איזה חוצפה ההיתנהלות של ספורט5

שוף1

New member
איזה חוצפה ההיתנהלות של ספורט5

אני לא יודע מה איתכם אבל אני רציתי מאוד לראות את התחרות הטבעות אבל לא היה איך ערוץ ספורט5 לא שידר את זה וזה ממש חוצפה הם מעדיפים לשדר משחקים חוזרים של הפועל מרמורק נגד צפרירים חולון ובלי שום קשר אני לא מבין למה בראיינט התלבש יכלו להביא מישהו אחר שיתרום וזהו אין פלא שהם הפסידו

הסיבות ברורות

לשדר שידור ישיר של האולסטאר עולה להם הרבה יותר כסף וזה לא בטוח ישתלם להם עם קהל הצופים הלא כ"כ גדול בארץ. לגבי בראיינט- הוא התלבש כי אם הוא לא היה מתלבש הוא היה חוטף קנס של השעיה ממשחק אחד במדי הלייקרס, כי ע"פ חוקי ה-NBA, שחקן אשר זומן לאולסטאר ושיחק במשחק האחרון של קבוצתו חייב להשתתף במשחק האולסטאר עצמו אחרת יחויב לפסוח גם על המשחק הראשון של קבוצתו אחרי האולסטאר.

שוף1

New member
הרבה תודות

וואלה אחי תודה מאיפה לך כלכך הרבה על החוקים בnba

Malcolm X

New member
אל תרחם עליהם

לא "השתלם" להם גם ערוץ הNBATV שהורידו לנו לפני שנתיים. לנו משתלם לשלם מאות שקלים בשנה על 5+, לייב וגולד, כשמעלימים מאיתנו שידורים? אני שוב חוזר על זה. תתקינו צלחת פרטית. ראיתי את כל השידורים מסופ"ש האולסטאר. גם כדורגל, טניס וענפים קטנים קולטים.

cache

New member
בנוגע לצלחת פרטית

כמה עולה להתקין צלחת כזו? מה בעצם קולטים? איזה ערוצים? מה זה ענפים קטנים? אפשר לסכם את סך השאלות שלי ב- עוד אינפורמציה בבקשה. תודה

למעלה