איזה יאוש! - "התלבש" לנו צרצר בחדר ואני לא יו

יעל1311

New member
איזה יאוש! - "התלבש" לנו צרצר בחדר ואני לא יו

יודעת איפה הוא! אני שומעת אותו ולא רואה אותו. יש רעיונות איך מבריחים צרצר? זה משגע!

אורזיגל

New member
ספרי לי על זה

אנחנו כבר סובלים ממכת צרצרים כבר מעל שנה. כיום רובם בחוץ, אבל היתה תקופה שכל יום היינו הרוגים 5-6 צרצרים, בתוך הבית. הם עושים רעש נוראי. מי שלא שומע במו אזניו מתקשה להאמין. למיטב ידיעתי, עכשיו זו עונת החיזור שלהם ובגלל זה הרעשים זוועתיים כלכ כך. הזכרים עושים את הרעש הגדול, בנסיון למשוך אליהם את הצרצרות. לפני מספר חודשים הזמנו ריסוס, מחוץ לבית, שעזר באופן חלקי, לזמן מוגבל. אני גם אשמח לשמוע על פתרון להדברת המכה (ה-11?).

azaria

New member
חיפוש בגוגל מלמד על נסיונם של אחרים

רבים מן הסובלים "למדו לחיות עןם המוזיקה". אחרים חיפשו ומצאו חורים בקירות או בחיבור בין הקירות החיצוניים לבין הקרקע. כשאטמו את החורים האלו- הצרצרים חדלו מלהיכנס. אורך חיי הצרצרים הןא כנראה רק כמה ימים - אז אם זה משהו חד פעמי - אפשר אולי פשוט לחכות שימות. אולי להתארח אצל חברים או קרובים לכמה ימים או שפוט לחיות עם הצירצורים (אני יודע שזה בלתי אפשרי. גם לי היה פעם צרצר בבית. לא זוכר איך זה נגמר. נדמה לי שאחרי כמה שעות הוא החליט לעבור דירה על דעת עצמו, למזלנו הרב) בטח אפשר למצוא עוד רעיונות על ידי חיפוש בגוגל. כל מיני שילובים של: Cricket, house, noise, prevent, repellant וכדומה

תאמצי חתול

הוא ימצא את הצרצר ויפתור את הבעיה... אבל אחר כך הוא ישרוט את כל הספות... זה מה שקורה לי עם 2 החתולות שלי אבל זה לא מזיז לי (למרות הריהוט החדש והיקר בערך כולל של כ 15000 ש"ח שהן הרסו)

למעלה