איזה חום נורא!!!!!

TatyBar

New member
איזה חום נורא!!!!!

אני בארץ. לחופשת קיץ מחויבת.
ואני שונאת את החום והלחות.
תמיד שנאתי. אבל עם השנות בהולנד הנעימה לי אווירית, הקיץ
הישראלי הופך יותר בלתי נסבל.
והקטנצ׳יק שלי, לגמרי נמס.
בלעע.

אגב, זוכרים שהיה לנו דיון על קעקועים? ואבי מפסיכו בדיזנגוף המליץ על מישהו באמסטרדם?
אז המקום קיים. אבל המישהו הזה (נדמה לי שהוא אמר ששמו מרקו), כבר לא עובד שם.
FYI
יש שם מישהו אחר, פיטר, שעושה רושם מעולה.
אבל עוד לא התנסינו איתו..

שש בבוקר פה.
ואני מזיעה ודביקה בטירוף.

היום יש הפוגה קצרה ומבורכת בחום ההולנדי

שבימים האחרונים היה גרוע יותר מבתל אביב רק בלי המזגנים.
אז את נמצאת במקום עדיף.

לפי האייפון, הימים הבאים ישובו להיות נוראיים פה. אני תוהה מה טמפרטורת המינימום להפעלת מזגנים בטראם. נראה לי שהיא עומדת על 35 מעלות, כי ממה שדגמתי ב 32 מעלות - עוד לא מפעילים מזגנים...

ברכבות ממש איום ונורא... פשוט אין אוויר!

הייתי צריך לנסוע להארלם וברכבת שהייתיבה לא הדליקו מזגן! ב 30 מעלות בחוץ! מזעזע...!

אני בחיים לא נוסע ברכבות פה בקיץ יותר..!

אין כמו האלברט היין
איזה כיףףףף שם במזגן!!!!
אתמול הסתובבתי שם בערך שעה
קראתי תוויות, בחנתי מוצרים
העיקר לא להיות בחוץ בחום!

דווקא היום היה מעולה! יום מלא רוח ועננות, והייתי בהארלם שוב וירד שם גשם שוטף באיזור סנטפורט זאוד במשך שעה.

היום אכן היה יום נפלא

אמרתי למקציף שמצדי זה יכול להיות מזג האויר כל השנה. עננים קלים, 25 מעלות ורוח נעימה. חזליך לגמרי.

הבנתי שהיה נחמד ליום וחוזרים לקיץ מחריד.

אה,

זה בגלל שבשביל האספסוף שגר בהארלם לא מדליקים מזגן
חוצמזה מילא הארלם, אבל מה חיפשת בסנטפורט זאוד?

ביקרתי טירה שאני מאוד אוהב, יותר נכון מבצר. ברדרואוד.
בגלל הסייט שלי לרכיבת אופניים רציתי להמליץ ללכת לבקר גם שם והייתי צריך תמונות מתוך המצר וזאת כבר פעם שניה שאני מגיע במיוחד והשמיים הורסים לי הכל

אז שבוע הבא אני אחזור שוב!!

ובכלל אני מת על איזור סנפורטד זאוד, בלומנדאאל, אני אוהב את כל העושר של המקום הזה. של האחוזות והמנורים היפים!

אני אוהב את השמורה גם שנמצאת ממש ליד המבצר (קנמרלנד).

כשרכבתי לפני כמה חודשים מהארלם לאיזורי שדות הטוליפים בכלל כל האיזורי מגורים בדרך היו יוקרתיים ויפהפיים עם כל העצים והירוק הזה!!
פשוט מדהים כל התכנון העירוני.. אפפעם לא התלהבתי מאיזור אורבני אבל האיזור הזה באמת משהו מיוחד!

נו בטח,

זה איזור הרבה יותר יפה מאמסטרדם
אם אתה שוב רוכב שם, ממליצה לך גם לעבור דרך בניין העירייה של בלומנדל, אחוזה יפהפיה, כנראה אחד מבתי העירייה הכי יפים במדינה. גם יער/אחוזת elswout ב-aerdenhout הוא מומלץ לטיול, ואם אתה מוכן להרחיק עד santpoort noord, אז אני ממליצה לך להגיע לאחוזת duin en kruidenberg, זו אחוזה מדהימה באמצע היער, ניתן להיכנס ולהסתובב בפנים, היא מתפקדת כמלון עם מסעדה מעונבת לערב, ובראסרי נחמד לשעות היום, ואפשר לשבת בכיף גם בחוץ במזג אויר יפה. חוצמזה אתה יכול לקחת רכבת לתחנת heemstede aerdenhout ומשם לרכב בקו ישר דרך הדיונות לחוף הים, זה גם איזור מאד יפה, ויש סיכוי גבוה לפגוש שם איילים

כמובן שראיתי את העיריה של בלומנדאל

אחוזה לבנה יפהפיה! מעידה על עושר המקום...

תודה על ההמלצות! בהחלט ארכב לשם עוד השבוע!!
כי אני חוזר לברדרואוד שוב אז הפעם ארכב לארמונות האלה

כמובן שאעלה תמונות!

חחח...האחוזה היפה של העירייה מעידה רק על זה שהם סוחטים מאיתנו יותר מדי מיסים... מחכה לתמונות!

למעלה