אין צורך אמיתי בזהבחבילות של עשרה שקלים יש חיה כזאת
ל- 019mobile יש חבילת 12GB ב- 19.80 לחודש...בחבילות של עשרה שקלים יש חיה כזאת
החבילה לא כוללת גלישה בדור 5
נכון!החבילה לא כוללת גלישה בדור 5
החבילה הכי זולה עם דור 5 ב019 טלזר עולה 39.90
יש לך חוש הומורנכון!
טרם הושלם כסוי ארצי מלא של 4G, וכבר רודפים אחר 5G ובינתיים מפתחים 6G.
התכנית של 019mobile מתאימה מאין כמוה למשתמשים "קלים", שאינם "רגישים" להעדר 5G.
אצל רוב הרשתות הסלולאריות - תכניות מינימליסטיות הן יקרות יותר (אם נתעלם מתכניות "כשרות").
אמנם 019mobile מבטיחה "מחיר לכל החיים", אך גם אם תעדכן מדי שנה את המחיר על פי עליית מדד - השינוי "הוגן" לחלוטין....
לא התכוונתי להצחיק איש, ואם בכל זאת הוצחקת - הכל לטובה, שכן חכמינו גרסו "השחוק יפה לבריאות".יש לך חוש הומור
אבל באיזור בו אני מתגורר ועובד
ישנה קליטה מלאה של דור 5
כרגע לכל מפעילה כבר יש בסביבות 1100 אתרי שידור של דור 5
בתחילת 2026 כבר יהיה להם 1200
כרגע בNSA
חודש אחרי זה כבר יהיה להם 1300
דהיינו אם אין לך קליטה בדור 4 אז גם אין לך קליטה בדור 5
גם מכשירי הקודם עבד בשיחות בדור 3לא התכוונתי להצחיק איש, ואם בכל זאת הוצחקת - הכל לטובה, שכן חכמינו גרסו "השחוק יפה לבריאות".
באזור מגורי, כסוי גולן טלקום (על רשת סלקום) הוא של 3G.
באזור מקום עבודתי הכסוי הוא 4G ואולי אף 5G, אלא שמכשירי אינו של 5G...
למה אתה לא רושם באיזה חברה/מפעילה אתה מנוילא רוצה לעשות את זה אני יסביר יש לי סים רגיל ואני רוצה להישאר איתו החבילה עשרה שקלים הם התקשרו אליי בתקליט כי הטלפון שלי די ישן ואמרו מגיע לך סים ללא עלות רק הם לא אמרו אם החבילה ממשיכה באותו התעריף
הם יכולים להתקשר אליך עוד 100 פעמיםפרטנר ואתה
בבקשההם כן יודעים שזה טלפון ישן כי הם התקשרו אליי ואמרו שהקו בדור 2 ו3 יסגר באיזה חברה אתה לא אמרת ואיפה רשום את זה באתר של רמי לוי
תוכניות - רמי לוי תקשורת
mobile.rami-levy.co.il
30 גיגה באינטרנט ביתי רגיל אני מסיים ביום או מקסימום יומיים.בבקשה
1) זה התוכנית
צפה בקובץ המצורף 138668
2) זה החשבון שלי ברמי לוי פריפייד
צפה בקובץ המצורף 138669
גש לרמי לוי תקשורת ותהנה גם אתה
היתה תקופה שבה הטלפון שימש אותי כנקודה חמה למחשב דהיינו גלשתי שבועיים במחשב עם האינטרנט של הסמארטפון30 גיגה באינטרנט ביתי רגיל אני מסיים ביום או מקסימום יומיים.
מתי יפסיקו לבדוק נפח שימוש באינטרנט הסלולרי, כמו שיש באינטרנט הביתי הרגיל?
זה טוב למי שלא מוריד כלום באינטרנט.היתה תקופה שבה הטלפון שימש אותי כנקודה חמה למחשב דהיינו גלשתי שבועיים במחשב עם האינטרנט של הסמארטפון
לאחר כשבועיים בדקתי כמה צרכתי מחבילת הגלישה
התברר שצרכתי כ900MB
אנשים מנויים בחבילות דור 5 עם 500GB או 750GB או 1TB
בפועל נטו יוצא להם בחודש 50 עד 100 GB
ידידה שלי משתמשת בטלפון שלה כנקודה חמה לצפיה בפריTV בטלביזיה שלהזה טוב למי שלא מוריד כלום באינטרנט.
רק הסדרה שהורדתי לאחרונה ביום וחצי, זה 45 GB
סטרימינג של פול HD באיכות טובה במשך 24 שעות יוצא בערך 40 GBידידה שלי משתמשת בטלפון שלה כנקודה חמה לצפיה בפריTV בטלביזיה שלה
יש לה חבילה של 650GB
בפועל יוצא לה בחודש 150GB
רק על הצפיה בטלביזיה
מי מפעיל טלויזיה 24 שעות ברצף.סטרימינג של פול HD באיכות טובה במשך 24 שעות יוצא בערך 40 GB
או שאני מתבלבל וזה יוצא בכלל ל- 12 שעות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.