איזה חרא של לילה!!!

לימונדה

New member
איזה חרא של לילה!!!

הלילה ניסיתי את השיטה עם השעון. הבעיה היחידה הייתה שלא היה לי שעון!!! רק לאחותי יש שעון דיגטאלי והיא נסעה ליוקנעם- וככה יצא שבמקום ללכת לישון בשמונה , בסופו של דבר עד שהיא התקשרה ונתנה לי רשות לקחת את השעון היה כבר תשע ורבע... עכשיו, ניסיתי את השיטה כל חמש דקות הבטתי בשעון- ומה שיצא מכל זה זה שבסוף נרדמתי לפרקים קצרים של משהו כמו חצי שעה כל אחד לא היו לי חלומות- הייתי ערה רוב הלילה ועכשיו בשעה ראשונה יש לי מבחן!!! בלעעע.... בכל אופן- הייתה לי בנוסף לכל העסק עם ההתעורריות שינה על הפפנים טרודה והכל גם כשהחלטתי שאני מפסיקה להסתכל בשעון... ו....ממממ בעצם זהו זה כל מה שרציתי לספר! יום טוב לכולם!! אוהבת- לימו!

wee man

New member
לימו

אני חייב להגיד לך שהיה לי ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר רק במקום שען שמתי דף שכתוב עליו "בדיקת מציאות" כי אנחנו כבר יודעים שמילים מתבלגנות בחלום. חוץ מזה הכל קרה לי אותו הדבר רק אצלי היה לי מבחן בשעה שניה, אני מקווה שהצלחת במבחן בכל זאת... ו... זהו בעצם סתם חשבתי שתרצי לדעת ינון

לימונדה

New member
:) לא מספיק לילה מעצבן גם יום מעצבן

!~!~!~! היום בשעתיים ראשונות היה לי מבחן די קשה בביולוגיה... באופן עקרוני הייתי אמורה היום "לרצות" חחח סתם לעשות יום ארוך בבי"ס אבל הרגשתי על הפנים וחזרתי הביתה לפני הזמן וכל זה אחרי לילה נוראי ללא שינה כמו שכבר תיארתי... אבל הלילה אני הולכת לנסות עוד פעם את השיטה כי מחר אני לא הולכת לבי"ס... יש לי טיול של"ח אם מישהו יודע מה זה חוץ מגיא- שגם לו בטח היה את זה בכתה ט´ וגם לאחותו שלומדת איתי באותה כתה יש מחר טיול של"ח... החלטתי שאני לא מסוגלת ללכת לטיול מסיבות אישיות ועדיף לי לנצל את זה לחלומות צלולים ולימודים מוגברים לקראת מבחן בלשון שיהיה ביום שלישי ובגלל שלא הייתי כמעט בכלל מתחילת השנה בשעורי לשון - ולא זהב לא שהברזתי זה פשוט שזה יצא ככה....- בכל אופן, אני עכשיו לומדת לשון את כל החומר באופן עצמאי ... יעני כל השווא מרחף התלכדות התמזגות החטפות וכל הבולשיט הזה.... בלעעעע.... ולחשוב ששנה הבאה בגרות!!! :(((
בכל אופן- היה לי יום מ-ע-צ-בן.... אני מקווה ינון שלך היה יום יותר טוב משלי.... :) איך הלך לך המבחן? לי היה די טוב... דרך אגב- במה בכלל המבחן היה? ובאיזו כתה אתה? אוהבת- לימונדה חמוצה במיוחד עקב היום המ-ע-צ-ב-ן!!!! שלה....

שריר

New member
ווואי היה לי היום מבחן בזה ודנה

יכולה לעזור לך בזה אם את רוצה אני יכול לנסות אבל אני לא משהו בתורת ההגה

wee man

New member
היי לימו

מה המצב??? את מרגישה יותר טוב אחרי היום המעצבן שלך?? אני מאוד מקווה שכן! אני בכיתה ח´ והמבחן שהיה לי זה מבחן באנגלית+הכתבה באנגלית על 30 מילים! הלך לי די בסדר אבל את זה אני אראה אחרי שאני יקבל את התוצאות... היום עצמו לא היה משהו כי מאז כואבת לי היד!! (בהמשך תביני) אני יודע מה זה סיור של"ח כי היה אמור להיות לי אחד היום... אבל אני בקושי יכול להזיז את היד כי קבלתי שם מכה והשריר כואב לי כל פעם שאני מזיז את היד (גם כשאני כותב את ההודעה הזאת....) מחר אמור להיות לי מבחן בלשון וגם תחרות קפיצה לרוחק (לא בטוח שאני יילך בגלל היד-לעזאזל) וביום חמישי מבחן בביולוגיה וליום שישי עבודה בגיאוגרפיה!!! אז כן, גם אני לא מרגיש משהו.... בקיצור, אני מקווה שתרגישי טוב ותזכרי- אם תחשבי חיובי יהיה חיובי (למרות שזה לא עובד לי) ואל תיהיה לימונדה חמוצה כי את מתוקה!
ינון

Solid

New member
יש לי שאלה אליך ...

כשהסתכלת על השעון , אז הסתכלת נגיד כל כמה דקות ? ובין לבין סגרת את העיניים איך אמורים לעשות ?

למעלה