מקבלת את הביקורת...למרגריטה ולמתעוררת לחלום...סליחה...
מרגריטה שלום,
תודה על מה שכתבת לי...
זה נכון שיכולתי לשאול אותה יותר על החלק הזה שמרגיש 'להרוס בשקט'...
זה נכון שמנהל לא אמור לקחת אחריות טיפולית 'דרך המסך', וזו גם לא הכוונה שלי (למרות שיש מצבים שאני כן עוצרת לחשוב האם משהו שנכתב יכול לגרום נזק לאחרות)...
כשכתבתי למתעוררת לחלום לא חשבתי על עצמי כנותנת לה הדרכה או טיפול 'דרך המסך', מה שעבר לי במחשבה זה שהרבה פעמים אומרים לאנשים שעוסקים במקצועות טיפוליים לא לעסוק בנושא שהם עוד לא גמרו לעבד, מחשש לנזק למטופלים שלהם...כיום לאנשים שהיו (או עדיין) מתמודדים, והם עוסקים במקצוע טיפולי ישנה אפשרות לקבל הדרכה וליווי מקצועי בהתמודדויות שלהם, על מנת שהם אכן יוכלו לנתק את ה'חיים הפרטיים' שלהם מבחינת ההתמודדות ולתת למטופלים את המקסימום ...כשכתבתי לה 'נשות טיפול' לא התכוונתי שזה פורום של אנשי מקצוע, אלא דווקא שאני מבינה את המקום שלה בצורה טובה דווקא מעצם זה שגם לי יש מטופלים...
את אומרת שפספסתי אותה, ואולי זה כי אני בעצמי הבאתי לפה את ה'חיים הפרטיים' שלי
...אחרי שהיה לי יום מתיש עם לחץ רגשי אדיר מצד האבא האלים שלי,
עם כמות מזערית של שעות שינה (למרות שרציתי מאוד, לא הייתה, ברמה המעשית, אפשרות נאותה לישון)
ואני כרגע מתפקדת על אפס רמת אנרגיה...אבל מצפונית לא הרגשתי שאני יכולה להשאיר יומיים את הפורום ללא תגובות...(אתמול הייתי בחתונה משפחתית רחוק מהבית, אז לא הייתה לי גישה למחשב...)
אולי אני באמת לא מתאימה לנהל את הפורום הזה?...אוליי החשיבה שלי היא שונה ממה שכותבות אחרות פה חושבות? (כמו ששיתפתי משהו אישי בשרשור על הקנאביס ונו אלרמז חשבה שזה 'רעיונות' לאנורקסיות'...בשעה שזה לא היה בכלל בחשיבה שלי...
אוליי הניהול פה גדול עליי ונשחקתי...מעייפות ומעומסים?...
כן, אני ביום רע, ואני מחזיקה את הבכי והעייפות בבטן...רק בשביל לנסות ולהתרכז על מה שקורה פה ולשים את הבעיות האישיות שלי בצד... (וקרו היום דברים שמרעידים לי את האדמה מתחת לרגליים מבחינה רגשית...) אבל אני בכול זאת 'שמה את עצמי בצד'
עד הגבול שאני מסוגלת..
מה שכתבתי לא היה ברמה של 'דוגמה אישית' במובן של אני ככה ואת לא, אלא דווקא מהמקום שמבין אותה, שמבין את הקושי שלה, דווקא כי היא מודעת...אבל חשבתי אולי יש עוד היבט...
אולי עכשיו מרוב שאני עייפה וכואבת ברמות על, קשה לי לנסח מחשבות בבהירות...
אדם לא יכול לתפקד על כמעט אפס שעות שינה , לעבור טלטלה רגשית מאוד אנטנסיבית, וגם עוד להיות 100% מרוכז...
אז מודה, אני לא במיטבי היום, ומבקשת סליחה ממתעוררת לחלום, ומכול מי שעוד אולי נפגעה ממני...אין לי כוונה לפגוע באף אחת... אני אוהבת את הפורום הזה, ואת הכותבות פה, ועושה מתוך שאכפת לי...אז מודה שאולי יש לי לפעמים קצר בניסוח כשאני ברמת תפקוד נמוכה כול כך...
לבשה.