איזה שירים אתם הכי אוהבים? השירים שמרגשים אתכם עד דמעות, שגורמים לכם לחיייך/לבכות? והתייעצות קטנה: מה יותר כדאי לי לקנות קודם, את שיר טיול/עומד על נייר?
את עומד על נייר פחות אהבתי מבין השלושה. הראשון שלו מדהים, שיר טיול גם, ועומד על נייר הוא מצויין, אבל הוא פחות לטעמי. שני שירים של אביתר בנאי שלפני שבוע גרמו לי לבכות כמו ילד בן 3- יש לי סיכוי, אבות ובנים.
לכי על עומד על נייר. החבר'ה בפורום אמרו שיותר קל להתחבר אליו מאשר אל שיר טיול. לי עדיין אין את שיר טיול, אבל את עומד על נייר אני מאד אוהבת- יותר ויותר עם הזמן. גם אני פעם לא התחברתי אליו מאד, אבל עכשיו אני שומעת אותו המון, כמעט כל יום לפעמים אפילו יותר מאשר את אביתר בנאי.
בעיקרון זה כל הזמן משתנה, אבל בדר"כ האהובים עליי הם- את שקט, שמתי לי פודרה, הזאב והאיילה, מתי נתנשק ולדעתי כדאי לך קודם לקנות את "עומד על נייר" אני התחברתי אליו הרבה יותר מל"שיר טיול"..
השיר שתמיד, אבל תמיד מפרק אותי זה "דברים מסוכנים" (מתוך האלבום "סימנים" של מירון ח. איזקסון). ולחייך? "כלום לא עצוב" בהופעות. ויש הרבה שירים שגורמים גם לחיוך וגם לבכי ביחד. לגבי שיר טיול/עומד על נייר - אם זה היה או או, הייתי אומרת עומד על נייר. אבל מאחר שהבהרת שבמילא תקנה את שניהם, לדעתי קודם שיר טיול.
אני אוהבת יותר את שיר טיול אבל קניתי את עומד על נייר לפני בכל מקרה משניהם נהניתי מאוד, לא חושבת שזה עקרוני- העיקר שיהיה את שניהם מתישו... (אגב יש לי רק את שניהם
הי היי, לא לזלזל../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif
קודם כל אני כן מבקרת לפעמים... וכן, מעולם לא היה לי את הראשון משל עצמי, לקחתי אותו מחברה, אח"כ החזרתי, וגם כמעט את כולו הורדתי בהתחלה למחשב שזה מה שגרם לי להתאהב באביתר
אחכ קיבלתי למתנה את השלישי, ואחכ את השני. וזהו, חפרתי מתה עלייך