וואי היה טיול שווה כ"כ. אין המחנות העולים משתפרים עם הניןם אין מה לעשות. הכול היה איכות. אור כל טיול תיצא איתו:] צריכים עוד הרבה טיולים כאלה למחנה, הכי כייף רק הראדרניקים.
היה פשוט כלכ ך כיףף..נהנתי מכל רגעע ורק עכשיו קלטתי איזה מחנה עצום אנחנו.. מזה הכמויות האלהה?? באמת המחנות העולים משתפריםם..מ"חומי" עלינו לדרגת בחירה בין "ממרחית" לשוקולד"השחר"... אור באמת תצא כל טיולל.. ודרך אגב..המדצי"ם שלנו הם ה-כ-י מדהימים בעולםם!!
היה לי טיול חבל על הזמן ואתם עשיתם לי אותו רק יותר כיפי!! והייתי מת לצאת איתכם כל טיול...אתם שכבה מדהימה מהיום קונים רק ממרחית, השחר זה לחלשים.. ובאמת יש לכם מד"צים שלא פוגשים כל יום
ועדת טיולים לחיי עוד הרבה טיולים כאלה ד"א כל הצוות הטכני- הייתם תותחים כל אחד ואחד מכם...חוץ מרון גל...הכושל טסטים הזה.. שכשירדנו מהאוטובוס, רץ הביתה בלי להגיד שלום אפילו...לא תגידו לעזור לקרצף את ה-א-מ-א של הסירים האלה.. פשוט בושה...ומוטל עליו עונש...לקחת אותי במשך חצי שנה מתי שאני רוצה למחנה וחזור... וגם את עמית ועופר( אם בא להם)...
אני חייב לציין שהטיול היה לי כל כך כייף שאין מה לתאר וח'ניקים אתם שכבה פיגוז אין עליכם אתם מעלים את האיכות במחנה ואני אומר את זה לא רק בגלל שאני מדריך שלכם אלא אתם שכבה אדירה ומי יתן וירבו טיולים כאלו היידה תימן שכבה ח' קבלו ח"ח איזה משחק מילים יאהאלה... מעירד גיז- אוץ אוץ אוץ אוץ עוף-רטל אתה סתם פלוץ