איזה טמבלים

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך
לינקים/עלמא = לא

מדובר בביקורת על האלבום "החומה" ואלבומים נוספים, שהכותב מוצא בהם קישור רחוק למלחמת ששת הימים, שאנו חוגגים 40 שנה לזכרה(?) כעת. אגב, אני באמת זוכרת אותה, לעומת הכותב, שעוד לא נולד אז.

RoieL

New member
לא, הוא הזכיר אלבומים ששוחררו לכאורה

בשנת 67', אבל או שאני מפגר או שהאלבום המדובר בכתבה יצא 12 שנה מאוחר יותר עם להקה שכוללת 3 חברים ואף אחד מהם הוא לא סיד בארט. אגב, למה פייפר זוכה למהדורה חדשה אבל יש התעלמות טוטאלית מאנימלז ומ- AMLOR, שחוגגים השנה 30 ו- 20?

Daydream Nation של סוניק יות'

הוא משנות השמונים המאוחרות. אני לא זוכרת את האחרים. "החומה" לא יצא ב-67. לא נראה לי שזה הקשר. לגבי שאלתך השניה, AMLOR לא נחשב לאחד מהאלבומים הטובים של הפלויד, ולכן הביקוש למהדורה חדשה יהיה נמוך. לא כדאי ל-EMI להשקיע בכך כסף. לגבי Animals, אתה תצטרך שיתוף פעולה של כל ארבעת הפלוידים, תוך הסכמה ביניהם על מה ייכלל במהדורה החדשה. הסיכוי לכך נמוך - ראה פרשת האוסף Echoes מתחילת העשור. לגבי פייפר יש קונצנזוס בתוך הלהקה, ותמיכה מוחלטת של EMI.

itaikuskus

New member
פשוט מאוד

או שלא עבר מספיק זמן, וההעדפה היא לעסוק באלבום ה"ותיק" ביותר או שמדובר באנימלז, טוב ככל שיהיה, תמיד יהיה אלבום ש"נפל בין הכיסאות" של wish you were here ו-the wall ותמיד נחשב לאלבום לא מוערך מספיק. על AMLOR אין ממש צורך להסביר, לא אלבום שכדאי "לחגוג" אותו.

FuryUri

New member
קשה לקרוא?

בס"ד. "אבל הפעם לא נסכם את השנה המוזיקלית הפלאית הזו, אלא נענה שוב בדרכנו הייחודית על השאלה הכי חשובה של היום: מה שומעים בסוף השבוע? "

למעלה