איזה חובבנות!

TriGeek

New member
איזה חובבנות!

מה זאת אומרת לא יודעים שעות ההזנקה? ("תלוי בכמות הנירשמים") מה זאת אומרת לא יודעים לאיזה קטגוריות יוענקו פרסים? ("תלוי כמה פרסים יתנו הספונסרים") מה זה החובבנות הזאת? בכל העולם הנתונים האלה ידועים מראש. רק אצלנו לא יודעים כלום. האם חוששים מעליה דרמטית של 500 משתתפים נוספים ברגע האחרון? תסיימו את ההרשמה שבועיים לפני התחרות ולא יהיו הפתעות. כשנחתם חוזה אימוץ עם ספונסר לא מוגדר בדיוק מה הוא נותן? אף אחד לא יכעס אם יהיו יותר פרסים ממה שהובטח אבל לפחות שיהיה התחייבות למינימום. די עם החובבנות!

uri1000

New member
הנקודות היו נכונות , אולי עדיף -

שהתשובות שמספק האיגוד ינתנו ע"י דובר האיגוד , אשר ניתן להניח שרמת תשובותיו תעלה בכמה דרגות על תשובה זו. או שמנהל הפורום יבדוק בצורה רצינית האם מי שמכונה במסגרת זו " איגוד הטריאתלון" הוא אכן אדם אשר קיבל הסמכה לענות בשמם. במידה והתשובה לשאלה זו חיובית , איגוד הטריאתלון לא מוסיף לעצמו נקודות זכות במתן תשובות מתחמקות , מעליבות , ופוגעות כמו זו .

התגובות הן רשמיות של מזכ"ל האיגוד

לצערי טעות באמת לענות להערות עוקצניות ללא תוכן וללא תכלית ועוד מגורם אנונימי. אם מישהוא מעליב הרי זה גורמים המתכסים באנונימיות.הנקודות שהועלו אינן נכונות לחלוטין ומטרתן סתם לעקוץ.

באמת נמאס

בד"כ אני ממש לא נכנס לויכוחים על סגנון בלבד או על עודף אגרסיות שמתועלות לנסיון לפגוע ותו לא. אבל הפעם זה כבר באמת נמאס. יש לא מעט אנשים שנותנים את זמנם ומרצם כדי שיהיה טריאתלון בישראל. אולם, הלא מעט הזה הוא גם ממש לא הרבה. מה שאומר שאם יש למישהו מחשבה שהוא יותר טוב או יותר יודע - שיקום ויעשה מעשה. לעשות מעשה אומר להתנדב לעזור בתחרויות. לעשות מעשה זה להתמודד על תפקיד באיגוד. מבחינתי לעשות מעשה זה לכתוב הצעות קונסטרוקטיביות או ביקורת בונה בפורום. אבל - וכאן האבל הגדול - לקטר כל היום, לשבת מול מחשב ולעקוץ ולפגוע כל היום, להתבכיין על כך שעושים דברים בצורה מסויימת מבלי להציע ולו פעם אחת צורה/דרך חלופית - כל אלו הם בחזקת גועל נפש וירטואלי שפשוט מרגיז. טריי גיק - אתה ממש נודניק. אני לא מתבייש להגיד את זה, למרות שאני גם לא אוהב את הסגנון שאני משתמש בו עכשיו. בבקשה - עשה עם כולנו חסד - ותפסיק להטריד את כולנו בעוקצנותך הריקה מתוכן, בהיערותיך הפוגעות והבלתי תכליתיות, ובעיקר - בעיקר בדעותיך האישיות, הסובייקטיביות והלא רלוונטיות בעליל על אנשים/אישים אלו ואחרים. ולא - אין הכוונה בדבריי לסתימת פיות. לא פעם (למרות שלא יותר מדי פעמים) יצא לי להתווכח עם אנשים על דעות שונות ומשונות. אמרתי מה דעתי - הם אמרו לי את דעתם - ואני משוכנע שהיה צורך והיה מקום לדיונים שניהלנו. מה שאתה עושה זה לא לנהל דיון אלא סתם ללכלך את הפורום. תפסיק.

למעלה