצעדתי הבוקר (בשעה כה דמיונית עד כי אני תוהה אם לא חלמתי). והכי מבאס- החשבון. לו היינו אוכלים צהרים, היינו משאירים עוד 70 שקל, ונהנים כפליים. ברחנו הרבה לפני השקיעה, עקב מחויבויות זוגיות (שלה) ושנ"צ (של הילדה, למרבה הצער רק שלה). כשיצאנו מהקפלי, גיליתי שהלילה יש לי שתי ברירות: לישון עם החתול על הספה, או לישון עם מישהו שחושב שרוחמה אברהם וצחי הנגבי ראויים לכהן כחברי כנסת. אני עוד שוקלת את צעדי.

../images/Emo12.gif לזה את קוראת סתמי?

אני הייתי הולכת לישון עם ה
- מה השאלה בכלל

גסטרו

New member
חבל . ותודה לעכשו אמא של גל - מסה

אמש באמצע יום עבודה עמוס (6 בערב) התקשרה השותפה - סופית בפנגיאה אין עיסקית, אז נסי את מסה אמרתי במהירות. היה מקום רק לשעה 15.30 וכך יכולתי לשוטט באיקאה בבקר . היינו 6 גברות , חלקנו 6 מנות ראשונות - חלקן מנות ערב שניתנו בצהרים כמו רביולי שרימפס ,כבד אווז על ופל בלגי עם שוקולד לבן (מהמם) ועוד. עיקריות היו טובות אבל לא מדהימות. חלקנו 3 קינוחים , עם שתיה חמה - 140 לכלכ אחת כולל דמי שרות של 15% לפחות להילה המלצרית החיננית. מומלץ בחום ! שלא לדבר על הספורים שעפו באויר .... התודה היא עבור ההודעה שלה בהמשך לשאלתי על עיסקיות היום.

גסטרו

New member
ושכחתי את הלחם הנהדר על שלל

המיטבלים ופונקנו גם בפוקצה חמה , לדברי המלצרית בדרך כלל לא מוגשת בעיסקית. והקינוחים- יצירתיים מושקעים אבל בפעם הבאה אזמין משהוא אחר .

מה לקחתן? אני התמוגגתי מגלילות

הטירמיסו, למרות שלא ממש הבנתי מה הקשר בינן לבין הטירמיסו הקלאסי.

אין על מה גם אנחנו היינו בשלוש וחצי

ונהנו מכל ביס!!! אני צמחונית, כך שלא ממש הייתה לי בחירה ובכל זאת הריזוטו היה מצויין, גם אם הוא היה האופציה היחידה שלי, החצי לקח את הצלעות (המנה שהייתה בספיישלס) והיה מאד מאד מרוצה. נהנו גם מהשירות ומהאוירה ולא יכולנו להכניס פירור יותר עד היום בבוקר. מצטרפת להמלצה וכדאי מאד מאד ללכת לעיסקית.

smartblonda

New member
8.8 ק"מ חייבת לציין שאת כנראה../images/Emo59.gif

אמיתית
. לדוגמא ,במכון הכושר על ההליכון ,לאחר 5.5 ק"מ ,אני בקושי נושמת
, וצריכה מנוחה של חצי שעה לפחות עד הקיקבוקסינג. חייבת לציין כי אכן נרשמה אכזבה בעניין א.הבוקר אבל מה אפשר לצפות מא.בוקר סטנדרטית(למרות שלא חסרות מסעדות אשר משקיעות דווקא בא.הבוקר),אבל רצית ים ,שמש(לא היתה במיוחד)והבריזה,אז לא הכל סתמי וריקני. בעניים הפרנץ',פאנקייקס ,זה כבר סיפור אחר וכמובן שלא הייתי עומדת בפני הפיתוי
. ובעניין הצהריים באמת חבל, קדירת פירות הים החלומית..תענוג

איריסג

New member
אם היית שואלת אותי...

ישר היית יאומרת לך שחבל על הזמן... היינו בשבת לפני כמה חודשים בארוחת בוקר במנטה ריי - והיה כל כך סתמי, משעמם, בלי מעוף ויקר - שמאז לא התקרבתי לשם לשום מטרה... נכון, יש להם יתרון עצום בגלל הים, אבל אני חושבת שאחרי דקה - שתיים, שוכחים מהים, והחברה הנעימה היא העניין. מה גם שאם לא ישבתן ממש על המרפסת בחוץ או בשורה הראשונה לים - אז גם הים מאבד הרבה מהאטרקטיביות שלו. וכמר אמרתי - אם כבר ארוחת בוקר בדיאטה - רק מקס ברנר (נשמע פרדוקס, אני יודעת....)

ו שתי

New member
למקס ברנר אני לא מתקרבת

גם כשאני לא בדיאטה. הריח של השוקולד עושה לי רע. ולא, אני ממש לא
ולא
יותר קרוב ל
בינוני. ולא, ההליכות לא עוזרות, וגם לא הדיאטה. יש לי הרגשה (הנה עוד פרדוקס) שרק עוד הריון עם בחילות עד חדר הלידה יעזור לי. מצד שני, אחריו באים יצורים צווחניים שלא ישנים בלילות, ואני לא בטוחה שזה כזה להיט. וכן, זה היה סתמי, לים לא היה ערך מוסף בשעשוע הטף, ואני מתבאסת שלא הלכנו לצהרים.

smartblonda

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הפרדוקס

עוד לא ניתקלתי במישהו, שריח השוקולד עושה לו בחילה.
ובעניין ה-
ים,בטוחה שאת מגזימה. מקס ברנר סניף רוטשילד היא מסעדה/סית קפה מעולים. אמנם רוב הקינוחים על בסיס שוקולד,אבל ארוחות טובות :כגון הוקר וצהריים מומלצות ביותר. ןהקינוחים נטולי השוקולד ,מדהימים(ואפל בלגי במילויים ורטבים שונים, טארטים וקישים מצויינים ,שלא לדבר על סלט נתחי העוף.

למעלה