איזה התרגשות!!!!!

lee_1

New member
איזה התרגשות!!!!!

חבר שלי הלך עכשיו לראות דירה בשבילי, סגרנו עם בעל בית, אבל אז הסתבר לי שהולך להיות שיפוץ בביניין בחצי שנה הקרובה אז התקשרתי אליו כולי לחוצה הוא היה נשמע מאוד הגון ונחמד, הרגיע אותי, אמר לי אל תדאגי, לא התחייבת עדיין על כלום, לא סיכמנו כלום, תבואי יום ראשון תראי איפה יהיה השיפוץ ואיפה הדירה ותחליטי. הוא אומר שהשיפוץ יהיה חזיתי והדירה עורפית, אם זה באמת לא נורא יכול מאוד להיות שאני אסגור איתו ביום ראשון, ואני כל כך מתרגשת כי הייתי כבר כל כך מיואשת... טוב, עדכונים- יום ראשון

ESPN

New member
לא רוצה לדכא, אבל הייתי מאוד נזהרת

אם השיפוץ הולך להימשך חצי שנה זה יכול להיות סיוט לא קטן. אני לא יודעת כמה את נמצאת בבית, אבל אם את מתכננת לישון אחרי שבע בבוקר זה יכול מאוד להפריע. תבדקי טוב אם הקירות עבים (אולי לדבר עם הדיירים הקודמים) ותחשבי על זה שאם זה באותו בניין, גם אם בחלק אחר, זאז יהיה כל הזמן רעש של אנשים יוצאים ונכנסים, פועלים שצועקים ביניהם, וכמובן כל כלי העבודה למינהם. אני אומרת לך את זה בתור מישהי שאצלה כל פעם ששכן דופק מסמר כל הבית רועד פחות או יותר. בקיצור, תבררי טוב טוב כמה שיותר פרטים על השיפוץ ועל הבניין. יכול להיות גם שזה תיאורטי, ובישראל כמו בישראל לא באמת יקרה כל כך מהר. בכל מקרה, בהצלחה!

Jazz Singer

New member
מסכימה...

בתור אחת שעברה את הסיוט הזה ממש לא מזמן, כדאי ממש לבדוק את זה לעומק. אצלי היו שכנים ששיפצו במשך חצי שנה וכל בוקר הייתה לי השכמה עם רעש מזעזע שנמשך כל היום. לצערי הרב, מבירור עם המשטרה, מותר לקבלן עבודה לעבוד כל יום מ7:00 עד 22:00 כולל שישי שבת!!! קחי את זה בחשבון.

יצא לי לראות מודעה של דירה

שעמדה לעבור שיפוץ ובגלל זה שכר הדירה היה יותר נמוך. שווה לך לנסות לנצל את השיפוץ לטובתך ולבקש מבעל הדירה לבוא לקראתך ולהוריד את השכ"ד בתור התחשבות על המטרד.

למעלה