איזה חיים מסריחים.....

איזה חיים מסריחים.....

לא מספיק התקופה המסריחה שאני עוברת... אף אחת מהחברות שלי...לא כאן..כל אחת עם העיסוקים שלה. איזה אכזבה אני מאוכזבת מהן אחת אחת.. במיוחד מזאת ששכחה לגמרי אל מי היא באה כל הזמן..אז יש לה חבר אז מה???????????? זה סיבה להעלם????????.זה סיבה לשכוח לשאול אם אני חייה.... אני מאוכזבת מהן שנתנו לי להגיע למצב שנשארתי לבד.. אבל אולי משהו בי דפוקקקקקקקקקקקק אולי זאת אנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

trigoname

New member
החיים ךא כל כך מס.....

נכון ? אז יש קצת "דאון" אז מה, לא קרה כלום. מחר יום חדש, השמש זורחת וכפי שמישהי אמרה..אם הוא לא יבוא אלי אני אבוא אליו.נכון, זו הדרך.

חיים בהחלט מסריחים!!!!!

אני מבינה לחלוטין!! אני יצאתי מחינוך דתי בלי אף חברה (גם הייתי בשירות לאומי ולא צבא). עכשיו אני לומדת במכללה וחשבתי שמצאתי לי חברות טובות שאיכפת להן ממני. אז זהו שלא!!... לפני חודשיים נפרדתי מחבר שלי ואף אחת מהחברות (הלא כ"כ רבות שלי...) לא התקשרה לשאול אם אני בסדר... כשאני התקשרתי תמיד היו להן עיסוקים טובים יותר... במשך חודשיים אני לבד לבד לבד לבד לבד ואין לי עם מי לצאת, עם מי לדבר, עם מי לכייף... החברות שלי נטשו אותי ואני לגמרי ל-ב-ד!!!!!!!!!! יש רגעים שפשוט בא לי להכנס באיזה מעקה בטיחות ב-120 קמ"ש!! דברו על אכזבות........

למעלה