איזה חום

Walk Two Moons

New member
איזה חום ../images/Emo178.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Michal406

New member
ממש כמו שאני אותך

- שיר השבוע (של אביתר): חלון - שיר השבוע (כללי): חלון - אלבום השבוע: אביתר - שיר טיול - ספר השבוע: הכסא הריק של ר' נחמן - ציטוט השבוע: "כל העולם כולו גשר צר מאד והעיקר לא לפחד כלל" - סרט \ סדרת השבוע: מת לדייט - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): הנה אני שם, מרחק של נס מכאן - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של ברי בקיסריה - משהו שהרס את השבוע: יומולדת זוועה:] - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אותו, להתחיל שירות. יהיה טוב בע"ה:] - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אהוד! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לשים בן אדם אחד במרכז החיים שלכם... לאבד בשבילו את הראש. כי ברגע שהוא ילך אתם תישארו בלי כלום. שיהיה שבוע הכי טוב שיש..

אפשר לתקן את הציטוט :p ?

"כל העולם כולו גשר צר מאוד, והעיקר לא -להתפחד- כלל" אחד הזמרים הלחין את זה ושינה את זה ל 'לפחד' ומאז זה נשאר ככה אבל המקור הוא 'להתפחד' זה פשוט משנה לגמרי את המשמעות

ואפשר לתקן את עצמי גם?

אם הכוונה היתה לציטוט של רבי נחמן אז זה מ'משיבת נפש' "ודע, שהאדם צריך לעבור בזה העולם על גשר צר מאוד, והכלל והעקר, שלא יתפחד כלל" :)

Walk Two Moons

New member
איפה כולם../images/Emo35.gif

- שיר השבוע (של אביתר): את שקט, וגם ביצוע של 'שיר טיול' מהופעה שהייתה בבארבי ב-2001, שהשאלה של מאיה הזכירה לי את קיומו. - שיר השבוע (כללי): עברי לידר - כבשים, משהו אמיתי, PJ Harvey - Grow grow grow, נעם רותם - עולה ויורד, חרב דמוקלס, והביצוע של מארינה מקסימיליאן בלומין ל"לילות של ירח מלא" של ערן צור (http://www.youtube.com/watch?v=pZ47xRzxzW4) - אלבום השבוע: PJ Harvey - White chalk - ספר השבוע: איאן מקיואן - כפרה - ציטוט השבוע: "הלך הזרזיר אצל העורב - חרא נמשך לחרא". (יש להם חוש הומור, לאלה מהפסיכומטרי...) - סרט \ סדרת השבוע: דברים שאבדו לנו באש. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "וצללתי פנימה לתוך הכישוף, אז עוד לא שמעתי על ליצן עצוב." - אמוטיקון השבוע: @!#$%^&!@#$ - משהו שעשה לכם את השבוע: "שיר ושיח" עם נעם רותם. - משהו שהרס את השבוע: בלי ספק, הסיפור על רוז שגרר אחריו אינסוף מחשבות וכעס. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: "שיר ושיח" עם שלומי שבן. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נעם רותםנעםרותםנעםרותם. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הפרוייקט הזה - http://www.nrg.co.il/gevanew/owa/MORE.MAIN?pForChannel=channel_news/in_country&pBox=5 שבוע טוב! שתהיה חזרה נעימה ללימודים, למי שחוזר.

sivanm82

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של אביתר): מתנות
- שיר השבוע (כללי): גיבור גיטרה-נועם רותם, איתו לנצח-קרח 9 , מתעורר-עברי לידר - אלבום השבוע:עולה ויורד-נועם רותם - ספר השבוע:
- ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע:רד בנד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):'על טיילת נעזבת,קיץ תם' - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:מצטרפת לתגובה מעליי^ שיר ושיח עם נועם רותם
, אה וגם ווליום כינרת-הופעות של עברי , אביב, כפיר אפשטיין, היהודים
- משהו שהרס את השבוע:החום של ווליום כינרת וכמה אמנים גרועים שהופיעו שם
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיר ושיח עם שלומי שבן אהובי
, בצפר :'(
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):נועם רותם, כפיר אפשטיין - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תיהיו חופשיים חח

Karma Killer

New member
"פסיכומטרי זה כיף"../images/Emo9.gif

או שלא
- שיר השבוע (של אביתר): שיר טיול - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - קופסה ביום Radiohead - Exit Music - אלבום השבוע: החדש של The Verve Editors - An end has a start - ספר השבוע: מילון אנגלית - יואל גבע מילון עברית - יואל גבע בעיות הגיון - יואל גבע חשיבה כמותית - יואל גבע - ציטוט השבוע: מישהי מהקורס פסיכומטרי שלי, ממש סתומה ומעצבנת יש לציין, אמרה: "וואיי אני כבר רוצה להיות אחרי הפסיכומטרי, לטוס ולחזור לעשות קורס חוזר" אז למה לא להשקיע עכשיו?? סתומה. - סרט \ סדרת השבוע: רק הציפייה לחזרתם של "האוס" ו"עקרות בית נואשות" ממלאת (ממלאה?) את החלל החסר של סדרות טלויזיה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): Immerse your soul in love (Radiohead / Street Spirit) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש.

TEENAGER1

New member
יש לנו את כל הזמן

- שיר השבוע (של אביתר): ראה כותרת. הביצוע מההופעה עם ה"אוווווו" לא יוצא לי מהראש - שיר השבוע (כללי): אנה אפנה, מי מפחד מהזריחה - אלבום השבוע: לנשום בספירה לאחור, Joseph, מחשבות ואפשרויות. זה לא ממש משתנה לאחרונה..
- ספר השבוע: לא הספקתי - ציטוט השבוע: "ציפור שחורה, עופי, ציפור שחורה, טוסי"
(עידן אלתרמן בקאבר מעניין ל"Blackbird") - סרט \ סדרת השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "בין אמת לאמת, בין הלכה למעשה, בין הימים ההם לזמן הזה"... וכל שאר השיר, בעצם - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חזרות, "יוסף", הופעה של המג'יקל מיסטרי טור, מוצאי שבת - משהו שהרס את השבוע: הרבה כאבים בגוף והרבה כאבים בלב, געגועים, ופגישה טראומטית למדי עם חולדה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרות, לנוח, להספיק דברים - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני רכטר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לנצל את הזמן, ולא לקחת שום דבר כמובן מאליו שבוע טוב וחודש טוב לכולם, ושיהיה בהצלחה למי שחוזר ללימודים

TEENAGER1

New member
האאא יש לי עוד משפט השבוע

"Why did summer go so quickly? Was it something that I said?"

TEENAGER1

New member
זה לא שאני עצובה שנגמרה העונה הזו

(וזה לא שהיא נגמרה
) בכל אופן, אני לא מתפקדת בחום, ואני לגמרי מחכה לחורף... אני פשוט עצובה שנגמר הקיץ, כי הוא היה ממש טוב. חוץ מהמזג אוויר.

אה :p

לא חוכמה לקטלג תקופה שלמה בתור 'קיץ' כשבעצם זו רק העונה שבה התקופה היתה תקראי לה מממ 'אקי אבני' why did aki avni go so quickly? was it something i said? הנה זה נורמלי לא? :):)

זה גרסא ישנה של 'הרמח"ל' נדמה לי...

זה נמצא בדיסק שאביתר עשה עם קרייג דיוויד.. לפני בערך 16 שנה

למעלה