איזה חיים אכזריים!

איזה חיים אכזריים!

בע"ה הכדורים החדשים לא עוזרים לי בכלל כבר שבועיים שאני נוטלת אותם, אותם טיקים אותו הכל אותם טקסים זה בכלל כדור לסכיזופרניה לכדורים קוראים סרוקואל ,הם מאד יקרים ושלחו לי אותם בת שבע מהעמותה עשתה לי את החסד הזה אבל זה לא עוזר. גמרתי עם החבר שלי אני חוזרת לבית של אמא לבית הקר הזה שלא מיתחשבים בכלום ורק עושים פרצופים ולא מכירים את הדחפים שלי והלב שלי שבור אני מחכה לאחר הצהרים שתבוא הובלה ואני אחזיר שוב פעם את כל הדברים הביתה, תוך כמה ימים יהיה לי אנטרנט ואני לא יודעת מה לעשות עם לב שבור, פשוט ;0 חודשים היינו ביחד ועכשיו לא מסתדרים והגענו להחלטה שדיי לקשר שלנו. אני ממש חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות... רק רציתי לספר ולהתפרק. גם המצב הכלכלי שלי על הפנים הכל רע כרגע. מקוה שפעם יהיה טוב יותר אמן!

שביק

New member
אלין יקירתי, קראתי את שכתבת, וצר לי

מאד עבורך שאלו הם פני הדברים עכשיו. לגבי התרופה החדשה, עלייך להיות קצת סבלנית מאחר ולוקח לגוף זמן עד שהוא "מעכל" את התרופה ומפעיל את השפעתו על הגוף. לעתים זה לוקח זמן. יש לזכור שהעישון אינו מוסיף לגוף את יכולת הריפוי בקלות. אל תישברי, תחזיקי מעמד, כי אני יודעת וגם א ת יודעת ש א ת יכולה ומוכרחה להחזיק מעמד. אני מבינה היטב את הקושי שלך בתקופה זאת. אך למענך בלבד את חייבת להמשיך בהתמודדות ובהצלחה. ייתכן והקשר שהסתיים עתה הוא לטובה. אני מאמינה גדולה שמה שקורה בחיינו הוא לטובה. והשאלה היא מה אנו עושים עם זה? מקווה מאד שתסדרי עם הורייך. הם אנשים טובים עם הקשיים שלהם. מאחלת לך ולכל משפחתך שתסדרו, ותשתדלו להגיע לרגיעה ולשלווה עד כמה שניתן. שולחת לך חיבוק ענק עם חיזוקים. אוהבת אותך שביק

אלין , היי חזקה ותיצמדי לחתימה שלך

ש ל י ק

New member
אלין יקרתנו

אין לי מילים מנחמות, שולחת לך ים של חיבוקים אוהבים ומאחלת מכל ליבי שתראי רק טוב תמיד

הלנה

New member
אלין אני מצטערת לשמוע

שעוברת עליך תקופה כל כך קשה, מאחלת לך זמנים טובים יותר, הלנה

מצטרפת לדברים של אלי../images/Emo201.gif

אלין - את חזקה מהחיים ואל תשכחי זאת לעולם
אני מאד מקווה שתמצאי דרך לחדש את הזוגיות או למצוא חדשה - כי "לא טוב היות האדם לבדו"..
אוהבים אותך, מחזקים אותך ומאמינים בך - שתצליחי למרות כל הקשיים

למעלה