איזה יום חראאא

eladby

New member
איזה יום חראאא

הלכתי לקחת ספר מהספרנית של בית ספר שלי, והיו שמה מיליון איש והיא שואלת אותי מה השם שלי ופשוט נתקע לי המילים לא יכולתי לדבר אני רק מחרחר, ואחרי זה צחקו עליי כולם כולל הספרנית וכולל "החברים" שלי. אין אין רציתי למות איזה בושההה :[ וגם אחרי החופש הגמגום עלה לי מבערך 70% גימגום ל 99%, אני לא יודע מה זה אבל אפילו עם ההורים אני מגמגם מאוד. בקיצור יום זין, שונא לגמגם!!!!!!

אוי אני בחיים שלי לא הייתי בספריה..

כי כבר ידעתי מראש שיש שמה אנשים וגם אם לא היו עדיין הייתי מתביישת לגמגם לספרנית... או יותר גרוע, להתקע...

שמחה99

New member
eladby |4u| היי

צר היה לי לקרוא...
אולי בגלל תחילת השנה, השינויים, החששות, הציפיות וההתרגשויות (עוד משהו?
) אתה לא מאופס לגמרי? אני מאמינה שאחרי שתכנס לתלם ותתחיל לזרום עם השינויים, תתרגל לכיתה החדשה (צדקתי? אתה תלמיד?), הדברים כבר יזרמו חלק יותר... יהיה יותר קל ונחמד... נכון?
ועד שהכל יבוא על מקומו בשלום... אכתוב לך, מה שאתה כבר יודע, שיצחקו! היי חזק
. יש בך הרבה מעלות, הרבה כישורים שהם היו מתים לטעום מהם קצת... יש לך משהו שלהם אין. יש לך רגישות, הבנה וקבלה לשונה, סבלנות שבטח פיתחת לך עם הזמן... אלו דברים שיהיה להם מאוד קשה להשיג. והם הדברים החשובים באמת לחיים. המשך יום נעים, עם הרבה חיוכים ושמחה
ושנה טובה ומתוקה
למה מאחלים שנה טובה ו מ ת ו ק ה? כדי שנרגיש את המתיקות בכל דבר שקורה לנו. לפעמים יש דברים שנראים בהתחלה גרועים, מצערים ולא נעימים ורק אחרי זמן מתגלה שהכל היה לטובתנו וטוב מאוד שזה קרה. אחרת לא היינו מגיעים לאן שאנחנו נמצאים היום. אז מאחלים שנרגיש, גם בדברים הללו, את המתיקות שלהם כבר בהתחלה ולא נצטרך לחכות לסוף הסיפור...
הנאום הזה לא קשור ממש למה שכתבתי למעלה, סתם נזכרתי בזה תוך כדי איחולי לשנה החדשה...

למעלה