איזה חוסר טקט

בבוצי

New member
איזה חוסר טקט

דיברתי עכשיו עם חברה שנמצאת בחופשת לידה , פתאם היא שואלת אותי מתי אני יוצאת לחופשת לידה, כמעט ונתקתי לה את הטלפון בפרצוף. איזה חוסר רגישות. חוץ מזה בבית ספר שבו אני מלמדת ,היום אחת המורות סיפרה שהיא בהריון ,הסתכלה עלי וציחקקה, לא ידעתי מה לעשות,פשוט לא התייחסתי ולא אמרתי לה מזל טוב.

פחחחחחח

ממש חוסר רגישות. אל תקחי את זה באופן אישי, היא פשוט כרגע מרוכזת בעצמה ובלידה שלה. הלואי שבקרוב את תהיי זו שבהריון.

blessed

New member
אוי...

אנשים נוטים להיות מרוכזים בעצמם. מי שנכנס להריון או נולד לו ילד ישר חושב שכדאי לכל מי שמסביבו גם להיכנס להריון. טוב שלא התיחסת, אל תקחי את זה קשה מדי, אנשים בדרך כלל לא מתכוונים לפגוע אלא הם פשוט חסרי טאקט. אצלינו בעבודה יש שומר מבוגר ויום אחד הוא שאל אותי אם אני נשואה וכשאמרתי לו שכן מיד הוא שאל אם יש לי ילדים. אמרתי לא שלא, שאני עוד צעירה (ya right...) אז הוא אמר "כדאי לך, ילדים זו ברכה". מה יכולתי לעשות? חייכתי והמשכתי...

ellieg

New member
גם לי יש חברה כזאת

ואני מאוד מבינה אותך. פעם בחודש במחזור היתה שואלת מה מתקדם עם הכניסה להריון. בנוסף להכל בתקופה שעדיין לא סיפרתי לאנשים שיש בעיה ואני לא ידעתי איך "לאכול" את ענין הטיפולים, היא שאלה אותי ליד בעלה מה קורא והוציא את זה ממני בכוח. אין מה לעשות יש עולם מלא אנשים חסרי טקט. אבל כל פעם מחדש זה עוקץ.

Big Mama 1

New member
אל תקחי ללב בבוצי../images/Emo24.gif

עוד יבוא היום שאת זאת שתצחקי את הצחוק הזה, ושאת זאת שתכריזי בקול גדול: אני בהריון! עד אז מאמי, אנחנו איתך.

chompi1

New member
חוסר רגישות נוראי ../images/Emo46.gif

החברה יודעת שאת בטיפולים? כי אם כן, זה משפט מאד מגעיל לומר לחברה. אבל אם היא לא יודעת, אז היא בטח אמרה את זה כי היא רוצה שגם את תצטרפי אליה לחוויה של ההורות. כבר כתבתי כאן על חברים שלנו עם ילדים שלא מודעים לטיפולים, וכל הזמן שואלים אותנו מה קורה איתנו. ולמרות שזה צובט לי בלב כל פעם, אני מחייכת, עונה בסתמיות וממשיכה, כי אני יודעת שזה לא בא מרוע לב, אלא פשוט שהילד/ה היום הוא כל עולמם, והם רוצים שגם אנחנו נהיה שותפים באותה חוויה, שכיום לא יכולים לחלוק. אז למרות שזה כואב, פשוט תתעלמי. אבל אני מכירה את ההרגשה המגעילה הזאת, של חוסר הטקט והרגישות של אנשים. צריך להתעלם. בנתיים,
לעידוד. עוד זמן לא ארוך, את תצאי לחופשת לידה, ותוכלי לשאול אותה...

שירן55

New member
הן חיזריות../images/Emo153.gif

ממש לא יפה מצידן...מגעילות, אבל אל דאגה אנחנו איתך. גם לי קורה המון פעמים. למשל חברה שלי נכנסה להריון והיא כל הזמן מדברת איתי על זה והיא יודעת שנו יש בעיות עם הפריון, אבל היא לא מתחשבת ואני מנסה לשמוח בשבילה ומבינה אותה שהיא מתלהבת, אבל יש גבול. בכל אופן, זו גם התמודדות לא קלה בין השאר ואנחנו צריכות להמשיך לחייך
ולהתעלם מאנשים חסרי רגישות כמוהן. אישאאלה שתזכי להיות מהר מהר בחופשת לידה

טאניוש

New member
אל תתייחסי! ממש מגעיל...

מוזר, אבל לרוב החברות שלי עדיין אין ילדים וגם לאלה שיש-זה לא בא ככה סתם (טיפולים, הפלות או הכל ביחד), אז אני לא נתקלת בהערות כאלה. הנושא כל כך רגיש בשבילינו,יש אנשים שלא מבינים את זה...

neta2

New member
יש לי אנציקלופדיה מלאה בהערות

מרושעות, חסרות טאקט וסתם לא רגישות. לא לתת לזה להעכיר את מצב רוחנו.

למעלה