איזה טראק

TRANCE ADDICT

New member
../images/Emo6.gif

למה לזלזל? דווקא אחד הקטעים שיותר אהבתי מהסופרויזור...

aerox

New member
אתה מעייף אותי .

הטראקים האיכותיים : Semi Nice Converting Vegetarians Double Click Dracul הרשימה עוד מתפרעת קרוב ל30 שהם באמת הקלאסיים וזה כולל את דיפליי .. ואת שאקהוואקאוו..

Mad Sorcerer

New member
גרררר

אנשים אשכרה לא יודעים שהיה אינפקטד גם לפני קלאסיקל משרום...

S l a s h 2

New member
לפני קלאסיקל הם לא היו כאלה טובים,

יענו הם היו טובים, אבל בקלסיקאל הם ממש פרצו עם אלבום כל כך ענקי... אישית, הסדר שלי באלבומים הוא ככה classical converting bp empire supervisor the gatthering ובגלל זה אנשים לא מכירים אותם כל כך לפני..

Mad Sorcerer

New member
גדרינג אחרון? חח

תן לי לספר לך משהו - הפריצה האמיתית שלהם היתה עם הגדרינג, לא אצל קהל של ילדי בר מצוות אלא אצל אנשים יפים ומטורפים שהרכיבו את הסצינה האמיתית של פעם, האלבום הזה הרקיד רחבות ושיגע מוחות בלי התקופה ההיא הם לא היו מגיעים למה שהם היום, לא הייתה להם את הזכות למצות את הטארנס כל כך ולעבור לסגנונות שבאו אחר כך - הם היו בסה"כ עוד מסחרה סטייל סקאזי שהצליחו מאוד בברזיל

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

דברי חוכמה.. ולבנאדם שאמר פה שלא היה אינפקטד לפני הדה גדרינג- בנאדם, אין אינפקטד אחרי האלבום הזה. בי.פי אמפייר וקלאסיקאל משרום (אין לי כוח לעבור לאנגלית, סורי..) הם 2 מהאלבומים הכי אימתניים שנעשו איי-פעם. לא יעזור כלום. משם ההתדרדרות רק התחילה...

S l a s h 2

New member
אחי, ארז אייזן אמר בעצמו פעם

שהפריצה הגדולה שלהם היתה בכלל קלאסיקאל. ושמע, לדעתי אין מה להשוות בכלל ברמה, המוזיקה בקלסיקאל בכמה וכמה רמות הרבה יותר טובה...מבחינת הכל..

Mad Sorcerer

New member
הפריצה למיינסטרים כן

אבל הפריצה האמיתית שהפכה אותם להרכב טראנס גדול הייתה גדרינג ואין לי כוח לויכוחים איזה מהם יותר טוב זה כבר עניין אחר

DorDassa

New member
אז בוא אני אתן לך את כל הטראקים

הגאוניים שלהם לדעתי קודם כל, בראש ובראשונה, כל הטראקים מ-Clssical Mushroom ו-B.P Empire אחר כך Psycho Return Of The Shadows Tommy The Bat Over Mode The Massanger (יחד עם יורג) Dream Theatre Wider Deeply Disturbed Shakawkaw Semi Nice The Fly (יחד עם ספייס קאט) Streached Albibeno My Mommy Said (יחד עם דידרה) ויש עוד הרבה שפספסתי שפשוט לא יצא לי להכיר. מדובר באולי ההרכב הכי גאוני והכי טוב שיצא מישראל עד היום.

X Ripper

New member
אני אוסיף עוד כמה:

Xerox-Gravity Waves-Infected Remix Cat On Mushroom-Cat On Mushroom Cat On Mushroom-Expose Muddy Effect Classical Mushroom-הסינגל ,לא האלבום. Symphonatic Anyone Else But Me Magic Mushroom-One Absolute -טלמסקה+אייזן Red Filter Into The Matrix Blue Rythmic Night Fly Agaream Theatreric-I See Myself-ביחד עם סיימון פוספורד. Tasty Mushroom Look At Me Domestic Mushroom-Scotch P.G.M Dancing With Kadafi Voices בנוסף לאלבומים: דה גטרינג,קלאסיקל,קונברטינג ווג'טריאנס.

TRANCE ADDICT

New member
וגם אני אוסיף עוד כמה:

merlin doremifas b p empire -deep mix Angel Johnatan אחד הקטעים! נעשה בשיתוף עם יהל. where is s s is here i zen-blue rythmic night ארז נתן פה סולו Oforia - Millions of Miles Away (Infected Mushroom remix smahuta facing וזה ממש אבל ממש על קצה המזלג! תוריד את כל מה שרשמו לך x ripper וגםDorDassa ויאאלה תצא לדרך אל עולם הפטריות... נ.ב-יאלה איזה נוסטלגיות רצות פה,החזרתם אותי לכיתה ח' חחח... infected4ever!

אחלה המלצות אלי אבי ודור

אוחחח שמחוטה זוכר שהבאתי אותה אנרליס בכיתה יוד או י"א התלהבתי כל כך red filter over mode disco mushroom buat a move mushi mushi dracul tasty mushroom cat on mushroom dirty 80's כמובן שיש עוד ברחו יל הרבה מהראש

למעלה