איזה יום מעייף.........

איזה יום מעייף.........

יום הבחירות ! בבוקר מתשע וחצי עד שתיים עשרה בחצי היינו במה שהיה אמור להיות טורניר בלייבליידס בדיזנגוף סנטר והפך להיות בזיון ובלגן נוראי של מאות ילדים מצטופפים בנסיון נואש להירשם , שלא לדבר על להתחרות , ולשחק בזירה אחת מסכנה בתוך טוייס אר אס. עד שהג'וניור התייאש בעצמו וביקש ללכת .... מהבלגן , הצעקות והצפיפות הנוראיים ששררו שם. אחורי זה הלכנו להצביע בביצפר של הג'וניור. כל הקלפיות בכל הכיתות היו ריקות לחלוטין בלי נפש חיה , רק בקלפי שלי השתרך תור ארוך ומעצבן באיזה מסדרון צפוף בכניסה לחדר האחות. בהזדמנות בדקתי את הראיה שלי והסתכלתי מרחוק על הפלקט של הקלפים - למי צריך להצביע. כן כן , הייתי מאלו שהחליטו ממש מאחורי הפרגוד. הפתק ששמתי לא עבר את אחוז החסימה. תנחשו?
משם נסענו לממש את המתנה של ג'וניורינה לג'וניור ליומולדת ולהתחיל את שיעורי הרכיבה על סוס בפארק הלאומי ברמת גן. אספנו את ג'וניור הגדול בדרך ונסענו לשם בפקקים איומים בת"א. שם אחרי שחיכינו חצי שעה בקור אימים , חיכינו עוד חצי שעה שתיגמר הבדיחה שנקראה שיעור רכיבה. המדריך פשוט הוליך את הסוס שהג'וניור ישב עליו במעגל בקוטר שני מטר , מוליך אותו באף , בחבל , בלי שהג'וניור אפילו נוגע במושכות. נעשה שם ממש עיגול מצוייר של חול , כמו של חוני המעגל. ככה חצי שעה בעיגול הזה. אין מה להשוות לשיעור רכיבה שהיה לו אז כשנסענו לטיול בגליל. שם הוא ממש רכב לבד ואפילו קצת דהר במגרש ענק. הייתה הרגשה ממש כמו שמובילים את הילדים בשיירה של פונים בפארק הלאומי. מצחיק. רצינו לפחות ליהנות ולהיכנס גם לספארי אבל שמענו ברמקול שלהם שסוגרים את הכניסה לאריות עוד מעט , אז ויתרנו.ובגלל שהיינו רעבים נסענו לאווזי בשכ' התקווה. מישהו ניסה למצוא שם פעם חניה ביום בחירות?
מצאנו . ואז , עמדנו חצי שעה בתור מחוץ למסעדה בקור , מחכים לאוכל. היה מפוצץ. היה טעים ולא מזין. מי אמר יום כיף?
הערב התקשרתי למחנכת של ג'וניור והצעתי לה לארגן טורניר בלייבלייד בביצפר , לרווחת כל עשרות המאוכזבים. נדמה לי שהרעיון הקבל (בברכה
) הידעתם שפורים בעוד שבועיים וחצי ?

מזל שיש יום בחירות - רואים אותך ../images/Emo6.gif

אני נסעתי להצביע בכפר תבור - היה יום ארוך ומעייף
ובענייני ניחוש: אני מכירה עוד לפחות אחת, שמה שמעניין אותה במצב הנוכחי זה נאפס
את חסרה כאן

דבורי

New member
יש הארכה (לפורים)

שנת תשס"ג היא שנה מעוברת, כך שיש השנה שני אדר ופורים נדחה לאדר ב'. יש עוד 6 שבועות עד פורים.

אביגיל! זה לא עניין לצחוק!!! ../images/Emo46.gif

מה עוד שבועיים וחצי!? לא לימדו אותך שזה לא יפה לשקר? חכי דקה אני רץ ללוח שנה {...} אחחחח.... ידעתי שאת משקרת ועובדת על כולֶנו
זה ב18 למרץ לשלישי, זה עוד שבועיים וחצי + חודש התבלבלת בחודש הבהלת אותי, עוד לא קיבלתי תעודות
וממתי יש אדר א' שוב?! אני רוצה לנחש!!! קנביס? (מסוממת
) זה לא כאילו הם מובילים פוני במעגל, הם באמת מובילים אותם בנעגל, מה ציפית מפוני באמצע רמת גן? הייתם הולכים לאווזי בעזריאלי ואז גם רואים את הגרפים. אני לעמותך הייתי בקומזיץ, חזרתי בשמונה חולה ומסריחחחחח, הדבקתי את כל המצעים שלי בריח של נקניקיות ועד עכשיו החדר שלי מריח נורא (איך אני אמור להכניס לכביסה מזרן??) הייתי אמור ללכת לבריתה, אבל כאב לי הראש מ"האחרי" אז ויתרתי ואחות של אמא שלי הציעה לה אולי עישנתי שם משהו
ובקשר לבחירות- שיהיה רק טוב

אני נשבעת

שהלוח שלי אומר שפורים זה אוטוטו. תראו
שימחתם אותי דפקא בעניין הזה
והניחושים שלכם קרובים , אבל לא ממש , אני מסטולית טבעית , לא צריכה חומרי עזר (הרגע הוכחתי את זה
), למרות שאני מודה שזו הייתה אחת מההתלבטויות שלי. וזה היה סוס ולא פוני , ר'ק התנהגו אליו כאילו הוא פוני. |שונאת נקניקיות , לא היה בשר שמה ב"שבקומ" ?| נאווה גם את לא מי יודע מה מתרוצצת כאן בשבילים לאחרונה.
מקווה שיש אצלך התפתחויות בעניני דיור ותעסוקה. לי יש תירוץ טוב , כרגע חזרתי מהעבודה נטולת האינטנרטנטנט. זה למה אני עייפה מכדי להזרים לכאן מילים לפעמים. אבל אני כאן בד"כ כשאני בבית. באווזי בעזריאלי אכלנו ביומולדת של הג'וניור גמקן עם האחים הגדולים. ושבוע הבא בהרצליה
שמה דפקא יש המון מקום. אנחנו חייבים לנסות את כל הסניפים....

למעלה