איזה חום !!!!!!!!!!!

La Vela

New member
איזה חום !!!!!!!!!!!../images/Emo178.gif

חברה אין לכם מושג איזה חום פה בסביליה. קטסטרופה. זה אמנם לא מגיע לשיאים של שנה שעברה אבל גם 41 מעלות ב 23 בלילה זה משהו........פוףףףף בסופ"ש הזה הסתיים פסטיבל טרום ביאנל שנתן במה לדור הצעיר בגיטרה שירה וריקוד וזה בא להחליף את התחרות שנהוגה בזמן הביאנל. זה נראה לי דוקא נחמד שבמקום תחרות , פשוט נתנו במה לכל היוצרים והמבצעים הצעירים. לצערי נכחתי בשתי הופעות בלבד כי מחיר הכניסה היה ממש מופקע (10-12 ) האחת עם רוסריו טולדו. רקדנית נהדרת בעלת אופי מודרני יותר ( עבדה עם חבייר לטורה ופרננדו רומרו ועוד ) אך עדיין מאוד פלמנקה עם סגנון מאוד אישי שלה בהופעה אחרת שהלכתי אליה היו אנדרס פניה שהוא אמנם צעיר אבל עם עבר מרשים ( היה בלהקה של לה ירבבואנה ) רוקד נהדר שחבל על הזמן וכן היה מלווה בלהקת זמרים ונגנים אחד אחד( בינהם זמר אחד צעיר שאני צריכה לברר את שמו בדחיפות, גם יפה וגם אופה בקיצור גואפו גואפו ושר משו משו קול נמוך ועמוק ) בתחום הזמר הופיע בחור בשם מיגל אורטגה ששר גם מאוד טוב כמובן שהיו עוד הופעות טובות של כשרונות צעירים ( מבחינת הריקוד ) כגון: פסטורה גלבן, אדלה קמפיו, מרסדס רואיז דה קורדובה , סוריה קלביחו, פדרו דה קורדובה ועוד רבים וטובים. מבחינת גיטרה ושירה אני פחות מכירה שמות....SORRY נראה מה מצפה לנו באוגוסט.....

mistela

New member
השכרת חדרים

La Vela היקרה. טוב, כבר ענית לי פעם לגבי מחירים על השכרת חדרים בסביליה. אני צריך עכשיו מידע יותר ספציפי. באיזה אזורים כדאי לשכור? ועם מי תכל'ס אפשר ליצור קשר כדי לשכור מכאן דירה לחודש? את יכולה לענות לי לאי-מייל שלי. מודה לך מראש.

למעלה