איזה יום מעצבן

מעין26

New member
איזה יום מעצבן

הכל הולך היום ברגל שמאל ודווקא היום יש לבעל יום הולדת ולי הכל הולך הפוך. ושיא השיאים זה שנסעתי רוורס ונתקעתי באוטו של מישהוא. לא משהוא רציני ממש דפיקה קטנה ואני כל כך נבהלתי והוא היה כזה מגעיל שאלתי אותו איזה חמש פעמים אתה בסדר ובסוף הוא התעצבן עלי ואמר לי לסוע ציטוט שלו "יאללה סעי כבר את והאתה בסדר שלך" נכון הגברים יכולים להיות מקסימים. לפחות הוא לא ניסה להוצאי מזה כסף. בנוסף על הכל אין לי שום רעיון למתנה לבעלי המקסים. הלוואי והיה לי כסף והיינו נוסעים לסופשבוע אבל זה ממש לא המצב כרגע ואני שבוזה לאללה מזה. ובנוסף היום אני מתחילה דיאטה בקבוצת תמיכה של בריאות כללית ואני מתה מפחד ממה שהמשקל יראה. יש לי לפחות לרדת 10 קילו כדל לחזור לימים יפים יותר. אז זהו כנראה שהכול נובע מזה שהמחזור אמור להגיע בקרוב (סיימתי עם הארגסט ביום חמישי) סליחה שבכיתי לכם אבל למי אני אבכה אם לא לכן. אתן כל כך תומכות. אוהבת אותכן

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פוקית27

New member
מעין מכירה ומבינה../images/Emo24.gif,בקשר ל../images/Emo77.gif

ללא תקציב, מניסיוני ,פרחים איזה בגד לא יקר כדי שיהיה הרגשה שנתת משהו ומתנה מהלב,ברכה מיוחדת ,או לאסוף את החברה גם אם לא להיום אבל לימים הקרובים. הלב שלך והאהבה שלך זאת המתנה הכי יפה.

אפרסקה

New member
מעיין, כשאני חגגתי את יום הולדתי הש

השנה, בעלי לא קנה לי איזו מתנה מפוצצת (בעיקר כי לא היה לו רעיון) אלא בישל בשבילי ארוחה מכל הלב. חוץ מכסף על אוכל הוא הוציא על פמוטים יפים (לא יקר) ונרות. ותאמיני לי שזה היה שווה הרבה יותר מכל חופשה גרנדיוזית שעולה מאות ואלפי שקלים. לגבי הדיאטה: א) בהצלחה!!!!!!!!!!!! ממני שיודעת כמה זה מתסכל ב) גם אני חברה בכללית ואשמח לשמוע מה זו קבוצת התמיכה הזו ואיך אפשר לברר אם יש כזו באיזור מגורי, כמה עולה, וכדו'. תודה

6ליהי

New member
מעין, קחי ../images/Emo24.gif גם ממני...

כמו שאת מציינת, לפחות האדם ה"מקסים" שבמכוניתו נתקעת לא ניסה להוציא כסף... ובקשר ליום-ההולדת-אני בטוחה שהבעל יעריך מתנה קטנה עם תשומת
, הרי הוא מודע למצב הכלכלי כרגע... ובכלל-בטח למצברוח ה-
שלך יש קשר למחזור שאמור להגיע. אז שיהיה שבוע טוב!

Gill Gallad

New member
../images/Emo42.gif הי מעין ../images/Emo42.gif

לגבי המתנה, אני ממש מזדהה עם הקושי. אני מוצאת שממש קשה לקנות מתנה למין השני ותמיד אני בהתלבטות. בדרך כלל אני יוצאת מזה באיזה טיול קטן שאני מתכננת לנו - לא משהו שעולה ביוקר: אולי יום בשפת הים עם בקבוק יין ונישנושים? אולי לנסוע לא רחוק לקטוף יחד פרחים ולצפות בשקיעה. לפני שנה אפילו חיברתי לו שיר על איך שאני אוהבת אותו, יצא אולי קצת דבילי אבל התקבל באהבה גדולה מאוד! לגבי המשקל, גם אני עולה ויורדת, נמתחת ומתכווצת. לאחרונה שחררתי לעצמי קצת את החבל אחרי שהרגשתי שהמלחמה בעודפים מעמיסה עלי יותר ממה שיש גם ככה... אני מאחלת לך רוב הצלחה
ולגבי המצברוח... - מותר! אבל אני מקוה שישתפר! שולחת לך
ומקווה שיעזור טיפ טיפה להתעודד...

היי מעין

מקווה שתתעלמי מהשוביניזם הנבזי ותתרכזי ביום ההולדת של הנבחר שלך. בכל מקרה בפורום אחר ראיתי שמישהי סיפרה שעשתה מסיבה לבעלה וכל אחד היה צריך להביא מתנה בלא יותר מ-30 שקל. ויצאו מתנות מאוד מקוריות ונחמדות. ואני חושבת שזה פתרון יפה בימים שקשה לנו כלכלית. אז יום הולדת שמח ותבלו!!!

מעין26

New member
בנות תודה לכולכן

על העידוד אז כמה עידכונים קצרצרים של מישהיא שנחה צוהריים עכשיו וקמה אופטימית יותר. 1- בזה הרגע התחיל דימום חלש מאוד.(קצת הקדים אבל עדיף כך) 2- הדיאטה היא של כללית כל ויש בכל הארץ קבוצות כאלה זה 10 מפגשים ועולה 390 ש"ח אך למי שיש ביטוח מושלם זה יוצא 300 ש"ח.(אפרסקה בשבילך) 3- הבעל המתוק שלי צילצל קודם להגיד לי שהוא כל כך אוהב אותי ונמצא כבר ביחד משהוא לעשות או שנחגוג ביחד. איזה בונבון. 4- אני חייבת לרוץ לעבודה ואחזור מאוחר אחרי המפגש דיאטה ואז אני אעדכן. שוב תודה לכולכן אוהבת אותכן מאוד. כשתהיו בצפון מוזמנות לקפה

גורבי

New member
נשמע שהיום מתחיל להשתפר, לא?

לא הייתי כאן בבוקר (טוב, לא הייתי כאן שבועיים בערך), אז לא הספקתי לעודד, אבל נראה שהדברים מתחילים להסתדר גם בלעדיי, וטוב שכך
. מקווה שאת נהנית במפגש הדיאטה (זה נשמע כמו אוקסימורון, אבל לאו דווקא - גם אני השתתפתי בסדרת מפגשים דומה, ואפשר אפילו ליהנות מזה אם יש קבוצה נחמדה ומדריך/ה טובה ומקצועי/ת), ושתעשו המון כיף לא יקר ביומולדת. ויש לי גם הצעה למתנה
זולה: קונים קופסה חמודה (או משתמשים במשהו שיש בבית), וממלאים אותה במתנות קטנות וסמליות, וברכה שמפרשנת את הסמלים. אפשר לפי נושא (י' קיבל ליומולדתו האחרון את "שבעת החטאים", ויש גם את חמשת החושים וכו'), אבל כשהכנתי כזו מתנה לחברה, פשוט הסתובבתי בחנות של פיצ'יפקעס ומצאתי דברים כמו נורת חשמל (להאיר את היום), סט צבעים (לצבוע את העולם), חיפושית מסאז' (שיהיה נעים) וכאלה (אני יכולה לנסות להיזכר בעוד אם את רוצה). הכל ביחד עלה פחות מ-50 ש"ח, אבל נראה כמו הרבה יותר
. זהו בינתיים,

למעלה