איזה זקנים אתם כבר הלכתם לישון?!
ס ספי סול New member 1/11/05 #2 ליז... איזה זקנה את כבר הלכת לישון?! חיכיתי לזה... שיהיה לילה טוב לכל חבריי הפוליקרים!
ע ענתי44 New member 1/11/05 #5 רק אל תשכחי ללבוש סוודר כי " קר שם בחוץ" , נכון זה שיר של רמי קליינשטיין אבל במקרה זה מתאים. כי מה שיודה שר להלינה " לאן את נוסעת" נראה לי לא הולם את הנסיבות הלא כן?
רק אל תשכחי ללבוש סוודר כי " קר שם בחוץ" , נכון זה שיר של רמי קליינשטיין אבל במקרה זה מתאים. כי מה שיודה שר להלינה " לאן את נוסעת" נראה לי לא הולם את הנסיבות הלא כן?
I iamregev New member 2/11/05 #7 כן אני משלים עם זה השלמתי עם זה שאני זקן אבל ..... אני ער בשעות כאלה הפכתי לעטלף בזמן האחרון אז בזמן שאתם נוחרים לכם להנאתכם אני מעביר את הלילה ומנעים את זמני עם פוליקר ברקע
כן אני משלים עם זה השלמתי עם זה שאני זקן אבל ..... אני ער בשעות כאלה הפכתי לעטלף בזמן האחרון אז בזמן שאתם נוחרים לכם להנאתכם אני מעביר את הלילה ומנעים את זמני עם פוליקר ברקע
ע ענתי44 New member 2/11/05 #8 כיף לך הלוואי ויכולתי לשמוע 24 שעות ביממה את פוליקר. חושבת שהייתי אדם בריא ומאוזן יותר
I iamregev New member 3/11/05 #9 חס וחלילה אל תגזימי תישני קצת 3 - 4 שעות זה יספיק 20 שעות זה נורמלי לדעתי לשמוע את פוליקר ביממה