איזה חוצפה! איפה המנהל שהיה פה?לפחות שיעזוב ושימנו מישהו אחר!
E ERonny New member 7/6/03 #1 איזה חוצפה!../images/Emo12.gif איפה המנהל שהיה פה?לפחות שיעזוב ושימנו מישהו אחר!
L lilush15 New member 8/6/03 #4 ../images/Emo107.gif רוני מה זה אמור להיות "~אופס...דיג דיג באגנים~" ?|
E ERonny New member 9/6/03 #7 חוחוחוו!את לא מבינה......./images/Emo12.gif דיג דיג באגנים....תזכרי מה שאני עושה לך
E ERonny New member 10/6/03 #10 את לא מבינה כלום...../images/Emo12.gif מה אני תמיד עושה לך באגנים?דיג דיג!
י ילדת הגינס New member 11/6/03 #17 הצדדים של הבטן../images/Emo96.gif ובמיוחד הכנתי לך תמונה עם הסברים: 1-הצדדים של הבטן 2-אגן 3-רגל רוני להבין עכשיו??
הצדדים של הבטן../images/Emo96.gif ובמיוחד הכנתי לך תמונה עם הסברים: 1-הצדדים של הבטן 2-אגן 3-רגל רוני להבין עכשיו??
L lilush15 New member 11/6/03 #19 ../images/Emo107.gif בואו נעשה לרוני שיעור בנושא גוף האדם הנה תמונה בתמונה מוקף איזור (משני הצדדים) זה מה שרוני התכוונה אליו עכשיו מי רוצה להסביר לרוני איך קוראים לאיזור שמוקף?!
../images/Emo107.gif בואו נעשה לרוני שיעור בנושא גוף האדם הנה תמונה בתמונה מוקף איזור (משני הצדדים) זה מה שרוני התכוונה אליו עכשיו מי רוצה להסביר לרוני איך קוראים לאיזור שמוקף?!
E ERonny New member 11/6/03 #20 פחחחח זה רק מוכיח שצדקתי../images/Emo12.gif מעל הרגל מתחת לבטן יש אגן נכון?שם אני עושה ללי דיג דיג