איזה יום מעצבן

בלוז10

New member
איזה יום מעצבן

קבעתי עם חברה שלי טייל ,שבת שמש היא התעוררה והיתקשרה שיקח ה זמן להתארגן, אמרתי לעצמי אקפוץ חצי שעה לסוס שלי פנק אותו עד שהיא תתארגן באתי לאורווה וראיתי שיש לו פצע בברך ,כל המצב רוח שלי הלך , טיפלתי בו ,ואותה חברה היתקשרה נו איפה את סיפרתי לה טסתי הביתה היא כבר חיכתה לי שם,ממש לא היה לי מצב רוח אבל לא רציתי לאכזב אותה נסענו לבר על הים ואז היא התחילה לחפור לי ,כמה שלא טוב שאני לא מחפשת זוגיות ולא רוצה ושזה עצוב שטוב לי כך ,עכשיו הראש שלי לא היה בדיוק באותה שיחה הראש שי היה עם הסוס המסכן שלי עם הפצע בברך ,כמה שניסיתי להסביר לה שטוב לי כך אז יום מעצבן

אוי

סוס שכואב לו זה ממש עצוב, אבל אני מכירה סוסים שהבריאו מפציעות רק בזכות טיפול הכי מקצועי שראיתי והמון המון אהבה מאחלת לבלוז החלמה מהירה.

חברה שלך נשמעת לי קצת מוזרה

מה הקשר בין זה שבאסה שלסוס שלך כואב לבין זוגיות? אני חושבת שתמיד טוב שיש זוגיות אבל זה לא קשור.... החלמה מהירה :)

בלוז10

New member
הקשר הוא

שהראש שלי היה איתו , עשיתי טעות שלא ביטלתי את הטיול ולא היה לי ראש לוויכוחים ודיונים אם אני צריכה זוגיות

פאמקי

New member
בלוז יקרה

לפעמים, צריך לדעת לשים גבול ולומר לחברה שאת אומנם אוהבת אותה ודעותיה חשובות לך (אם זה כך) אך שבאותו היום, זה ממש לא מתאים. בטוחה שעם הטיפול המסור שלך, בלוז יהיה בסדר. החלמה מהירה לו.

למעלה