איזה חוצפה.....

כלבטק

New member
איזה חוצפה.....

קיים חברה (לא יפרט) שמבקשים מי שמעונין בתחרות כשרונות בשירה, באילת שמעתם על תחרות שיש הרשמה.....? ולא רק שזה עולה, ועוד איך זה עולה... עולה 1,500 שקל, מישהוא צריך לחסות חלק ההוצאות שלהם איפה בכל העולם תחרות כשרונות עולה ? שמעתי על חברות אחרות שלפעמים לפחות הוצאות נסיעות הם משלמים.....

מחפשים פריירים . ויעלמו עים הכסף

לפני 10 שנים הייתה הרשמה לזמרים . זמרות שחקנים וכ' למה? .לתחנות בכבלים שיפתחו בקרוב ויצטרכו כח אדם מוזיקלי ןכל זמר יצולם לסרטון הדגמה . נירשמו פריירים ושילמו דמי רישום ומחכים עד היום להזמנה . המוח היהודי חושב בכל מיני צורות איך לרמות ולהוציא כסף מאנשים תמימים

yaniv002

New member
אולי ידוע לך משהו בנושא?

לפני שלוש שנים חייגתי למספר טלמטר 765, ובטעות הגעתי למספר אחר. מענה קולי אמר שם על איזה תחרות משהו "ארבע על ארבע" שזה יהיה משהו כמו "המבצר" אבל לילדים. נרשמתי, ובדואר קבלתי טופס שמבקש ממני לשלם 100 שקל עבור המיונים. מכיוון שאני בקיא בעולם התקשורת ולא הכרתי את החברה שהפיקה את המשחק (IPS) לא שלמתי. ידוע לך משהו על זה?

היום ניפתחה הרשמה לשיקום בעירק

צריך פועלים והרבה אבל ברומניה . דמי רישום 100$ ובורחים עים הכסף . מין העיתונות ידיעות קראתי אז היזהרו ליפני שמוצאים את כמה הגרושים מהכיס . ועוד מימייה התנ"ך כבר רימו

apsapirk

New member
תגובה להודעה של הטכנאי קרמר.

אתה פרייר ששילמת אני שלמתי כסף ואני השתתפתי בפרסומת של חלב תנובה כי אבא שלי תבע אותם בגלל שרימו אותנו ולא ויתר להם עד שהשתתפתי בפרסומת בטלויזיה!!! אתה פ-ר-י-י-ר ג-ד-ו-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממני ספיר!!!|

yaniv002

New member
הוא פשוט זקוק לג'ובות

הוא לא יודע שיום התרומות עדיין לא הגיעה.

למעלה