איזה הזוי...

מישוהית

New member
איזה הזוי...

נראה לי שהלילה חיצללתי לא במתכוון, יכול להיות?
החלטתי לא לנסות להכנס לזה, כי אני חוששת אבל אולי זה שקראתי בפורום וקצת באינטרנט וכתבתי פה השפיע... קלטו מה היה הלילה... חלמתי שאני באוטובוס, נראה לי עם חברות, הסתכלתי מהחלון ופתאום ראיתי משהו לא רגיל על בניין החלון (נראה לי שעון דיגיטלי שהספרות שלו היו חלקן על האבנים של הבניין וחלקן באוויר), משהו שלא קורה במציאות, משהו שיכול להגיד שזה חלום (לא התכוונתי בכלל לעשות בדיקת מציאות), אז אמרתי לחברה לשלי "זה חלום, תסתכלי על הבניין הזה? רואה? בואי נעשה מה שבא לנו!! בואי נעשה בלאגן! בואי נשתולל!" לא זוכרת מה עשיתי בדיוק, רק שנתתי למישהי באוטובוס סתירה ועוד קצת בלאגן עשינו שם!!
הזוי!! מה זה אמור להביע?? אני לא בטוחה אם באמת התכוונתי לעשות את זה ושלטתי וזה מה שרציתי לעשות או שזה היה חלום שאני מחצללת... יכול להיות כזה דבר?...

makron2

New member
מזל"ט

חיצללתי לא במתכוון, יכול להיות? - בהחלט,זה קורה לעיתים קרובות מאחר ואת יותר ערה לדברים שמרכיבים את החלומות שלך. כדי לחלום חלומות צלולים מספיקה עצם הידיעה בלבד שקיים כזה דבר שנקרא חלום צלול. זה בהחלט חצלול,לפעמים שמתחילים לחצלל יש קצת בלבול והבנה חלקית(צלילות נמוכה)שמדובר בעצם בחלום,יש לבצע בדיקות מציאות והגברות צלילות לאורך החלום,הם נועדו בעיקר ע"מ לשפר את ההבנה שלך שמדובר בחלום,במיוחד ברגעים שמטילים ספק. מה החששות שלך?

silverhawk

New member
וולקאם טו דה קלאב!

בהחלט, חלומות צלולים יכולים להגיע ללא שום הכנה מראש (זה מה שקורה בד"כ, למעשה). סביר גם בהחלט להניח שההתעסקות שלך בנושא הובילה לזה (או שיפרה את הסיכויים, לפחות). בכל מקרה, אכן כן, בהחלט היה מדובר בחלום צלול, ברגע בו הבנת שאת חולמת. היה כיף, אני מבין? אז למה לא להמשיך? :) אין שום סיבה לחשוש (ואם בכל זאת יש לך חששות - שתפי אותנו! אגב, גם בחצלול הראשון שלי, לאחר שהגעתי לפורום, קיבלתי מודעות לאחר שראיתי שעון דיגיטלי משתולל (אם כי היה מדובר בשעון יד). בכל מקרה, מזל טוב!

מישוהית

New member
תודה לשניכם...

אני מפחדת להתעסק עם כאלה דברים, מנגנוני הזהירות שלי אומרים לי להזהר... יש לי בעיות נפשיות (דכאון, חרדה וכו') וזה עוד יותר אומר לי להזהר, הקטע הזה שאפשר להגיע למצב מסוכן שבו לא מבחינים בין המציאות לדימיון מפחיד אותי!! זה גרוע מאוד!! וחוצמזה שאני רוצה לנוח בלילה, אין לי כאלה דברים שאני רוצה לעשות, לא ממש מפתה אותי "לעשות מה שבא לי", סתם מעניין לנסות לראות איך זה... אני גם לא רוצה להרוס את החלומות הטבעיים, הם אומרים כלמיני דברים וחבל להרוס אותם...

silverhawk

New member
נו, אז למה לא אמרת?

זהירות ושיקול דעת הם דברים חשובים תמיד. יחד עם זאת, במקרה הזה, הדאגה היא די מיותרת. הבלבול בין המציאות לדמיון חזק הרבה יותר באופן רטורי מאשר מציאותי. מימיי לא שמעתי על מישהו שבאמת לא ידע להבחין (בזמן שהיה ער) האם מדובר במציאות ודמיון, ואף אם במקרים קיצוניים עשויה להיות תחושת בלבול מסוימת, זו יכולה להתרחש גם ללא קשר לחלומות צלולים, ולא תארוך יותר מכמה שניות. מה גם שדווקא עולם החלומות הצלולים מקנה לך כלים שיכולים לסייע בדיוק במצבים כאלו - בדיקות המציאות. ברגע שתשתלטי על אלו (וזה עניין פשוט ביותר), אין חשש אמיתי. גם בנוגע ל'הריסת השינה' או החלומות הטבעיים, אין באמת מקום לחשש. החלומות הצלולים אורכים אחוז מזערי מסך כל זמן השינה ומזמן החלימה. ההשפעה שלהם על איכות השינה היא אפסית, והם לא מחליפים את החלומות הרגילים. אם כבר, מאחר ובד"כ עיסוק בחלימה צלולה משפר את זכרון החלומות, את דווקא תרגישי כאילו את חולמת יותר (מהסיבה הפשוטה שאת רוב החלומות שאת חולמת בלילה, את פשוט שוכחת בבוקר). כדאי גם לציין שלהתחיל להתעסק בנושא לא בדיוק מבטיח לך שלושה חלומות צלולים בלילה. למעשה, אם לא תעבדי עם השיטות המתקדמות, סביר להניח שלא תחווי יותר מחלום צלול מזדמן. בכל מקרה, ההחלטה היא כמובן רק שלך, אבל לדעתי? תני לזה הזדמנות, חבל להפסיד. :)

makron2

New member
יש לך אפשרות...

לקרוא חוויות שונות כאן בפורום,הרוב המכריע של החוויות שאני קראתי עליהם היו חיוביות,אני אישית כמו רבים לפניי מצאתי שחוויות בחלומות צלולים הם מעשירות. "אם לא תעבדי עם השיטות המתקדמות, סביר להניח שלא תחווי יותר מחלום צלול מזדמן." - בנוסף לכך גם בעת החלום עצמו יש צורך לחדד את הצלילות במידה ולא מבצעים זאת החלום פשוט חוזר להיות חלום דיי רגיל ושגרתי. בהצלחה.

למעלה