איזה דיכאון...

bebe

New member
איזה דיכאון...

מלפני שבוע אנחנו בהפסקה. אחרי שנתיים ביחד שבהן עברנו לגור ביחד (אחרי חצי שנה) ואחרי שלקחנו כלבה קטנה ומקסימה החליט בן זוגי שהוא צריך הפסקה. הכל קרה אחרי ריב גדול וארוך שבעצם נמשך שלושה ימים בon and off. אני לא מאשימה אותו, הייתי די מגעילה בזמן האחרון. כבר חודש בערך שאנחנו בתיכנונים לחתונה. הוא הציע לי בעת חופשה מקסימה באילת. מאז הרבה השתנה. האמת - קצת נלחצתי, בכל זאת חתונה, לא קורה כל יום. חשבתי והתחבטתי עם עצמי - הוא האחד? איתו אני רוצה לבלות את שארית חיי? אולי כן ו..אולי לא. המחשבות האלו העיבו על היחסים שלנו, וגרמו אצלי למתח רב. היו הרבה ריבים, ופתאום כל הדברים שבעבר לא הפריעו, פתאום נראו מלאי משמעות ונורא חשובים. פתאום נורא הפריעה לי חוסר הרגישות שלו כלפי. לפעמים, בעת ריב, אני מתחילה לבכות והוא פשוט מתעלם מזה ואף פעם לא מנסה לבוא ולפייס אותי - וזה נורא מעליב אותי ומכניס אותי ליותר עצבים. זה ילדותי? ולו מפריע שאני לא מסוג הבחורות שמפנקות את הגבר שלהן. שאני לא כל כך מביעה אהבה ולפעמים מתחשבנת על דברים מסויימים ולא נותנת מעצמי במאה אחוזים. אז עכשיו הוא צריך לחשוב אם הוא רוצה להתחתן עם בחורה כמוני. אני גם צריכה לחשוב אם אני רוצה להתחתן עם בחור כמוהו. המצב פשוט מדכא וממש אין לי כוח לתקופה מגעילה כזו. אני נורא רוצה לעבור את זה בשלום ולחזור לתקופה היפה שהיתה לנו לפני שהכנסנו את עצמנו למערבולת של תיכנונים לחתונה...

דורית23

New member
אולי באמת עוד לא הגיעה העת

להתחתן. אולי אתם באמת צריכים להיות עוד זמן יחד, על מנת להחליט האם אתם באמת רוצים לחיות יחד חמישים שנה. תדעי לך שכשמגיע הרגע של ההכנות לחתונה, כל ההתלבטויות מועצמות פי 100. ואז זה השלב שבו חלק מהזוגות ממשיכים עד רגע החתונה וחלק נפרדים. ובאמת באמת,כדאי לחשוב טוב טוב לפני שעושים צעד כזה. האם ההתלבטויות שלך צצו עכשו, או היו תמיד?

ליידילי

New member
ישנם גברים אשר בעיניהם בכי הינו טק

... בכי = טקטיקה מניפולטיבית ... זה לא אני אומרת.- זה איש אחד הסביר לי פם. ו.... אתם אכן בתקופה מגעילה... אך כדאי אולי לחפש לצמוח ממנה - ולא לחזור לאחור - כל כמה שהיה יפה וטוב. בהצלחה בהתלבטויות בהחלטות ובבחירות.

dor50

New member
איזה דיכאון...איזה?../images/Emo7.gif

אם עכשיו אתם לא יודעים מה אתם רוצים, מה יהיה אחרי החתונה? אז כן תדעו? מציע לכם קודם כל לברר יחד וכל אחד לחוד מה אתם באמת רוצים מעצמכם ומהשני ורק אחר כך לקבל החלטה. אולי תקחי אותו לאי הפיתויים, ושם אחרי שבועיים תוכלו להגיע להחלטה
צביקה

היסוסים רבים בלי תוצאות

עד כמה שזכור לי, זה אינו הביקור הראשון שלך כאן. נדמה לי ששאלת אותנו לגבי הנושא הזה לפני מספר חודשים. כנראה שחוסר הבטחון שלך לגביו, האם הוא הגבר המתאים לחלוק עמו את שארית חייך, היה קשה מנשוא... אני לא חושב שיש כאן היסוס אמיתי האם הוא האיש. נראה לי שהתת-מודע שלך פרץ וזעק "לא" לדעתי, את מאד רוצה להתחתן, אבל... לא איתו. עכשיו נשאר לך רק לברר עם עצמך מה כל כך הפריע לך. כדי שבפעם הבאה, יהיו פחות היסוסים....

למעלה