איזה יום מצחיק

יאנג אי

New member
איזה יום מצחיק

בעקבות ההצלחה מאתמול היום נערך מסע התרמה לגבאי בעירוני א . הוצבו קופות בכיתות עם תמונות של גבאי והצלחנו לגיים סכום כסף שעומד על 10 שח רציני רציני ואף גבאי מצא חברה בשם אולגה קווז ותמונתה תפורסם בפורום בקרוב

kodman

New member
האאאא...

שמע אני לא יודע מי זאת אבל מנסיון 90 אחוז מהבנות שקוראים להם אולגה הם שמנות כמו אני לא יודע מה!

ICANNt

New member
איתמר? זה כאילו דייויד?

לא רוצה לדעת!!!!!!!!!!!!!

G פורס

New member
קודמן!!! אתה הבן אדם ה-כ-י

משועמם שראיתי בחיייייייייים שלייייייייי!!!!!!!!!!
G-Force.

ng גבאי

New member
היום ... מאמר שנכתב על ידי ניר גבאי

אמממממ אני שמח להגיש שהחל מהיום אני מקבל גם צקים (לא יותר מידי דחויים) ואני מוכן לעשות אירועים אני אשמח אם תזמינו את שרותיי במסיבת רווקות... (= לא סתם... אני חייב לציין שבתחילת היום האירוע הנל הייה מצחיק עד קצת מביך...(בבית ספר... לא עזבו את זה) לאט לאט עד שגיסנו את עשרת השקלים זה החל להיות מציק .... אבל אני חייב לציין שכולם נרתמו למאמץ הכביר להשגת הסכום... אפילו המורה למתמתיקה ... אבל הכי בעסה .. איזה ילד שחור קטן וטיפש (תיימני איך ניחשתם)(לא אני) לקח את הכסף לעצמו ... טוב לסיכום הייתה דחקה... ועכשיו היא נגמרה ...

TeeAnTee

New member
אל תדאג גבאי

אני בטוח שהתימני היה צריך את ה10 שקל יותר ממך אל תשכח שאתה גם קנית מסטיק בכסף הזה... בכל מקרה אם למישהו יש עוד כסף לתרום נא לשלוח צ´קים בלבד (!!!) לתא דואר 32110 (גבאי בגימטריה) לכבוד "מבצע התרמה : תנו לו שקל"

למעלה