איזה חמודים השחקנים בקבוצה שלי...

DeathlessOne

New member
איזה חמודים השחקנים בקבוצה שלי...

הם כל הזמן מפתחים מערכות יחסים. זה מחמם את ליבי לראות שכתוב ב-FAVOURITE TEAMS של שחקנים שהיו אצלי מגיל צעיר "צ'לסי". או שאצל רוביניו כתוב באנשים האהובים CERCI ו-BONERA. וכל הדרום אמריקאים, שנגמר להם החוזה אצלי ואי אפשר לחדש אותו כי האנגלים האידיוטים לא נותנים להם אישור עבודה, נאמנים לי ולקבוצה ולא רוצים לעזוב. ONE BIG HAPPY FAMILY

גם אני אוהב את זה..חחח

אני אפילו שם את זה בתור מטרה ראשונה ששחקנים יפתחו מערכת יחסים טובה ואהבה למועדון כי אני חושב שזה משפיע ביכולות שלהם במשחק וברמת ההשקעה

Thierry Henry

New member
ברור שכן.

זה מעלה להם את הטים וורק.

CyberP

New member
ניר לוין מת עליי

ורועי דיין אוהב את המועדון שלי גם

Thierry Henry

New member
ניר לוין ומוטי איווניר הם שני

המלקקי תחת הכי גדולים בליגת העל. אין אחד שהם לא מחמיאים לו...אחד!

CyberP

New member
לעומת זאת יוסי מזרחי

יורד על כל דבר שזז ולא זז. עונה שעברה הייתי בהפרש של 6 נקודות מחיפה, 2 מחזורים לסיום, עם הפרש שערים משוגע שאין לחיפה סיכוי להתקרב אליו והיה לי משחק נגד אשדוד מתחתי הטבלה ולחיפה נגד הפועל תל אביב. אז יוסי מזרחי בא לי ביציאה של "מטיל בספק את הסיכויים של מכבי ת"א" ניצחתי אותם 4-1

א מ י ר 7

New member
ניר קלינגר גם חנפן אצלי....

שנינו מאמנים באנגליה והוא מחמיא לי כל יומיים, יכול להיות שהוא מחפש להתקרב אליי כי הוא לא יודע טוב אנגלית ולא מתחבר לסביבה

אם כבר מתחילים בשירשור כזה

אז פעם היה לי משהו מצחיק. כול הקבוצה שלי הייתה מאוהבת בתיירי הנרי(כולל אני שהייתי המאמן שלו) אז החלטתי לשחרר אותו כדי לראות למה זה יגרום..חח אחרי שיחררתי אותו(מכרתי אותו בגרושים לבאיירן מינכן)חצי קבוצה רצו לעזוב והחצי השני היה יותר שמח

mongol1

New member
וגם אלי הוא חנפן

קלינגר הזה מתחנף לכולם רוצה רק להראות שהוא גבר ואחרי זה לדפוק את כולם

OFIR 10

New member
"הם כל הזמן מפתחים מערכות יחסים"...

מה הולך בקבוצה שלך :)

DeathlessOne

New member
חחחח...

מושפעים מהבוסית... אם כבר בנושא, איך, פתאום, ולא שיש לי בעיה עם זה, כתוב לי אצלי בפרופיל ש-GIL ו-RUBINHO הם החברים הכי טובים שלי (נשמע אווילי משהו)? SAYS WHO?

למעלה