איזה יום יפה

איזה יום יפה

מה שלומכם יקרים שלי, איזה יום מדהים בחוץ, זה ממש לא הוגן לשבת במשרד ולעבוד, עדיף ביום יפיפה שכזה לצאת לחוף הים לשבת עם כוס קפה להתחמם מקרני השמש, אחחחחחחחחחחחחח , החיים הטובים. אני מצרפת שיר של גרי אקשטיין איזה יום יפה להנאתכם איזה יום יפה ביצוע: גרי אקשטיין מילים ולחן: גרי אקשטיין איזה יום יפה איזה יום נפלא השמש כבר עלתה והשמחה גדולה איזה יום יפה איזה יום חביב הציפורים שורקות וזמר מסביב איזה יום יפה איזה יום נפלא כאן כל אחד אומר שלום תודה רבה איזה יום יפה איזה יום חביב גם הכלבים נובחים הנוף כל כך מלהיב לא לזה חיכיתי, זאת ודאי טעות מה עושה כאן שמש פה צריך מיסטוק הן לא נתחיל עכשיו הכל מהתחלה ומי יודע זאת אולי רק תקלה איזה יום יפה... כבר עברה שעה תמימה ואין סימן מה בכלל קורה כאן מה פה העניין הן זה חמור הרי אותי אין מרמים לא אנשים פשוטים ובטח לא קוסמים איזה יום יפה... זהו נגמרה ההפסקה , הולכים להכניס שוב את הראש לזבל ולהמשיך לעבוד

aviev1

New member
גרי אקשטיין...איך הוצאת אותו מהבוידם .

איפה הוא בכלל. ואכן יום נפלא היום.. כפי הנראה שהאביב כבר התנחל כאן בטרם יפצע השיר. שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא.

../images/Emo13.gifהזמרים חולפים אך המנגינה נשארת,

או שהם מפסיקים לשיר או שהם מתים אבל
השירים
ממשיכים להתנגן לעד, ובאמת אביב מרנין ופורח

חנילהההה

זבל??? את רוצה להגיד לי שאת עובדת בזבל?? טפייי
ועוד ביום כזה יפה ממש לא מתאים, אני הייתי מבריזה ויוצאת אל החוף אל החול והגלים והריח הנהדר של הים
והשיר שהבאת לנו נהדר
רק טוב!!!

חמישי אביבי../images/Emo9.gif

למרות כל העבודה היום נפלא אני 'הברזתי מוקדם' וישבתי אל מול הגלים עם כוסית משקה צוף והתענגתי על השקט
יום חמישי היום וזה מעורר אצלי פרץ של שמחה בלתי נשלטת נה נני ננה נה
מה שמזכיר לי: מרוקאי אחד יצא לדוג בקישון. לפתע עבר בסמוך אדם על סוס ושאל אותו: "המים עמוקים?". "לאאאאאא", השיב המרוקאי. נכנס הרוכב עם הסוס למים והחל לטבוע. בשארית כוחותיו הוא יצא מהמים, בקושי נשם וכעס על המרוקאי: "למה אמרת לי שהמים לא עמוקים?". הסתכל עליו המרוקאי ואמר: "לפני חמש דקות עבר פה ברווז והמים הגיעו לו עד לחזה..."
המשך יום נפלא לה רק טוב!!!

ברק 188

New member
מהלילה הזה( שבין חמישי לשישי) שעון קיץ

רבות לא לשכוח... שעון קיץ הגיע למרות שמחר צפוי גשם אז כך...ינוהל ויתבצע המעבר משעון חורף לשעון קיץ, כאשר בשעה 2:00 לפנות בוקר יוזזו מחוגי השעון לשעה .3:00 על פי התיקון לחוק "חוק קביעת הזמן," שנקבע בשנת ,2005 שעון הקיץ מתחיל מדי שנה ביום שישי האחרון שלפני 2 באפריל, ומסתיים ביום ראשון האחרון שלפני י' תשרי, יום הכיפורים, כדי להקל על הצמים. השנה, יסתיים שעון הקיץ ב־27 לספטמבר. הסיבה לכך שהשעון משתנה באמצע הלילה היא לצמצם את תחושת הפגיעה בשעות השינה. בארה"ב וקנדה הוזז השעון כבר לפני כשלושה שבועות. כעת הפרש השעות הוא - שעות בין ישראל לחוף המזרחי של ארה"ב. מהלילה, עם הזזת השעון, יחזור ההפרש להיות 7 שעות. לכל בעלי ווינדוס ויסטה השעון מתחלף אוטומטי ! להזכירכם שנית... המעבר משעון חורף לשעון קיץ, יתבצע כאשר בשעה 2:00 לפנות בוקר יוזזו מחוגי השעון לשעה .3:00 שעון הקיץ יסתיים ביום ראשון האחרון שלפני י' תשרי, יום הכיפורים -לכולנו בעלי התקוות הגדולות מעבר מוצלח ושקט .

חשוב ביותר

לא לפספס את השינוי בשעון למרות שאני מתכוונת לשנות אותו כבר בחצות מה זה משנה השעתיים האלו??
שיהיה אביב עליז ופורח רק טוב!!!

ברק 188

New member
../images/Emo46.gifהלו...הלו גחלולה מזה ?

את עובדת עלינו "מסדרת" את השעונים בחצות אם אני יכולתי להתאזר בסבלנות עד שעה זו ורק כרגע מתכונן להזיז מחוגים...גם את יכולה . בשעת לילה זו לפני שהשמים מתקשים בעננים ונרדמים מביט ה
אל הירח ורוטן...יא ירח...יא ירח מה עשית...

../images/Emo3.gif

נה ננני ננננה נה אני ממש אוהבת ל'סדר' ת'שעונים חחחח והנה בסופו של דבר ובמיוחד בשבילך ברקלה סדרתי אותו רק עכשיו ליל מנוחה לכווולם רק טוב!!!

למעלה