איזה חמודה סוזנה..

איזה חמודה סוזנה..

מתחילת התוכנית היא תמיד עוזרת ותמיד איך שדברים באים במסוע היא ישר רצה לבדוק ולתת ולהקריא.. היא לא רבה שלא צריך רק שזה עובר כל גבול היא מקסימה ואיך היא נותנת מהזמן שלה בשביל לעזור לרז לבנות מיטה.. מיטה! היא לא כמו שאר הבנות שרק יושבות ומרכלות היא תורמת למעבדה המון ולא מעריכים אותה על זה!

zyyhgy

New member
היא מרכלת הכי הרבה כאן...

חבל שלא ראית את זה... ועוד דבר אני חולה על מאיה היא מדהימה מצחיקה נחמדה ויפה אבל היא מסכסכת! פעם בעד איתן פעם בעד מירב והיא אמרה למירב פעם אחת שתריב עם איתן כדי שתקבל נקודות חיים ואז הכלה לאיתן ואומרת איזה מגעילה מירב למה היא רבה איתך כל הזמן... ממ שלא יפה! אבל בכל זאת אני מת עלייך חחח

loveumaya

New member
אני גם מתה על מאיה ואני יודעת שהיא עושה את זה

בגלל שהיא יותר התחברה למירב זה הכל וזכותה זה שיש אנשים שמתבחרים יותר לאיתן סבבה כל אחד למי שהוא מתחבר אני אוהבת את איתן והכל הוא סבבה אבל כולם יכולים לראות שהוא לא הכי בריא בעולם הוא קצת לא בסדר ואני יודעת שמירב הרבה פעמים לא בסדר אבל אני לא מצדיקה אף אחד כי שניהם לא בסדר באותה מידה

zyyhgy

New member
נכון צודקת אבל זה קצת צביעות...

אבל אני סולח לה! מאיה את תנצחי אני ידאג לזה! וגם רז!

loveumaya

New member
זה נראה צביעות אבל תאמין לי שאיתן יודע שהיא י

יותר בצד של מירב. אז זה לא כזה צביעות כי הוא מודע לזה ואין על מאיה
חח

ל- לוב יו מאיה..

את ממש צודקת איתן הוא לא כ"כ שפוי חח אבל אני בכל זאת לא כל כך אוהבת את מירב אבל יש קטעים שאיתן הוא בלתי נסבל! הוא חופר ומנסה להצחיק ומדבר אנגלית כזאת מעצבת שזה משגע אותי!

מאיה לא עושה את זה בגלל שהתחברה למירב

והיא ממש לא תמימה בכל הקטע הזה. היא מסכסכת ביניהם כבר כמה ימים. כל הזמן דירבנה את מירב לריב עם איתן כאילו כדי להעלות למירב את מד החיים. האמת היא שהיא פשוט עשתה את זה כי היא הבינה שאיתן מאיים על המקום שלה. אם מאיה הייתה עושה את זה ממקום טוב ואמיתי היא הייתה אומרת למירב להפסיק את זה מההתחלה ולא נזכרת רק עכשיו. פתאום כשהיא ראתה שזה כבר עבר את גבול הטעם הטוב היא התחילה לומר לה שתתעלם ממנו...

loveumaya

New member
זה לא נכון כי מאיה מקום 2 ועכשיו איתן לא מאיי

מאים עליה מבחינת נקודות היא פשוט מעדיפה שהיא שמירב תשאר כי היא יותר מתחברת אליה זה הכל .

זה רק מחזק את מה שאמרתי

היא התחילה לסכסך באותו יום שאיתן עקף אותה ואת רז והגיע למקום ראשון. היום כשהיא כבר יותר בטוחה ומרגישה שמירב תיכף תלך, היא החליטה לשנות גישה

אני לא אוהבת את מאיה..

היא מגעילה כזאת היא הולכת עושה דברים ואז היא אומרת שיואו, אני לא מאמינה שעשיתי את זה! איזה פדיחות יוו..! כאילו די כבר בוא נתערב שהיא כולה שמחה שהיא ניצחה במשימה של הארוחת ערב שלא תעשה פוזות! סוזי בינתיים הכי נורמאלית וגם רז!

למעלה