איזה ``וארט`` בלשון הקודש צירוף אותיות ג` וט` מצוי רק פעם אחד, ללמדך ...
ה הוא טוב New member 13/5/07 #1 איזה ``וארט`` בלשון הקודש צירוף אותיות ג` וט` מצוי רק פעם אחד, ללמדך ...
ב בטר אנד דיפרנט New member 14/5/07 #9 מה יש ^ אסור ? תהיה לאויר העולם ... מה ואם , והיה ויהיה , וההכרח לא יגונה , ונאלץ ח`ו ... ח`ו ... ח`ו ... עוד פעם ועוד פעם ... ואני שואל , איזה וארט הוא זה ???
מה יש ^ אסור ? תהיה לאויר העולם ... מה ואם , והיה ויהיה , וההכרח לא יגונה , ונאלץ ח`ו ... ח`ו ... ח`ו ... עוד פעם ועוד פעם ... ואני שואל , איזה וארט הוא זה ???
T touti New member 13/5/07 #6 יש חידות ויש חידות אם אתה אומר וורט תאמר עד הסוף. למה אני אוהבת דברי תורה. אולי במטותא ממך תסיים את המשפט?
יש חידות ויש חידות אם אתה אומר וורט תאמר עד הסוף. למה אני אוהבת דברי תורה. אולי במטותא ממך תסיים את המשפט?
ה הוא טוב New member 14/5/07 #7 טוטי את צריכה להמציא את הסיומת ולא לבקש את הסיומת חחחח נכון שאני תלמיד טוב?
T touti New member 14/5/07 #8 אוקיי ללמדך ש... צריכה לחכות ג חודשים לפני שמתחתנת כדי לבדוק שהיא לא חלילה מעוברת שהם ט ירחי לידה... חחחח
אוקיי ללמדך ש... צריכה לחכות ג חודשים לפני שמתחתנת כדי לבדוק שהיא לא חלילה מעוברת שהם ט ירחי לידה... חחחח