איזה יבשים אתם!!!!!!

Alinush182*

New member
איזה יבשים אתם!!!!!!

יאללה להתעורר!!!!ח´ת שתים ח´ת שתיים!!!! היום בבצפר ילד מהכיתה שלי אמר שבלינק הומו**ם ומסריח** אז העפתי לו כפה......והוא יותר נמוך ממני באיזה 20 ס"מ אז הוא עף אחורה ושבר את היד ואני מושעת ל-3 ימים עכשיו...... אף אחד לא יתעסק איתי ועם בלינק!!!!! אתם חושבים שהייתי צריכה להרביץ לו?! אני לא מתחרטת!!! מה אתם הייתם עושים????. בה ביי!
אלינה(המעוצבנת)

Ran-182

New member
אלינושקה

6 אחרי הצהריים, סביר להניח שכולם או אצל חברי, או בחוגים או שישנים. למה לך לכתוב סתם הודעות של יאללה להתעורר הרי ברוב המקרים (וברוב הפורומים) כולם חיים בערב יום טוב לך נ.ב. את מדברת ברצינות? שברת לו את היד..?
דרך אגב, הגבתי לך על הדואל שרשמת לי

~BLINK182_gurl~

New member
חחח..... מגיע לבזונה...

אבל הקטע עם בלינק זה שהם פשוט לא שמים על מה שואמרים עליהם.... אם היו אומרים להם בפרצוף שהם הומואים מסריחים הם היו אומרים- "נכון"...

Alinush182*

New member
תגובות לכולם.......

כן יש לי איסיי:137176791 מה אני יעשה שאין לי חיים???? יש לי חוג תאטרון אבל רק ביום ראשון ורביעי וביום חמישי זה יום השופינג שלי(אני יוצאת לשופינג לקראת סוף שבוע) ויום שישי זה יום "יציאה לעיר עד 5 בלילה ושינה אצל חברות עם אמא מעצבנת" וכל שאר הימים אני פנויה בערב!!!!! ובאמת מגיע לו ששברתי לו את היד!!!! אף אחד לא ידבר אליהם ככה!!! ופעם הבאה אמרתי לו שאני ישבור לו גם את השניה!!!
|Y|אני עושה עגיל כמו לטום יש!!!!! ואני גם מראה סימנים של התמכרות כרונית ללא תקנה לשיר-stay togethe for the kids מה לעשות אחרי 50 פעם שראיתי את הקליפ קצת קשה להיגמל..... בה ביייייייייייייייייי
אלינה

~BLINK182_gurl~

New member
עגיל בשפה??????????

וואי אני חולמת על זה כבר לפחות שנה!!!! רק חבל... חבל שיש לי אמא ש-ב-ח-י-י-ם לא תרשה לי לעשות!!!... תגידו אנשימים- רציתי כבר מזמן לשאול אבל שכחתי... למי פה יש עגילים/פירסינג או דברים בסגנון למיניהם?... לי יש רק עגילים באוזן (אמא שלי הקרציה) 4 בימין ו-2 בשמאל... sHiRa

Girly Girl

New member
אממממ

אין לי ש-ו-ם עגילים\פירסינג.... אפילו לא באוזניים באוזניים אני לא רוצה כי אני מזה לא סובלת עגילים בהתחלה רציתי לעשות באף אבל חברה שלי עשתה וכל שניה יורד לה דם מזה והתחרטתי בשפה בגבה וכל זה יורד טונות דם פי אלף יותר... אז בקיצ אני מעדיפה לעשות קעקוע >ואני אעשה< אבל אני לא יודעת של מה רעיונות? girly girl

PrInCeSs 182

New member
אוייייייייי

אוי אני מתה לעשות עגיל בשפה כבר משנה שעברה! אלינה עשי טובה, אם את עושה עגיל בשפה תגידי לי עד כמה זה כואב אוקיי? כואב מאד, כואב מאד מאד, או כואב מאד מאד מאד 10x shiriT

PrInCeSs 182

New member
הרגת אותי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מסכן! גם אני הייתי מכניסה כאפה למי שהיה מעיז לדבר ככה על בלינק אבל שברת לו את היד!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מסכן שיוווווו. אני אף פעם לא הייתי מושעת ואף פעם לא הברזתי... :> shiriT

Alinush182*

New member
גם אותי אף פעם לא השעו.....

עד עכשיו....... אבל הברזתי מלא פעמים משיעורי ספורט......
בה בייייייייייייי
אלינה

u did the right thing

ואני פעם כמעט רצחתי מישהו שדיבר ככה על בלינק. ואחד שברתי לו יד והרגל הייתה נקועה בגלל שהוא דיבר ככה על בלינק. ואני מבריזה מכל השיעורים אני לא נמצאת בכיתה. אף אחד מהמורים לא מכיא אותי אבל הם יודעים שאני טוםבוי ושאני מסוגלת להרביץ..... והם כותבים שאני נמצאת בכיתה. חחחחחחחחח לוזרים............

~BLINK182_gurl~

New member
לדעתי זה לא נכון!!!

עכשיו הגיע זמני להתפלסף (תנסו את זה פעם זה כיף)- זאת דעתי לגבי הנושא של להרביץ למי שמקלל את בלינק ובלה-בלה-בלה וגם בכלל בכל נושא בחיים- מי שמקלל אותם הוא פשוט בן אדם שלא מבין מהחיים שלו. בן אדם שלא התבגר מספיק (ובדר"כ אוהב טרנסים...) זאת אומרת בן אדם שלא שווה לי להזיז את קצה הבוהן השמאלית שלי בשבילו. פשוט בן אדם שלא שווה את המאמץ. אז נגיד מישהו אמר לי שבלינק הם חבורה של לא-מוכשרים וכל הילדים מסביבי מתחילים כזה- אווו..... שירה שמעת מה הוא אמר? אז מה אמרתי? אוי שיט! איך אני יוכל לחיות עם עצמי עכשיו! אחרי שדור המבין הגדול במוסיקה אמר שבלינק לא מוכשרים! עכשיו אני לא יוכל להמשיך להעריץ אותם יותר... דור איך יכולת לעשות לי את זה?! והבן אדם חטף ת´קריז של החיים שלו והסתלק משם... תנסו את זה זה עובד
ולגבי ההברזות- אני בקטע הזה לא מסתכנת... אני רוצה לסיים את הלימדוים ולעבור הלאה בחיים... (אגב זה הקטע היחיד שאני ממש לא מסכימה איתו עם בלינק) sHiRa

Alinush182*

New member
אני ינסה לרסן את עצמי לפעם הבאה....

אבל לא ניראה לי שתיהיה פעם הבאה......כי כולם כבר מפחדים ממני... ואני תלמידה טובה אבל ספורט הורס לי הכול במילא אני תמיד מגיע אחרונה אז אני במילא אקבל בזה נכשל...אז למה להתאמץ בישביל נכשל עדיף להבריז..... וגם אני בקטע של להתקדם בחיים והכל...... ואגב טרוויס סיים בצפר אז אין מה להגיד עליו......הוא צריך להוות דוגמא!!! בה בייייייייייי
אלינה

Alinush182*

New member
אומנם שלושתם סיימו אבל....

את טום העפיו לשנה.... ומארק סיים וגם טרוויס סיים וכמו שאמרת סיימו אבל בקושי.......
אלינה

PrInCeSs 182

New member
ספורט... מכה נכון?!

גם אני שונאת ספורט, ואני גרועה בזה ואף פעם לא באה עם תלבושת (חוץ מהיום) נראה לי פעם ראשונה היום באתי עם תלבושת. בקיצר אלינה, תגידי איך קיבלת את הפורום שלך? כאילו פסדר שלחת הודעה והכל, והם שלחו לך אי-מייל בקשר לזה? shiriT

Alinush182*

New member
ככה קיבלתי את הפורום שלי.....

שלחתי לה הודעה....היא ענתה לי שיש אפשרות לפתוח פורום כזה ושאני יכתוב לה הודעת מנהל לפורום...כתבתי לה הודעת מנהל היא אמרה לי לשנות משהו..שיניתי ושלחתי שוב את המשופר היא אהבה ונתנה לי מס לפורום וסיסמה וכתובת האדמיין ואמרה לי שכשהכל יהיה מוכן בפורום אני ישלח לה הודעה...הכנתי את הכל(הודעת מנהל,סקר,קישורים) והיא אמרה לי להתקשר אליה אז התקשרתי ודיברנו ונתתי לה פרטים והיא אמרה לי שהפורום לתקופת ניסיון ל=2-3 שבועות ועם לא ילך אז ביי ביי.... אז יאללה תתחילו להכנס!!!!! בי ביי
אלינה

למעלה