איזה חלום מפחיד

איזה חלום מפחיד

קרה לכם פעם שחלמתם וגם קצת אחרי החלום לא הבדלתם בין חלום למציאות? לי זה קרה הלילה. חלמתי שקרה משהו בדירה השכורה שבה אני גרה ושאילץ אותי לחזור לגור אצל ההורים שלי. בהתחלה זה היה איזה בעיה טכנית ואז מישהו, אני לא זוכרת מי, אמר לי שאין מה לעשות ואז איכשהו החלטתי לחזור להורים שלי. ואז היתה תמונה כזאת שאני עם כל המשפוחה יושבים בחדר של אמא שלי. אמא שלי שוכבת במיטה וכאילו תוך כדי נמנום ונסיון להרדם היא אומרת לי: נטע את צריכה לתת לכל אחד מהמשפחה 50 ש"ח לכבוד יום המשפחה שהיה. זה ממש הרגיז אותי (במציאות היא תמיד סוחטת כסף בכל הזדמנות) והזכיר לי שחזרתי לגהנום. הלכתי לחדר שלי ובכיתי. חשבתי לחזור לדירה אבל מאיזושהי סיבה זה כבר לא התאפשר. ואז חשבתי שאצטרך למצוא דירה עם שותפים אבל שזה ייקח זמן. ואל תשאלו אותי איך, פתאום הופיע מיקי ברקוביץ (כן השחקן כדורסל ההוא). בחלום הוא היה כאילו חבר של אבא שלי ולכן הוא ביקר אצלנו בבית. הוא דיבר איתי על משהו אבל אני לא זוכרת על מה. אחר כך מצאתי את עצמי בסופר מרקט שהיה כאילו ליד הבית של ההורים שלי למרות שאיך שהוא נראה, הוא לא דומה לשום סופר שראיתי במציאות. עמדתי ליד סל עם כל מיני חפצים, כנראה חיפשתי לקנות משהו ואז מיקי ברקוביץ גם כן הופיע ואמר לי שלא הייתי צריכה לעזוב את הדירה רק בגלל הבעיה הזאת (שאני כאמור לא זוכרת מה היא היתה) ואני אמרתי לו שזה לא בגלל זה אלא בגלל לחץ כלכלי. אחר כך הוא הלך. בהזדמנות אחרת שנכנסתי לאותו סופר זה היה כאילו כבר מאוחר, ואיך שנכנסתי סגרו אותו והכל החשיך, נשארו רק הפועלים שעובדים שם וכמובן אני. רצתי בחושך לכוון הדלת ואמרתי להם לפתוח לי. הם אחרי שראו שנשארתי חשבו לאפשר לי לקנות את מה שרציתי אבל אני כבר לא רציתי כי היה חושך ומפחיד. אז בסוף יצאתי משם ואחריי הלך אחד הפועלים וכל הדרך הציק לי. בתוך החלום היה גם איזה קטע שהייתי כאילו בבית אחר, אולי בדירה שלי ואז הבנתי שכל הקטע של החזרה להורים היה חלום אבל עדיין הייתי בחלום ולא קלטתי את זה, וחשבתי שבאמת חזרתי, אוייש איזה סיבוך...

איזה חלום מעניין:)

בזמן האחרון כל הפחדים שלך חודרים לחלומות. אולי מיקי ברקוביץ נתפס אצלך כאדם חזק שמסוגל להתחמק ממכשולים (מאנשים שמנסים לקחת את הכדור):) והוא שימש לך אבן דרך לגבי מה את באמת רוצה וצריכה . כיוון אותך לכך שלמרות הפחדים את צריכה לעשות את מה שהתחושה אומרת לך. בהחלט אהבתי את החלום (למרות שאותך הוא הפחיד..)

תודה

כן, יכול להיות שיש משהו בדברייך. אני רק יודעת שכשהייתי ילדה קטנה הערצתי את השחקן. ובחלום, בזמן שהוא דיבר איתי הוא נתן לי תחושה של רוגע. וזה נכון שכל הפחדים שלי חודרים לחלומות אני חושבת שזה התפקיד של החלומות, לא? (ואני כותבת מהבית אז אם את רוצה ויכולה להתחבר לאייסי...)

קרני

New member
זה פשוט מרתק

עד כמה שחלומות יכולים לפשט לנו את התובנות שלנו על עצמנו. הם המראה שלנו לתוך תוכינו, לתת מודע שלנו, לדברים שאנחנו לא מסוגלים להודות בהם, או שחיים אותם יותר מדי זמן במועקה. זה היה חלום כל כך מציאותי שיכלת ממש לספר אותו. גרמת לי לחשוב...

למעלה