איזה יום היום???

Elicoz17

New member
איזה יום היום???

נכון - יום שלישי! עוד פרק של מ"ש! נקווה שלא יהיה כמו שבוע שעבר :\

Boscorelli

New member
אני מקווה ש....

אני מקווה שיהיה פרק טוב.... כי מאז יום שבת שראיתי את האסון לא פתחתי טלוויזיה ובגלל זה גם לא ראיתי את הפרק בשבת... הקלטתי ולא ראיתי... אני לא רוצה יותר לראות טלוויזיה ראיתי את האסון (וגם הקלטתי) הכל איך שזה קרה... אבל לא יודע אני מקווה שיהיה פרק טוב שאני יראה יותר מ5 דקות ולא יתאכזב... אבל אני לא מבין את זה... איך הארץ הזאת ממשיכה כלכך מהר? בארה"ב יש טקסים מכריזים אסון לאומי אזכרות אנדרטאות והכל ולמה רק פה זה עובר כ"כ מהר??? ועוד היום קראתי בעיתון מעריב ביקורת טלוויזיונית וה*מילה גסה**מילה גסה* הקטן אומר שזה כבר יצא לו מכל החורים שזה כבר לא מעניין השידורים האלה וזה לא קריטי עכשיו קראתי א זה ויצאתי נזעם! אני הולך לשלוח להם תגובה שטופה במילים לא נחמדות הארץ הזאת ממשיכה כאילו כלום לא קרה... זה מגעיל אותי! הארץ הזאת מגעילה אותי לאנשים פה אין לב אין להם סנטימטר של פטריוטיות... אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל הייתי מעדיף להיות הטקסס ולהתייחד שם עם התושבים מאשר לגור פה... משפט לסיכום: עם ישראל... התאכזבתי ממכם....

paramedic

New member
תראה

עם כל הפיגועים שקוראים פה וכל האסונות חייב להמשיך הלאה חייב לחיות!!! אנחנו לא יכולים להיות מדוכאים כל הזמן!!! בגלל זה אנשים פה התרגלו למצב ואנחנו ממשיכים הלאה.. ממשיכים את החיים כמה שאפשר נורמלי. ואתה ממש לא צודק לדעתי כי הקדישו לאסון המון זמן כל יום שבת כל יום ראשון וגם יום שני יותר מזה?? אם יקדישו לכל אדם שמת בפיגוע את אותו הזמן שהקדישו לאסון, אנחנו לא נחייה. אל תבין אותי לא נכון צריך לזכור אבל חייב להמשיך הלאה אין מה לעשות אלו החיים חייבים להמשיך לחיות, לחייך, לאהוב...

paramedic

New member
וזה שאתה אומר עם ישראל התאכזבתי ממכ

מראה שאתה בעצם אומר שאתה לא שייך לעם הזה... אז תעזוב את הארץ...

Boscorelli

New member
אמממ

תאמיני לי אם לא הייתי בן 17 הייתי עושה את זה כרגע... ובסדר זה לא פיגוע יום יומי זה בן אדם אממ סליחה גיבור שטס לשם במטרה לעשות היסטוריה ולהיות האסטרונאוט הישראלי ה-I והקריב את חייו למען זה מבחינתי הוא תמיד ישאר אגדה ואני לא ישכח אותו ומבחינתי זה לא היה מספיק... תעשי טובה כבר מ 19:30 חזרו לפרסומות ויום אחרי כבר היה בטברנה של פרנס...הגזימו

paramedic

New member
ממש הגזימו...

שידכאו אותנו עד הסוף אתה אומר?? תאמין לי שאף אחד לא ישכח אותו אבל יש גבול צריך להמשיך קדימה!!

paramedic

New member
חוץ מזה

בערוצים האחרים היה כל הזמן עליו. האינטרנט כבר מלא באתרים עליו העיתונים מה עוד? מספיק. אי אפשר כל יום לדבר עליו צריך לחיות, צריך שיהיה תקווה אנחנו לא רוצים להיות בדיכי כל הזמן. ונראה לי שאתה רוצה

Boscorelli

New member
תגידי נראה לך שאני נהנה מזה???

הבן אדם הזה היה בן אדם מקסים! הוא גר איזה 200 מטר מהבית שלי והוא בן אדם משכמו ומעלה אפילו בתור לסופרמרקט תמיד היה עם חיוך כובש תאמיני לי אני ממש לא נהנה מזה אבל בקושי פינת זיכרון יש לו בביה"ס שלנו אני יצאתי בהרגשה מאוכזבת מישראל

paramedic

New member
מישהו אמר שאתה נהנה מזה???

אני רק אומרת שאלו הם החיים ואין מה לעשות אלא להמשיך קדימה

paramedic

New member
ובאמת אני נורא מצטערת שהוא מת

הוא באמת היה אדם מקסים

paramedic

New member
והנה דוגמא

לכך שהאינטרנט עמוס בנושא הזה: כנס לפה זה כתבה שילדים כמונו הכינו. אתה רואה...

Boscorelli

New member
לא הרשמת אותי...

אז מצאת 2 אתרים???? חשבת אולי על משהו מוחשי? אינטרנט זה עולם וירטואלי זאת לא חוכמה... בארה"ב הכל פטריוטיות גאווה יש טקסים אנשים מתייחדים מדליקים נרות... גאים... בארץ??? יום אחד וכבר אחרי זה פרנס... כל כך כעסתי על הערוץ הזה...

Boscorelli

New member
לא הבנת מה רשמתי למעלה????

אינטנרט לא מרשים אותי... חוץ מזה גם ככה בסוף ראיתי את הפרק

למעלה