איזה דרדוס...

elii1988

New member
איזה דרדוס...../images/Emo163.gif

ראיתי את כל הפרקים של הדרדסים...תוסיפו עוד מה רק 7?

זה הקרציה מפורום טב"ע

זה שכל הזמן בוכה שלא מתייחסים אליו יפה ."אני משקיע את כל המאמצים כדי להכין לכם דברים יפים ואתם מתייחסים אליי מגעיל,נמאס לי". אז אתה מתפלא שהילדון רואה דרדסים?

elii1988

New member
לפחות אליי מתיחסים../images/Emo163.gif

אההם אההם....אותך אפ'חד לא לא מכיר...אההם...

כי

אני לא כותב קבוע , אני לא אחד שאם אין לו מה לכתוב אז הוא כותב שטויות. ואני לא נמצא 24 שעות על המחשב, יש לי גם עיסוקים אחרים. ואם כבר בדיבורים עסקינן , כמו שמכירים אותך תאמין לי שאני לא רוצה שיכירו.

elii1988

New member
אתה ממש טועה...../images/Emo163.gif

אם אתה חושבת שאני כל היום בפורום אז אתה פשוט טיפש...שים לב מתי אני עונה לך...אתה כתבת ת'תגובה הדפוקה שלך ב5 בצהרים ואני עונה לך ב2 בלילה...ממש כל היום בפורום רואים..שב בשקט עשה לי טובה.

Rob Van Dam1

New member
כן זה באמת הבכיין המעפן שדוחף

לכל הודעה שלו תמונה של טליה שהוא עשה שהתמונה כבייכול "יפה"

elii1988

New member
מענין. רק עם שניכם יש לי בעיה../images/Emo163.gif

לא יודע למה...אתם חושבים שאני רב שם עם כולם...אבל שימו לב שרק שתיכם, שתי דפוקים ומשועממים מקללים...אז אתם יכולים לקפוץ לי, שניכם...ותאכלו ת'לב, ותקנאו, עד שתחנקו. אם כל כך מפירע לכם שאני מקבל יחס..גם מהמנהלים וחצי פורום אצלי באיסיקיו ובמסנג'ר..והם בקשו...בקיצור..תקנאו, תחנקו ותמותו. ביי..

Rob Van Dam1

New member
אז מה גם כל הפורום אצלי במסנג'ר

אני לא מתלהב מזה... ומה דרדרסים מה אתה תינוק?בן 3 אתה מתבכיין מביקורות רעות שמביאים לך! נגיד על המערכת שעות של טליה(שרון) אז נתתי לך תגובה בונה ואמרתי בה שהיא לא יצאה משהו בכלל ואתה התחלת לבכות... אמרת לי רק תבקש דברים ומי בכלל ביקש ממך משהו ידרדס אין לי אותך לא באייסי ולא במסנג'ר וטוב שכך! והאייקון שלך הוא באמת מה שאתה....טמבל!

adar cahlon

New member
../images/Emo12.gif בננים.. למה אתם רבים על שטויות?

באמת.. לא עברנו את הגיל..

elii1988

New member
ילד מטומטם. אני רואה דרדסים../images/Emo163.gif

מה מפריע לו...אבל עזבי לא משנה...אל תדאג..עוד 9 שאנשים ואני יקח את האיסיקיו שלך...אתה תייהיה המשתמש ה100... בהתעלמות!

adar cahlon

New member
../images/Emo6.gif נכון שהיא מזכירה את ג'ולי?

מרצים לדירה..
כשראיתי אותה הייתי בשוק

Rob Van Dam1

New member
נ.ב אתה מעפן מאוד!!!

היום אח שלי שבן 5 ראה בVOD את הדרדסים!!! אתה בנאדם מסכן...בן כמה אתה?

למעלה