איזה המלצות יש

adigreen

New member
איזה המלצות יש

לחיזוק מערכת החיסון הכללית. מזון, פעילות, תמציות וכו´. אלעד

הי, לחתם טבע ישמוצרים נהדרים

מצמחי ארצנו ולכן גם מותאמים לנו בדרך מוצלחת יותר (גם אם זה נשמע מוזר).

adigreen

New member
לא הבנתי

האם יש מוצר שנקרא לחם טבע והוא מומלץ לחיזוק מערכת החיסון? היכן אפשר לקנות אותו? תודה אלעד

חותם הזהב זו חברה..

ניתן לרכוש אותה ברב חנויות טבע . אולם אם יורשה לי , חיזוק מערכת החיסון הינה אולי הפרוייקט הקשה ביותר ומהווה את הבסיס לכל הבעיות הנילוות למערכת חיסון חלשה , עם זאת חיזוק של מערכת זו מורכבת מאוד כאשר לעניות דעתי ישנה חשיבות גדולה לאיבחון מקור חולשת המערכת - בראיה הסינית החולשה יכולה לנבוע מטחול חלש , מראות חלשות מכליות חלשות או מקובינציות בינהם.. צמחים לחיזוק חשובים אבל לא יפתרו את מקור הבעיה אם אינם מתאימים לך ספציפית. לסיכום - אם כרגע יש חולשה במערכת החיסון משהו אקוטי לטיפול - פורמולת צמחים כמו חותם הזהב בהחלט יכולה לעזור , אם המערכת כבר זמן רב " חורקת" זה הזמן לטיפול 10,000 .. שבת שלום, יעל

adigreen

New member
תודה, וקדימה. איך עושים טיפול

30.000 נחוץ יותר מטיפול 10.000. אלעד

../images/Emo6.gif

סוד הצלחת הטיפול הוא איבחון נכון.. ממולץ לגשת למטפל רב תחומי ( שלפחות מתמחה בתזונה וצימחי מרפא וטיפול עיקרי כמו דיקור , רפלקסולוגיה וכו´ אם כי תוספות כמו טיפולי מגע, שמנים ואנרגיות (רייקי , הילינג וכד´) לא מזיק). קח בחשבון כי טיפולי חיזוק ארוכים מטיפול נקודתי בבעיה ספציפית ,לכן צריך להצתייד באורך רוח וכסף בחשבון הבנק
בהצלחה יעל

adigreen

New member
אפשר לקבל המלטות למטפלים

אפילו במסר אישי. אני גר במבשרת ציון ויכול להיות גם בירושלים. תודה אלעד

חתם טבע (חותם טבע) היא חברה ישראלית

עם מוצרים נפלאים אני מצאתי אותם בניצת הדובדבן אך ודאי הם מוכרים בבתי טבע נוספים. קרא על גבי המוצרים מה כתוב ולך על זה שכן, לפחות מניסיוני, מה שכתוב לגבי מוצרים אלו הוא אמת. שבת שלום,

אם אינך רגיש/ה

פרופוליס, לחיזוק מערכת החיסונית של הגוף אך אני מציעה לא לרכוש מחנויות טכע או בתי מרקחת אלא ללכת לכוורת ולבקש מהכוורן טרי, ונקי, ללא עיבודים ותהליכים מיותרים. וזה רק אם אין רגישות לפרופוליס.

S h e m e s h

New member
בתן חן - האם כוונתך לפולן?

שמעתי רבות על פולן כמחזק את המערכת החיסונית. האם זה נכון?

שמש-פרופוליס הוא:

בשמו העתיק" "ואסח אל כור" והוא דבק הדבורים, שחור, נראה דומה לזפת, מיוצר על ידי הדבורים משרף עצים וצמחים לשם הגנה על הכוורת. פולן הוא אבקני פרחים של הכוורת אם אינך רגיש לפנצילין אתה יכול לבדוק רגישות בצורה הדרגתית של כמות אפסית משהו כמו עשירית עד רבע גרם ליום. אור אהבה ובריאות לרוב בת חן

למעלה