איזה יום נפלא לי היום....

Joy107

New member
איזה יום נפלא לי היום....

היום אנחנו חוגגים חודשיים לנישואים...
כן, טריים טריים. התעוררתי בבוקר ולא מצאתי את בעלי במיטה,
. האמת, לא נבהלתי כי תיארתי לעצמי שהוא הלך לחפש זר פרחים או הפתעה אחרת - (צדקתי כמובן אבל זה כבר סיפור אחר..
) בכל אופן קמתי, נכנסתי לאמבטיה ובאופן ספונטני החלטתי לעשות את הבדיקה.
המחזור האחרון הגיע בזמן אבל הפסיק לאחר כשעתיים. עוד כמה שעות של הפרשות והוא נעלם
. לא ידעתי מה לחשוב אבל גם בגלל שבחודש האחרון ניתן לדווח על "חוסר פעילות מבצעית" באיזור, גם לא חשבתי על הריון בכלל. חשבתי שאולי בגלל המאמץ של הנקיון לפסח הוא קצת מפשל וזהו.
בקיצור, עשיתי את הבדיקה ועוד לפני שגמרתי לעשות פיפי כבר הופיעו הקווים הכחולים!!
ממש 5 שניות
סגרתי את המכסה של הערכה, עטפתי בניילון נצמד ושמתי בקופסת עץ יפה שקניתי אתמול - למטרה אחרת אבל מה זה חשוב......
הוספתי לקופסא פומפונים בצבעים של תכלת
וורוד וקצת נצנצים ועטפתי בסרט יפה. חזרתי למיטה וכששמעתי את המפתחות עשיתי את עצמי ישנה, שמעתי את הנסיך
נכנס, מכין לי קפה
ואז הוא הגיע למיטה עם הקפה, עם הפרחים
שקנה - (איך אני מכירה אותו... אה??
ואמר לי מזל טוב על חודשיים נישואים, שאלו החודשיים הכי מאושרים שלו שהוא מקווה להמשיך כך... שנכון שהסכמנו לא לקנות מתנות כדי לחסוך אבל הוא היה חייב משהו, לפחות פרחים.. בלה בלה טלנובלה.. ( הוא מדבר ספרדית.. כל מה שהוא אומר נשמע רומנטי..
) בקיצור, אמרתי לו שיש לי מתנה קטנה בשבילו,
ונתתי לו את הקופסא. הוא פתח אותה, 3 שניות שיחק עם הפומפונים
ואז נפל לו האסימון! הוא התחיל לבכות - וגם אני, למה להכחיש..
- וכל הזמן שאל, ברצינות? זה ברצינות? אז נכון שמחר אתקשר לרופא, אקבע תור ואעשה בדיקה אמינה יותר אבל התלהבתי, מה לעשות ורציתי לשתף אתכן. רוצה לפזר לכן קצת מהמזל שהיה לנו כי זה החודש הראשון שהפסקנו לשמור ואם באמת הכל תקין אז כנראה יותר מהיר מזה אי אפשר...
אמשיך לעדכן כמובן ובנתיים שולחת לכולם
רינת

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif|פעמון| מזל טוב |פעמון|../images/Emo65.gif

איזה cool את ישר למצוא את נייר הצלופון והקופסא והפעמונים בלי להתבלבל...
כל הכבוד וברכות לרוב.

מעיןבר

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מזל טוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה יופי של סיפר! תבטיחי לחזור עם תמונות, טוב?

ברכות ואיחולים ותמשיכו לשמור על

הרומנטיקה הזו , זה מקסים. לתומי חשבתי שהיום מחכים קצת יותר עד הילדים, אבל כנראה שהייתם זריזים.

מזל טוב!

אפשר להידבק ממך?..... וגם על חודשיים לנישואין- מזל טוב! אנחנו היום מציינים 9.5 שנים יחד.

אופה3

New member
מזל טוב כפול, על הנישואים וההריון

שיעבור בקלות, ותמשיכו להנות, שבת שלום

למעלה