איזה דיכאון

geni1

New member
איזה דיכאון../images/Emo10.gif

ראיתם את התחזית לשנה הבאה? גדילה באחוז האבטלה , בעוני. איזה מין חיים יש לנו במדינה הזאת שרק לוקחת מיסים מהעניים ונותנת לעשירים? אני מקווה שאני אמצא עבודה השנה ... ומה יהיה אחרי שאני אסיים את התואר? אני לא יודעת , עבודה בהיי-טק אין כבר כמה שנים.

geni1

New member
תודה סובלנית!

נראה לי שאת שיא השאנטי. הצלחת לשפר את מצב רוחי.

sovlanit

New member
תודה לך ,דיתוש,

על המחמאה. שמחה שהצלחתי לשפר את מצב רוחך. זו היתה המטרה שלי. אגב,יש עוד כמה קבצים שצרפתי בעבר -וגם הם יעילים לדעתי. אם את מעוניינת -אשמח להעביר לך שוב.כתבי לי. אגב,"שיא השאנטי"=אני??? הלוואי. בכל אופן,שוב תודה...

sovlanit

New member
ל-CORALTALI,חודש טוב

אכן,הקובץ לא נפתח מתוך הודעתי,אלא מחוצה לה.נסי ללחוץ על הכיתוב שמחוץ להודעתי. שתהיה לך שבת שלום ומבורכת. אם תרצי-יש בהודעותי הקודמות עוד דברים טובים...

עציון

New member
דיתוש. למה דיכאון?

התחזית לשנה הבאה היא רק תחזית. הרבה תחזיות התנפצו לחיוב או לשלילה. קחי לתשומת ליבך, זו רק תחזית. מקומם אותי לקרא שיש עוד במאה ה-21 אנשים שלומדים לתואר וכותבים ש.."לוקחים מהעניים ונותנים לעשירים"- מתאים למדינות קומוניסטיות. מהעניים לא לוקחים. אולי לא נותנים. העשירים לא זקוקים לעניים. העניים זקוקים מאוד מאוד מאוד לעשירים. לתעסוקה.... נ.ב. עני כמעט לא משלם מיסים עשיר משלם עד 60 אחוז מהכנסתו(בדרך הישרה...). שיהיה לך שבוע טוב.

geni1

New member
תלוי מה ההגדרה שלך לעני ועשיר

העובדה היא שבשנים האחרונות נוצר פער עצום בין המעמדות בארץ. אין יותר מעמד ביניים. שים לב כמה מיסים אתה משלם וכמה הטבות יש לאנשים ממעמד מבוסס. עזוב , אני לא רוצה להתחיל דיון על זה . בסה"כ אמרתי שהעתיד לא נראה ורוד.

עציון

New member
העתיד הוא וורוד.

הפסימיות היא החמות של חוסר האונים. האופטימיות היא האמא של האיכפתיות. ורק כך תסתכלי על העולם בו את חייה, כי אם לא, אז לשם מה להתאמץ, אם ממילא הכל יהיה רע? דיתוש, יהיה טוב, האמיני בזה.....

sovlanit

New member
דיתוש,מתוקה,

העולם מלא בדברים יפים וטובים. עולם ססגוני עם דברים שמביאים לגוף ולנשמה חשק להיות בשמחה. כדי להנות מזה-מומלץ להסתכל רק על חצי הכוס המלאה[איזה חצי???החצי הראשון של...חחחחחחח]. ואיך עושים זאת??? נכנסים לקובץ המצ"ב. בסיומו לוחצים על הכיתובית הימנית למעלה,אחר כך לוחצים על התמונה שכתוב עליה ,EVEN NOW",זוכרים להאזין למוסיקה ו...הופה,פתאום לא הכל שחור.

sovlanit

New member
ודיתוש,לפני זה -תכנסי

לכאן,תלחצי על השורה השניה. מוקדש לך ממני.

למעלה