איזה חבל...

מאיה54321

New member
איזה חבל... ../images/Emo10.gif

לא יצא לי לראות את כל הקדם בגלל העבודה, אבל ממה שראיתי נראה שיותר השקיעו בשיר "מילים" מבחינת האפקטים על הבמה והתאורה. גם עצם זה שהשיר היה אחרון לפי דעתי שיחקה לטובתו. זה לא שהשיר לא יפה. הוא נחמד מאוד לפי דעתי, אבל אני לא בטוחה שהוא מתאים לאירוויזיון. אומנם זה שיר מרגש, אבל הוא פשוט לא יבלוט ולא יתן לנו שום יתרון. ממש חבל ש"אלייך" לא זכה... אני בטוחה שעם "אלייך" היינו יכולים לקבל ניקוד הרבה יותר גבוה בשני השלבים של האירוויזיון.

שיר m

Well-known member
זה נכון

אבל דיי היה ברור שהוא יזכה. משום מה כולם באמת אהבו אותו (בכלל, בפורומים, טוקבקים, לא רק בתוכנית עצמה). אני אף פעם לא אבין איך תמיד יש שיר מסויים שכולם בוחרים בו. גם באירוויזיון עצמו זה ככה רוב הזמן. בכל מקרה, "מילים" היה השיר השני האהוב עלי, ואני שמחה שהוא נבחר ולא אחד מהשניים הנוספים. שיהיה בהצלחה להראל:)

ZoHaRoT

New member
באמת חבל...

אבל גם מילים שיר טוב... פשוט "אליך" חזק יותר. והביצוע של הראל בקדם לא היה מושלם.. ראו שהוא התרגש... לדעתי הוא היה צריך לשיר אותו בסוף.. אבל לא נורא! נבחר השיר השנישאהבתי:p

שלגיה 14

New member
לגבי "מילים"..

זה שיר מאוד יפה! אבל לדעתי מאוד לא מתאים לאירווזיון. נכון שרציתי הששהיר של אוהד יזכה, ונכון שאני משוחדת, אבל אם ננסה להסתכל על זה בצורה אוביקטיבית... אני לא חושבת שהשיר הזה הוא הבחירה הנכונה. הבחירה השנייה שלי דווקא היתה "לאן". בכל מקרה, נאחל לו המון הצלחה
ומי יודע.. אולי בשנה הבאה אוהד יצייג אותנו לא רק כיוצר אלא גם כזמר?

למעלה