איזה הכי בשבילכם?...

R h o n e

New member
איזה הכי בשבילכם?...

איזה שירים אתם הכי אוהבים? השירים שמרגשים אתכם עד דמעות, שגורמים לכם לחיייך/לבכות? והתייעצות קטנה: מה יותר כדאי לי לקנות קודם, את שיר טיול/עומד על נייר?

וואי, אני מת לקנות כבר את שיר טיול

את עומד על נייר פחות אהבתי מבין השלושה. הראשון שלו מדהים, שיר טיול גם, ועומד על נייר הוא מצויין, אבל הוא פחות לטעמי. שני שירים של אביתר בנאי שלפני שבוע גרמו לי לבכות כמו ילד בן 3- יש לי סיכוי, אבות ובנים.

R h o n e

New member
אין בכלל מה לדבר על הראשון

הוא לא אנושי.. ושיר טיול גם טוב לדעתי מעומד על נייר

ממ..

לכי על עומד על נייר. החבר'ה בפורום אמרו שיותר קל להתחבר אליו מאשר אל שיר טיול. לי עדיין אין את שיר טיול, אבל את עומד על נייר אני מאד אוהבת- יותר ויותר עם הזמן. גם אני פעם לא התחברתי אליו מאד, אבל עכשיו אני שומעת אותו המון, כמעט כל יום :) לפעמים אפילו יותר מאשר את אביתר בנאי.

Karma Killer

New member
נכון שהרבה יותר קל להתחבר לעומד על נייר

אבל מבחינת איכות, שיר טיול עדיף. הוא גם יפה יותר. לדעתי בכל אופן.

ללא ספק עומד על נייר הוא-

קל יותר לשמיעה מהשניים האחרים. אבל הראשון שהוא מופתי, ושיר טיול (ששמעתי ממנו טעימות וממש התלהבתי) פשוט נשמע הרפתקני יותר.

Karma Killer

New member
שיר טיול.

השלישי של אביתר טוב, אבל פחות טוב מכולם. שני הראשונים פשוט מופתיים.

Retama

New member
../images/Emo9.gif

בעיקרון זה כל הזמן משתנה, אבל בדר"כ האהובים עליי הם- את שקט, שמתי לי פודרה, הזאב והאיילה, מתי נתנשק ולדעתי כדאי לך קודם לקנות את "עומד על נייר" :) אני התחברתי אליו הרבה יותר מל"שיר טיול"..

TEENAGER1

New member
יש כ"כ הרבה, וזה משתנה גם

השיר שתמיד, אבל תמיד מפרק אותי זה "דברים מסוכנים" (מתוך האלבום "סימנים" של מירון ח. איזקסון). ולחייך? "כלום לא עצוב" בהופעות. ויש הרבה שירים שגורמים גם לחיוך וגם לבכי ביחד. לגבי שיר טיול/עומד על נייר - אם זה היה או או, הייתי אומרת עומד על נייר. אבל מאחר שהבהרת שבמילא תקנה את שניהם, לדעתי קודם שיר טיול.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לא עקרוני לטעמי../images/Emo141.gif

אני אוהבת יותר את שיר טיול אבל קניתי את עומד על נייר לפני בכל מקרה משניהם נהניתי מאוד, לא חושבת שזה עקרוני- העיקר שיהיה את שניהם מתישו... (אגב יש לי רק את שניהם
)

TEENAGER1

New member
האם עיניי מתעתעות בי?../images/Emo12.gif

תמר?! ו.. מה זאת אומרת "יש לי רק את שניהם"? לא רק שחזרת פתאום, את גם אומרת לי עכשיו שאין לך את האלבום הראשון?? יותר מדי הפתעות ליום אחד

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הי היי, לא לזלזל../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

קודם כל אני כן מבקרת לפעמים... וכן, מעולם לא היה לי את הראשון משל עצמי, לקחתי אותו מחברה, אח"כ החזרתי, וגם כמעט את כולו הורדתי בהתחלה למחשב שזה מה שגרם לי להתאהב באביתר
אחכ קיבלתי למתנה את השלישי, ואחכ את השני. וזהו, חפרתי מתה עלייך

ברררר

New member
לא נכון!!!

אין לך את הראשון? הוא הכי חובה מכל הדיסקים.. הוא היצירת מופת האמיתית!!!!! בושה תמר, בושה.

ברררר

New member
שירים של אביתר או לא של אביתר?

ממליצה יותר על "עומד על נייר" השיר שמרגש אותי עד דמעות כמובן זה "אבות ובנים"... נוגע בנקודות הכי כואבות...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ולגבי השירים../images/Emo141.gif

מרגשים עד דמעות- אקדח, אבות ובנים. סתם אוהבת כי הם גאוניים (שזה, כמעט כולם)- שיר טיול, אמביציה, תתחנני אלי, בבית, טיפה של אור. (ועוד מלא
)

למעלה