איזה הופעהההההה

bibi23

New member
איזה הופעהההההה

אז ככה הפלייליסט לפי הסדר: ניסים האנשים החדשים כשאתה לבד החברים הישנים מטייל אוסטרלי זה לא אותו דבר יותר טוב כלום פלרמו אישה לויתן זכיתי לאהוב ואולי לאונרדו על קו המים יום טוב אדוני-רוק חולצת פסים הכוס הכחולה הדרן מלטף ומשקר ביום שמש יפה מרי לנצח בוא הנוא היה כזה מושלם ההופעה הייתה כזאת יפה ואיזה חתיךך יונתן פריג' חתם לי איזה חמוד ונכנסנו למאחורי הקלעים וחיבקנו את עברי הפלייליסט הכיי שווה שיכול להיות ועברי היה הכיייייייייייייי שקסי שיכול להיות! אןףףףףףףףףףףףף הופעה אחרונה עד הסיבוב חורף מה אני יעשה בלעדיו??? גם ריטה הייתה בקהל ובמרי לנצח כולם הסתובבו לראות אותה ממש מכוערת!!!! יאוווווו אני מלאת אדרנלין טוב חפרתי אבל היה הכי טוב שיכול להיות

"ריטה אין את מדהימה אין עלייך"

כן בסוף ההופעה אמרו לה את זה חחחח. טוב היה מדהים מדהים מדהים הפלייליסט היה עוד יותר מדהים ונהנתי בכל רגע אף על פי שזו הייתה הופעת ישיבה כולם עמדו עוד כשנכנסו. איפשהו בהתחלה עברי אמר שכיף לסגור את ההופעות קיץ באמפי וואהל ושהם עדיין לא הופיעו שם בסיבוב הזה... פתאום מישהו התפוצץ מצחוק בסיפור של פלרמו (אני מתה לדעת מי זה היה זה איזה בן שעמד בשורה הראשונה) ועברי עושה לו "אתה בסדר? אתה בטוח שאתה בסדר?" הכי הרגיז אותי שאחרי ההופעה כל הבנות עטו על השער של היציאה של עברי ומישהי פשוט פתחה לו את השעון וניסתה לקחת אותו. עברי צרח עליה : "תגידי מה את חושבת שאת עושה?". אחר כך ריטה יצאה עם אחותה ומסתבר ששכחתי את המפתחות של האוטו בתוך הסוויץ'. איזה מזל שלא גנבו אותו!!! לילה טוב יום ארוך מחר ושבוע ארוך עוד יותר בקורס שכולל ערב של כל עובדי פלאפון בארץ שיהיו בו חמי רודנר, ברי סחרוף, דנה ברגר, אסף אמדורסקי, ואני לא זוכרת מי עוד והופעה באשקלון וכנראה משחק של מכבי באשקלון... אסור שיהיה שבוע עמוס כזה בתקופת קורס... אסור! לילה טוב

bibi23

New member
זו שצחקה..

הייתה בת ולא בן והיא נקרעה מצחוק ממשהו שידיד שלה אמר לה ועברי לא הבין למה היא צוחקת הייתי מאחוריה עברי היה בהלם מזה שהיא צחקה ככה וזאת עם השעון גם הייתי לידה הייתי בשוק שהיא עשתה את זה לא נורמלית היא כנראה גם צבטה אותו או משהו כי עברי אמר אחחח מה את עושה את נורמלית וישר המאבטחים העיפו אותה ממנו הוא כבר טס לא??? אני בטוחה שילך לו טוב אבל בכל זאת בהצלחה!! וווואי גם ביותר טוב כלום מה עשה לנו החמוד הזה. נפלתי מצחוק ואני כל שניה צרחתי את חוזרת הבייתה ועד שהתייאשתי אז הוא שר את חוזרת הבייתה ההופעה הכי יפה ומוצלחת בדוק!

naamakim

New member
היה שווה ברמוות..!!

ההופעה הייתה מדהימה.. והילד הזה מהשורה הראשונה היה איזה הומו חמוד אחד.. חח הוא היה ממש קורע.. =]]

Just Golan

New member
לא ראיתי את ריטה שם...

מה שכן הייתה הופעה מצויינת. לפחות הסאונד היה הכי טוב ששמעתי אי פעם בהופעה שלו.. אבל משהוא בו השתנה. לא יודע מה אבל זה לא היה ממש הוא (או שזה אולי אני?)

Just Golan

New member
מה השם משתמש של עברי בתפוז?

מישהוא יכול לתת לי את שם המשתמש של עברי בתפוז לשליחת מסר אישי? ניתן לשלוח לי בפרטי

bibi23

New member
לא התכוונתי ל...

יונתן פריג' שהוא חתיך הוא גם חמוד אבל עברי חתיך איזה מושלם הוא הוא פשוט אלוהים אנושי

irashady

New member
הייתה הופעה מדהימה

ופלייליסט עוד יותר מדהים אני לא יודעת אם שמתם לב... אבל ראיתי בעברי משהו שונה בהופעה אתמול... ההופעה הראשונה שהייתי בה הייתה הופעת חורף ביפעת... עברי היה שם ממש חמוד, גם פגשתי אותו ודיברתי איתו... (ותמונה וכו') מאז הייתי בכמה הופעות שלו ולא יצא לי לפגוש אותו יותר.. ואתמול בסוף ההופעה ראיתי בו את הביישנות הזאת שראיתי בו בפעם הראשונה שפגשתי אותו... הוא היה כזה מתוק... לא ראיתי את זה הרבה זמן... בהופעות להיטים שהוא היה עולה לבמה כאילו מישהו הכריח אותו ובורח ממנה בסוף... אז אתמול הוא עמד עוד איזה דקה על הבמה אחרי שהוא סיים את ההופעה... במקום לברוח ישר אחורה... הוא מחא כפיים עם הקהל דיי הרבה זמן והוא חייך את החיוך הביישן הזה שלו.. וראו שהוא לא רצה להתנתק מהקהל... הרבה מאוד זמן לא ראיתי את עברי ככה... והיה פשוט כיף לראות אותו ככה לא בא רק כדי לבצע איזה הופעת להיטים וללכת... אלא הוא ממש התחבר לקהל והקהל גם ידע מצויין את המילים לכל השירים... שהם לא בדיוק להיטים מוכרים וזה היה כ"כ כיף! מצטערת על החפירה

bibi23

New member
למישהו יש תמונות מההופעה????

אני חייבת לראות תמונות תודה מראש

reutkim

New member
תמונות ההופעה

לי יש.. =]] שמתי פה כבר 2 תמונות בתגובות הקודמות שלי.. והנה עוד אחת.. =]]

vered151

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה תמוווונהההההה!!!!!
טוב נראה לי שהבנתם..חחח

למעלה