איזה יום משוגע

איזה יום משוגע

אבא שלי גילה פרט משמעותי שמראה שאני בדרכי החוצה ולמרות שזה לא חדש לו הוא פשוט מדחיק ומשכנע את עצמו שזה פטהמורגנה. וכנראה שבגלל שזה צעד מוחצן אז הוא נגרר לתוך שיחה מפגרת של אם נכנעים ליצר אז רק מתדרדרים עוד ועוד זה רק נראה לך שאת מאושרת אבל באמת מאוד רע לך (מה אתה אומר!???) ואני יודע מה כואב לך, ובסוף את תצטרכי אותי (ולכן מה? להקריב את עצמי?) גם כשניסיתי להסביר לו שאני מאוד משתדלת לכבד אותו ולא לעשות את זה מולו, הוא טען שאין לזה משמעות בכלל, "או שתתנהגי כמו שצריך או ש.... עדיף שאני אשתוק" השיחה הזו הסתימה לא משהו, הוא בטח פגוע מאוד, השתדלתי מאוד מצד אחד לא לשקר כי זה לא מכבד אף אחד ומצד שני לא להכנס לויכוחים ועדיין לומר לו מה אני חושבת בקיצור שיחה קשה ויהיו לה גם השלכות על הקשר עם המשפחה לטווח הקרוב לפחות. ואז....... ממש מהשמים
הגיע לעבודה שלי מנהל של ארגון החזרה בתשובה,כמובן ישר באו להכיר בננו... (הם בטוחים שזה פשוט משעשע להפגיש מחב"ת וחרדית מזוייפת) מה את לא מאמינה?? אני מאמינה. ברור שאני מאמינה. אני מאמינה שאתה שליחו של אלוהים ולכן חבל שתשחית את זמנך עלי.

נפל האסימון?

יפה שהצלחת לנהל שיחה תרבותית במצב כזה. ברור שרע לך, הרי ידוע שאין חילוני מאושר באמת. הם רק לובשים את מסכת האושר, אבל הנשמה שלהם - אוי הנשמה - צורחת.

../images/Emo6.gif

בנתיים הם הספיקו לגזור עלי נדרים וחרמות ועכשיו נסעו לרב שיתיר להם אותם, או שבעצם הוא יפסוק שיש לשבת שבעה? נחייה ונראה..

סוג ב

New member
אבא

נירא לי לכל האבות יש אותו אוצר מילים משכנע. קראתי את מה שאבא שלי היה אומר לי פעם..

בדיוק אבא שלי רק שמזלו של אבי

היתמזל ויש לי מישהי קרובה מאוד!שהפכה לחלוניה היתחתנה הביאה ילדה והיתגרשה ונהיתה חולת נפש ו... סיפור ארוך אז הוא מזכיר אותה כול פעם איך היא חזרה על ארבע לבית, ושתמיד בסוף אני יבוא ויתחנן לחזור. אבל לפחות אבא שלי אחלה אדם וגם שראה אצלי מכנס הישתדל לשמור על איפוק ושאמרתי לושאם לא מתאים לו אז אני אלך הוא ממש כעס ואמר שזה לא סיבה לעזוב את הבית.

סוג ב

New member
תסלחי לי אבל אני חייבת לנצל"ש

חכמת ילדים חמה מהתנור. הילדים רואים 'שמש' בערוץ הילדים. לדעתי התכנית ממש לא חינוכית ואני לא מבינה למה ילדים צריכים לראות את זה. אני אומרת לילדים "יאלה הולכים לישון. מה, אתם רואים שמש? מיד לכבות. זה לא חינוכי" הילד (7) "זה מאוד חינוכי, בתכנית הקודמת ראו דוסים" <סורי מאמי, גם לך יש ילד, את מבינה למה בחרתי לנצל"ש אצלך...>

מגניב!אפרופו תמימות ילדים...

שלחתי את אחי להביא לי משו מהארון בחדר שהוא חזר הוא אומר לי:`חני ראיתי בארון מכנס גינס כזה אפשר אותו למדורה בשביל היטלר?`... ולא הבין למה אני מזועזעת...

היטלר בגי'נס?

כמה סימבולי. אצלם הכל אותו דבר. השמדת המונים ,דיקטטור וחילונים. האינטלגנציה. הכל למדורה.

תמיד זה מגיע, השיחה הזו

לי זה היה בפסח. אבא שלי יצא בהצהרות כשהתבטאתי שאני קצת שונה מהם, שהם מאוד ליברלים, ומקבלים גם דרכים קצת אחרות. וכשאמרתי לו כמה רחוק הוא מוכן להכיר, הוא ענה הרבה. כן, אפילו יש להם חתן אחד עם ספודיק:) אמרתי לו, אם היית יודע איפה אני נמצאת... משום מה הוא לא הופתע ולא נחרד, ובעיניים שלו היה ניצוץ של: ספרי לי על הכל. לא הייתי מסוגלת לומר לו שאני לא מאמינה, למרות שבמחשבה לאחור זו היתה אחלה הזדמנות, יום יבוא והאמת תהיה מול העיניים שלהם אחרי שהם כבר יקלטו אותה באלף ואחת צורות. ובקשר לפרט משמעותי, עד שלא תבואי ותצרחי לו באוזן הוא לא יבין. וגם אז הוא יגיד שזה בטח זמני...

למעלה