איזה הרגשה מוזרה

SONIC36

New member
איזה הרגשה מוזרה

היום היה אירוע של אחד מחבריי הקרובים.כשנפרדנו אמרתי לה כמו שהם חברים שלי ככה הם שלך אני רוצה שתישארי איתם גם בקשר וזה לא מפריע לי.אז היום היינו ביחד באירוע בפעם ה1 אחרי הגירושין.מוזר זו היתה המילה כולם שהיו שם נשואים חלק בהריון.הרגשתי כמו חייזר.הסתכלתי עליה ולא הבנתי מה עשיתי איתה כל השנים...הרגשתי שבנפש שלי אני רחוק ממנה מיליון מייל.ורק הילד הוא הדבר היחיד שמקשר..אבל אז גם ריחמתי עליה.הרי אני יזמתי את הגירושין השארתי אותה עם ילד אחד בלבד בעוד שחבריי כולם עם2 ומעלה וגם השואים.ואז חשבתי שאם היא היתה מקימה בית בשנית הייתי מאושר כמו שככה היתי מרגיש הקלה כלשהיא.יום מוזר הרגשה גם. טוב שזה מאחוריי

"ריחמת עליה" ?????

קצת אמפטיה לא תזיק לאף אחד

גם אם היא תחשוב (ובצדק) שאינה צריכה רחמים. הצד שיוזם את הגרושין הכין את עצמו נפשית עד לרגע בו ביצע את המהלך, בעוד הצד השני עלול להיות בתחילת התהליך הנפשי של קבלת עובדת הגרושין. פרט לכך נראה לי אינטואיטיבית (ותקנו אותי אם אני טועה) שהקמת פרק ב' יותר קשה לגרושות + ילדים מאשר לגרושים ולו רק בגלל שהמשמורת אצלהן, ולכן פרק ב' הוא ענין יותר מסובך. אני יודע עובדתית שגברים מקימים פרק ב' יותר מהר מאשר נשים.

ayb1

Well-known member
הצגת הצד הנשי להקמת זוגיות כמסובך

יותר מאשר של הגברים מעט תמוהה בעניי. אתיחס לדוגמא שאת הבאת "שהקמת פרק ב' יותר קשה לגרושות + ילדים מאשר לגרושים" מה עם הקושי של הגבר להגיע לבית בו יש כבר ילדים כאשר בדרך כלל הם עוינים אותו בגלל ש"הוא הולך לתפוס את המקום של אביהם" בעוד שעבור הגרושה המיפגש עם ילדיו הוא הרבה יותר מאוחר בדרך כלל רק אחרי שהקשר התיצב מה עוד שברך כלל ילדיו לא חיים אתם יום יום. אם לסכם קושי קיים בשני הצדדים -וזה חלק מהענין להיתמודד עם הקשיים שיש במישפחה מורחבת לכל צד במישפחה כזאת יש קשיים [בעיקר הילדים] וכולם מתמודדים איתם ברמה כזאת או אחרת. כבר אמר מי שאמר "שאיש לא רוצה להחליף את הצרות שלו באלו של אחר כל אחד מעדיף בדרך כלל להיתמודד עם הצרות המוכרות לו"

קודם כל...

אני גבר ולא אישה. שנית: לגרושים (בעלי ילדים) יש תמיד אפשרות לחפש רווקה או גרושה ללא ילדים. לעומת זאת מספר הרווקים שיבחרו בזוגיות עם גרושה בעלת ילדים לדעתי קטן בהרבה. יש משמעות גדולה לנושא המשמורת. אם הילדים גרים בבית או מגיעים אליו רק מדי פעם זהו הבדל גדול לבן זוג פוטנציאלי.

m a y a 69

New member
הרבה מצבים מוזרים

קורים לנו לאחר הגירושין ... לפעמים אני מרגישה כמו בתוך איזה סרט סוריאליסטי..

SONIC36

New member
מסכים איתך

ןמשום מה עולים לה מחשבות על איך שהיינו ילדים הכל היה מובן .ולפעמים אני חושב שאני זה אותו ילד רק שהכל כל כך מסובך מסביבי...זה כנראה שהילד שבי נשאר רק הגיל התקדם...זה מה יש

m a y a 69

New member
דרך אגב סוניק

לא סיפרת לנו איך היה לך להיות די.ג'יי במסיבת פורים...

SONIC36

New member
בקשר למסיבה

שבה היתתי הדי גיי אז ברוב צניעותי הוא היה מ צ ו י ן.בהתחלה התרגשתי ולאחר מכן ממש הרגשתי טוב אנשים רקדו עם השירים ששמתי.שמתי שנות 60 טרנס מזרחית הכל ..כל כך נהנו שאת הארוחה אכלו ואותי שכחו להציע פרוסונת ככה יצאתי רעב מאותו יום.ממש מסכנון

moon2010

New member
../images/Emo45.gif

מאז הגירושין אני בסרט לא יודע מתי הוא יגמר ונחזור למציאות.

ayb1

Well-known member
החיים הם סרט-לעתים סוריאלסטי לעתים

מצוייר.רצוי רק שאת המיכחול יחזיק איש/ה בוגר רגשית ומעשית.

למרות

למרות שהיא יזמה סופית הייתי מוכן נפשית אך בכל מיקרא לא מרחם אליה

למעלה